U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebač tek si izašao iz bana i opet bi zbog spemovanja?
I rasni isto?
Jel vam treba crtati da nema više prepucavanja po ovim temama, imate temu da jebete i radite šta hoćete, ostale ostaju čiste.
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=478#post_2669200
каква си ти баксушчина од човека, не знам како смеш и да се јавиш.
нисам гледао, није баш да сам очекивао да ћете да рснете са 20, ал' да се очекивао пораз са 12-15 (имају скорцијанитиса а ви немате центра) и јесте.
Ni malo, ako nemaš nešto pametno da prokomentarišeš onda sikter.
Ja očekujem da su i grobari takvi na KKCZBGD temi, ja je ne posjećujem pa i ne znam šta se tamo dešava ali bi na prijavu isto tako banovao nekoga ko tamo ode i podjebava kao vas dvojica ovdje.
ipak je koleno u pitanju:( ne znaju jos da li je meniskus ili spoljni ligament,znace se vise posle snimanja:(
U pizdu lepu materinu. Zamena za njega ne postoji, mi ni takvog defanzivca ne možemo da nađemo a ne defanzivca i napadača kakav je on. U kurac više.
Teško bi ovo bilo i sa duletom a ne sa gašićem.Ovo što kaže dzoni svejedno da li 4 ili 44 razlike sa makabijem u krug svakako nećemo.Valjda je sve u redu sa milosavom njegova teža povreda bi nas dotukla i ovako iramo bez dva užasno bitna igrača i sa bolesnim duletom
каква си ти баксушчина од човека, не знам како смеш и да се јавиш.
нисам гледао, није баш да сам очекивао да ћете да рснете са 20, ал' да се очекивао пораз са 12-15 (имају скорцијанитиса а ви немате центра) и јесте.
Ja sad kriv što se povrijedio? Da nisam rekao ne bi se povrijedio? -.-
Mogu ja i mnogo vise postova da imam tamo nego sto ih je bilo do sada. To je najmanji problem. Kosarka je sport gde vam treba najmanje 10 titula za redom, uz vrhunsku Evropu i 30 pobeda bez poraza, da bi i poceli ozbiljno prozivanje. Eto neke sanse da se malo unormale teme, pa kontam sto da ne. Kako hocete.
E ŽIVOTE SKOTE
Jebem ti utakmicu. Jebeš poraz, valjda je Milosav dobro, izgledao je ok kada je izašao na centar sa ekipom, tj. nije hramao. U pičku materinu sa ovim unapred izgubljenim utakmicama, pa zar na njim da ostajemo bez igrača.
А u kurac, ne verujem šta nam se dešava.
Али оно што никако не разумем, играте са три играча реално, који играју по 35+ минута...и зашто онај ваш сујетни тренер их не одмара кад су небитне утакмице или кад већ губите са много разлике. Па и онај дерби са Звездом вам је урнисао пола тима, изнели су ову тројицу на носилима, а није да вам је зависио живот од те текме.
Било је питање времена када ће кренути са повредама, надам се да ће остати само на Милисаву. Кад вас одеремо у следећем дербију да немате разлога за вађење. ;)
Nadam se da se nije teže povredio, a ako jeste, jebiga....idemo dalje bez njega. WE ARE PARTIZAAAAAAN!
Zato sto smo mi Partizan a vi FMP. Zato sto bismo "derbi" igrali pa sve i da imamo 3 igraca u rosteru. Zato sto nasi igraci znaju za koji tim igraju i zato sto ih taj mentalitet nosi ka pobedama protiv velikana,a ne skidanju gaca raspalom Panatinaikosu u sred beograda na 10 razlike. Al razumem te, pratis kosarku tek od skoro, treba ti neko vreme da ukapiras igru.
I sad ozbiljno, VIDIM DA STE SE OKURAZILI POSTO JE POVREDA MILOSAVA VRV OZBILJNA PA SE NADATE DA CETE MOCI DA NAS MOZDA DOBIJETE NEGDE. ODJEBITE SA TEME, DA NE BISMO MI DOSLI TAMO, A VERUJTE , PREMALI STE FAKTOR U KOSARCI DA BI MOGLI BILO KAKO DA SE POREDITE SA NAMA. SIKTER SVI!Razumem ja da vam taj ciganski mentalitet i vaspitanje dozvoljavaju da se nadate sto tezim povredama protivnika kako biste se vi ovajdili,al budite bar toliko ljudi pa likujte na svojoj temi.
Inace, postoji sansa da je Gagijeva povreda "lakse" prirode. Najverovatnije nisu prednji ukrsteni (kao kod Berte i Lea), i u najboljem slucaju odustvo je mesec dana. Al kakve smo srece ove sezone, verovatno ce to na vise da izadje :(
Pazite ovu bedu, ucinak nasih centara od 2000-te pa na ovamo:
http://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=11&t=829&start=18420#p772322
Da bi se Zvezda iliti Efempe kao košarkaški klub stavio u istu rečenicu sa Partizanom, trebaće im da dovedu pa sigurno jednoga Kevina Duranta, i najmanje još jednu sudijsku trojku.
Milosav "hoda, ali ne može da savije koleno". Jebiga, i iz ličnog primera znam šta to znači. Kod mene su to bili unutrašnji ligamenti, pa je bilo sedam meseci pauze. Daj bože da je kod njega neki meniskus ili tako neko sranje, ali mi ne deluje dobro.
Ima li Partizan nekakva osiguranja pa da dovede još kojeg igrača?
Пратим много дуже, рецимо пре периода када вас је власт гурала напред па сте умислили да сте институција.
Ma dok se ne uradi magnetna, samo se nagadja. Ne verujem da ce biti 7 meseci pauze, al ocekujem 2,3 sigurno.
Imamo kurac osiguranje. Trebace nam igrac u svakom slucaju. Ni priblizno dobrog necemo dovesti sigurno,al valjda ce se dovesti neko da bar malo olaksa Kinsiju, Bogdanu i Zofriju.
Thilmo, smaraš.