KK Partizan

1. Ooooo pa vas ima i ovde? Deste kakoste pozz

2. Evo jebemo ritasa.

Hoćeš li da se priključiš ili ćeš, tradicionalno već, navijati za Litvance?

3. Ja protiv pace ne navijam lepi. A ne navijam ni za pacu. Retko i gledam a kad gledam zabole me za rezultat.

4. Postavlja se pitanje onda, zašto si stalno na ovoj temi? :D

5. Pa ove sezone gledam svaku i vasu jer sam vezan za krevet. A volim da diskutujem o sportu i postovi mi obicno nisu prozivacki dok neko poput arlovskog na stranu-dve iza ne krene da jede govna.

edit: dve strane

6. Razumeme ja to pseto da si se emotivno vezao za evrokup :)

7. Pa i nisam bas. Secam se ja i kad smo igrali evroligu a vi posle divcu skandirali...

8. Arlovsky huligan ha ha
    De ima prenos partizana?

9. Eurosport 2

Nisam ni rekao da prozivaš, samo da si prisutan.

10. Ne vidim razlog da ne budem prisutan bilo gde.

11. Ovo vrlo lako može da se preokrene, mada treba malo šut za tri da krene sa mrtve tačke, i da se podigne odbrana na viši nivo.
    Sviđa mi se što je Dule Vanju krenuo na kecu da gura u par navrata, lošiji od tandema Dalo-Tepić ne može da bude, sigurno, pogotovo od prvog. Milutinov igra dobro, Mačvan nas drži u životu, ali fali neko treći da se uključi, Edo, ili bilo ko.

12. Tepara hahaahaha

13. joj kad krene da ih bije

14. mačvan je tim dankan lično za ove ljude na parketu

ali gagatarov pas u tablu, mila mati, plač

15. Dajte linak grobari.

16. Hahahaha sto je sudija pogodio gagatara loptom

17. odavno nisam gledao ogavniju igru

18. Ma ajde očajna igra i sve, to mogu da razumem. Ali mi jedan detalj sa kraja bode oči.

Na -9, Andrić prevodi loptu, baca pas iza leđa Tepiću, ovaj nekako vraća Mačvanu, on je prosledi do Andrića u ćošak, ovaj šutne otvorenu trojku, i kreće da trči lagano nazad, kao da će ući, debil naravno promašuje, a lopta se odbija i ide ka njegovom ćošku, i ovaj je naravno ne skuplja jer on zna kada će da da, a kada da promaši. Idiot.
    Uvek posle šuta ideš na skok u napadu, osnovno pravilo.

19. a dobro jebiga, sad smo nivo KK Jug Novogradnja Vranje, samo malo glupaviji :) sto ne znaci da necemo poceti da jebemo kad bude zaista bilo bitno

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.