Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Počinjemo da igramo prljavo i kao lisice. Ovo je PREPAMETAN potez. Stavljaš asteriks na titulu zvezde, izbegavaš poraz na terenu, koji bi se 80% desio i pravi dodatan kompleks mladjim igracima koji ce ostati u klubu, pravis argument o privatnoj ligi gde igraju finale fmp1-fmp2, izbacujes iz jednacine nepoznatu o povredama i potencijalnom neredu na tribinama. A biće bez ikakvih posledica, pa ni najostrašćeniji ganfer ne veruje da cemo igrati neku trecu ligu come on.
Kad svinjformer i ruznal napisu da je Partizan naneo stetu srpskoj kosarci i drzavi, svako ko misli shvata da je ta odluka apsolutno ispravna i jedina moralna.
Na stranu sve, tu crveno belu udbasku naprednu ceca lukas smrdiju najvise boli finale izmedju dva tima jednog istog vlasnika. Kapiram da se zaba kuvala 10-ak godina i da je crveno bela smrdija misljenja (onda kad je porodicna siva celija kod njih na koriscenju) da je ovo skandal, oni zive novu normalnost i misle da tu nema nista pogresno.
Probudi se zgadijo zeleznicarska sto ranije, nije normalno da jedan gazda ima dva kluba u rangu takmicenja, nije normalno da seljak pecenjevac bude na celu najveceg drzavnog konglomerata, nije normalno da dezerter bude ministar vojni. Sto se pre osvestite, budjenje ce biti manje bolno.
Jedna reč:
STOLICA
Žvala ispao faca ozbiljna što se tiče paće, to mu ne možemo osporiti - u fazonu dao sam vam gomilu novca za projekat, doveo Žoca ledjendu najtrofejnijeg trenera ikada, on doveo brdo igrača probranih, još ste imali i 10 bacanja više u zadnjoj tekmi i svejedno ste izgubili - sve sam vam dao i svejedno ništa ne možete da osvojite, nesposobni ste, bolji smo, ćaozdravo.
Ma bukvalo, Bomb prdi bez beze ovde
Pa ono nije baš bezveze, mezimica jeste nedodirljiva tu nema nikakve rasprave. Ali dve stvari volimo da zaboravimo jako
- deceniju Tole Karadžić Bjeković itd, gde je paća bio zaštićen preko svake granice
- činjenicu da im je uprava blago rečeno katastrofa i da im je igrački kadar ravan napretku iz Kruševca.
Basket da ne pominjemo, dobili su ljudi 9 miliona (koliko se sećam), Žoca, kvalitetne igrače, i svejedno su se neretko mučili i protiv nekih prosečnih timova.
Imam vam par pesama za 58seljak ligu pa uvežbajte.
Tipa - "sanjam da smo druga liga sanjam da nas 500 ima sanjam pobede u nizu sanjam titula je tako blizu"
Brenina
Hahaah Brena peva tu pesmu jeli
Pa peva nema šta
bombi vidiš kako krezube limenke znaju breninu diskografiju napamet a ne kao vi gospoda Vagnera
I Ekv
To je taj sistem vrednosti brena-ceca-acalukas
To nas razlikuje od napredne musavice, ne mozemo biti isti ni za dva života..
Slavisa (50), 2022
Hehe jeste vidjeli naucio sam i ja nesto boraveci na ovoj vukajliji
R
U
Z
N
A
L
Doslovno bombi napisao standardni Blic komentar, samo fale velika slova i ŠTA NAM RADE ali vi ne vidite šta nam rade jer ste stoka krezuba koja ne vidi a ja vidim jer sam prosvetljen iako imam pola stoljeća u dupetu i još se ložim na loptačke sportove dok moja crnobela braća na tribinama recituju Jesenjina uz zvuke klavičembala
Stoka je iz Pančeva.
Tebra, Stoka je iz ZG
https://hr.wikipedia.org/wiki/Marin_Ivanovi%C4%87_-_Stoka