Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nista nije tu od nule nastalo, preuzeli komunjare igrace i resili da prave svoje klubove.
Klub iz moje selo nastao 1925. o čemu pričamo.
pricamo o tome da su nastali od nule, a oni jesu nastali od nule, samo sto jedni uzeli posle rata igrace jugoslavije i stadion jugoslavije, i trenere, i svlacionice i vodonosu i stvorili crvenu zvezdu od nule, a drugi uzeli igrace bsk, i stadion, i trenere, i pola gradjanskog iz zagreba i napravili partizan od nule. ujedno su pogasili ove predratne klubove.
dosta toga se posle 1945 stvorilo tako iz niceg. dosta toga i nestalo samo puf, nema ga vise.
To sam ti sve tamo i napisao,
Čitaj postove Celte.
pa dobro, nego valja se potsetiti da su ih napravili tako sto su preimenovali dva postojeca stara beogradska kluba.
mi to mnogo volimo, da rusimo pa da pravimo stvari ispocetka, novo i preljepo umesto starog i pokvarenog, umesto da popravimo ono sto ima. zavrsimo tako sto napravimo isto ono sto smo rusili ili cak gore. fudbalske klubove, arhitekturu po gradovima, vlasti, diktatore, itd...
evo i sad misle ljudi, ako ne igraju utakmicu ili ako bi rasturili (u principu preimenovali) klubove, odjednom nece biti vise huliganizma :)
u procesu i zanosu pravljenja novog, zaboravis sta ti smetalo kod starog pa si hteo novo, pa napravis isto.
to smo mi.
trebamo biti svesni toga.
Ma celte to je svugde isto, ljudi vole da se dijele u neke skupine, taj osjecaj pripadnosti ih čini superiornijim, identifikuju se i usvajaju model ponašanja a navijači su najizraženiji primjer toga jer je to samovoljni odabir, nesto sto ne stices od rođenja nego sam biraš samim tim najjače si predan tome.
Nece se to nikad promjeniti nigdje, samo je važno koliko država ima kontrolu nad tim huliganima u smislu sankcionisanja
Celt +1, svejedno, treba ih pogasiti.
N1, NOVA, Direkno, deo krcunove zgadije (mali doduse), Djilas, Obradovic, Jeremic be like
https://i.ibb.co/yXKZvm5/Untitled.jpg
Psihoza
Bomb to tvoje mozda moze da se leci ako krenes na vreme
Bombaš da je neki navijač naručio bi zvezdin dres sa brojem 1 i natpisom Vučić.
kakva sirotinjska spika ugasiti titove blizance, kao kad bude derbi BSK vs Radnicki bice sve zdravo i posteno haha
I opet ce neka nova dva kluba imati ulogu koju imaju zvezda i partizan jer su prosto neophodni, mora negde da se sipa i pere lova i da se neki bombas loze i koriste to kao zamenu za licnost
Da ne govorim sto je takva vrsta rivaliteta potrebna da bi imao gledanost, jedino pravo resenje je privatizacija da se skinu sa grbace drzave
BONBAS:
DUSKO VUJOSEVIC:
"Ne slažem se s tom odlukom", rekao je Vujošević i vratio se na ABA ligu.
BONBAS:
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/54e9db47-1287-435f-ba18-1d79ac0d6e12/d555wi8-b5dbb5dc-ce64-4699-9d9a-3204b3f80620.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzU0ZTlkYjQ3LTEyODctNDM1Zi1iYTE4LTFkNzlhYzBkNmUxMlwvZDU1NXdpOC1iNWRiYjVkYy1jZTY0LTQ2OTktOWQ5YS0zMjA0YjNmODA2MjAuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.2mPaGDfKLb3UvU7hLCVwAiAZPDZoITjpZfJLkX4xMZ8
pravi grobari citaju poruku skrivenu izmedju redova ne razumete vi to pantery
Izgleda upadosmo na muftakis u EL?
https://i.ibb.co/1J9SN50/IMG-20220613-215619.jpg
Još Boston da uzme (ako uopšte može, nisam pratio) i univerzum se polako vraća u normalu.
Jbt, uhvatio sam sebe da mi je zapravo drago što je paća u EL.
Verovatno jer sam odrastao gledajući ih tamo. Xd
Msm pazi, pocetak evrolige je predaleko, moze da se desi i povratak Rusa do tada, i eskalacija rata, pa da sporta ne bude uopste, i korone i svega
Ali lepo je loziti se, i lepo je nekad nesto dobiti muftakis.