Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a dobro bice 1-13, isti kurac loloo. Ma dajte bre, Srbi i sport generalno, dva razlicita pojma.
Запата, немој више да прогнозираш молим те. Ризикујеш да нећеш смети да се погледаш у огледало више...
Шта, због Гагића да не могу да се погледам у огледало? Јеси реалан ти?
Па следеће недеље пада локомотива 100%
Роки, ако имаш више од 20 година, онда брате с тобом нешто није у реду.
Исполивали вас реално.
E MOJ GAGICU VAZNO JE GAGICU DA SI SE TI OZENIO, PRIZNAJ PICKO JEDNA DA SI SE OZENIO!
Њих ћемо и у гостима да сексамо! Оооооо и караћемо бајерна, галатасараја и жалгириса код куће најмање! Без зајебанције... Само бедак што су момци изгубили у Минхену безвезе, али караћемо леваке!
Боли ме курац.
Смири се дечко, нисмо ти ми криви што су вас испрскале Јеврејчине.
Ocekivanih 20 razlike. Samo da je Milosavojevic OK.
Inace lose smo odigrali, a Gasic...nemam pojma, Inace 2 razlike ili 40 razlike, ovde nije bilo bitno. Sa Makabijem se necemo boriti ni za sta.
SVRS SVRS SVRS
Ajde jos koji post cigani pa onda idite na vasu temu i pricajte o kupu Liilijane Ronketi koji sa uspehom igrate. Lepo su se stvari dovele u red. Sto bi opet zakuvavali.
Bra'o Kinzi, Bogdane i Milosave. Ostali nebravo..... Hvala Galatasnajperu na pobedi protiv Bajerna.
VRATI SE DULE!!!
Kažu da je koleno kod Milosavljevića a to nikako nije dobro. U pičku lepu materinu.
Dobro bre rasni pička mu materina je l' ima tema za prepucavanja? Ima, pa šta onda koji kurac opet vi debilčine blaže retardirane istovarate đubar po temamam koje nisu tome namenjene?!
Е ај немојте да смарате по гробарској теми не смарају ни они по нашој, има тема за препуцавање.
E, sad i ja čitam za Milosavljevića. Ako se ispostavi da je teža povreda, ova godina vam je otišla u kurac, u pitanju je i plasman u Evroligu, što bi bilo loše za našu košarku, vrlo loše. Žao mi je Milosava prvenstveno zbog nastupa za reprezentaciju, Sale bi ga zvao garant, zaslužuje, definitivno.
Stvarno. Prosli put je dovelo do godinu dana spemovanja tema. Opet ce.
Meni ne smeta naravno, jer samo bi ludom coveku smetala kosarkaska prozivka od cigana, ali nema potrebe za tim sada kad se sve iskuliralo.
Ne smem da citam sportske vesti...valjda je malo paksa povreda...stvarno bi bilo suvise...
Не сери, Џони, имаш више постова на нашој теми него на овој.