Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Stoka je iz bloka.
Titove blizance smo morali ukinuti odmah nakon raspada Yuge. Ni oko čega se ovaj narod nije toliko delio i mrzeo još od vremena četnika i partizana (zbog čega su, izmedju ostalog, i napravljeni - da podele narod i pruže ljudima zabavu). Ajd dobro pre se bar igrao neki fudbal i ličilo je to na nešto, sad medjutim, nema ni jednog razloga da ih ne pošaljemo na smetlište i napravimo od stadiona gradjevinsko zemljište. Imamo već dovoljno beogradskih klubova sa dužom tradicijom i lepšim grbom.
bukv
+1000000 na Melka
+1
+12392
+ 1943
+1389
PARTIZAN JE VECAN!
Pa sto se onda nije preimenovao majmun?
Haha
Не само они, него сва социјалистичка џенерик имена типа раднички, слога, напредак, младост, пролетер, радник и сл
Da, u Rimu se navijači Lacija i Rome gađaju laticama cveća, ljube u usta, pomažu kad se izliva ploča.
U grčkoj Olimpijakos i Panateneikos se pobratimili, u turskoj Galata i Fener idu na slavu jedni drugima.
U Španiji nije bačena svinjska glava kad je Figo promenio klub.
Da, da, samo je to kod nas rođaci.
Jedini problem je što su kod nas huligani instrument vlasti, a u svakoj drugoj zemlji gonjene grupe.
Inace sve ostalo je ok i ne bi menjao. Komunjarska imena mi ne smetaju, Dinamo je evropski velikan
Da Tilmo
Vidite pod Seltik, Čelsi itd
Mene boli kurac za Partizan. Pola vas nije bilo ni u mudima kad je Djordjevic cepao mrezicu 92 u Istanbulu. Sto se tice fudbala, nas klub ce biti konkurentan kad Srbija bude Spanija, znaci nikad. Vaterpolo uzimali x puta, rukomet i odbojka me interesuju taman toliko da se podsetim kako su sabacki vanzemaljci jebali Vibzeze. Ja sam za svog zivota osetio neki pik sa Partizanom koji je moguc.
Ja sam prost covek. Da budemo zdravi i da zagasimo udbasko kopile. Samo to nema veze sa sportom i navijanjem.
da zagasimo obe komunjarske kurvetine
...
Ja sam prost covek. Da budemo zdravi i da zagasimo udbasko kopile.
recimo, hipoteticki, postanes neko koga pitaju za misljenje i cije se odluke sprovode u delo...
i neko te pita: gospodine (hipoteticki kazem), gospodine bombas, mozemo da ugasimo i zatremo zvezdu i sve sto je piplo, ali na zalost moramo i partizan u tom slucaju isto. ili da ih ostavimo? sta da radimo?
sta bi odlucio?
Obe nego šta. Roma - Lacio, Real - Atletiko...Nisu nastali kao produkt politike i jednopartijskog sistema. Zvezda i paća su siledžijski projekti, nešto kap PSG ili siti, s tom razlikom što su ova dva kluba preuzeta a ciganija i paća su nastali od nule. Navukla se gomila love, izgradila infrastruktura, pokupilo sve što je valjalo i napravila dva kluba. E sad dobro, ljudi tog vremena su bili željni života i razonode, stameni, okretni...Kao što su ozbiljno shvatili izgradnju puteva, mostova, industrije...Tako se i sa fudbalom (i košarkom, ostalim...) radilo ozbiljno, temeljno, profesionalno + je u to ušlo jako puno neobuzdane i neracionalne strasti, kakvom svakako obilujemo. A i talentovan smo narod, zašto da se lažemo. Zato je sport bio kvalitetan, zabavan, pun strasti, nadmetanja itd. i to je bilo radost za oči. Sad više nema strasti, lepote, kvaliteta, razuma, smisla...Zvezda i paća su degenerični izvor mržnje, prezira, nasilja, kriminala, bezumlja, narkomanije, gluposti i lošeg ukusa. Okupljaju oko sebe sve najgore i čine to još gorim, treba ih ukinuti, obrisati svako sećanje na njih i krenuti dalje.
jeste, al nekako se pogodilo da u isto vreme nestanu BSK i SK Jugoslavija. a bogami i deo Gradjanskog iz Zagreba je postao crno beo, a deo Dinamo.