Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Eto kako je lijepo pročitati i mišljenja ljudi koji ne navijaju za Partizan, onako ljudski dođu i napišu nešto pametno, da se ovako stalno dešava niko ne bi bio opominjan ni ništa.
Samo vi dolazite ovdje, niko ne brani da se da neki normalan komentar, neka normalna diskusija, sve dok nije prozivanje ono klinačko.
Vrhunski sportista ne može da se povredi jer je pretreniran :)
Vrhunski sportista ima strašno jake mišiće, otporan je, radi istezanja više nego redovno, poslije utakmice leži u ledu, ima fizioterapeuze, masaže, saune, kurce palce.
Njega od treninga može stići umor pa da ne može glave dići ali ligamenti su jednostavno takvi i tu možeš najmanje uticati. Krcne u momentu i to je to.
Jer mi ne govorimo o veteranima, koji su u zalasku testosterona pa im se tijelo ne oporavlja po dva, tri dana, bre, ovo su momci u punom naponu snage.
remac, nemoj da mi brises komentar gde sam ljudski doso i napisao normalan komentar da se delije i grobari jebu u dupe medjusobno, pa se zamene, da svi budu zadovoljni.
sad, sto ti ne umes da citas medju redovima i da vidis da je tu mnogo vise receno od povrsine, kako je politicko stanje u zemlji takvo da se kurta i murta menjaju, koji ujedno i klubove kontrolisu, tako vidis da se samo menja na po 5-6 godina dominacija 2 kluba a fudbal nam propada. to sto ti ne umes da vidis iz tog posta to je tvoj problem i molio bi da ne brises ako vec ne mozes da citas medju redovima.
dakle, delije i grobari, jebite se u dupe medjusobno.
tj, nemoj da mi brises nikad vise komentar.
Ja i dalje ne razumijem ljude KOJI SU TAAAAKO IZNAD TIH NAVIJAČKIH SRANJA a i dalje drve kurac o tome.
Ako te nešto ne interesuje ili iritira - zaobiđi, jebote, šta kenjaš čitav život?
Eto, i ti se napuši kurčine.
Celte ne kenjaj.
remac, nemoj da ti dodjem tamo, da te prebijem. imam ip adresu!
Dinamička, prc!!!!!11
Мени је криво што су вам се овако исповређивали сви јер ће у случају евентуалне звездине титуле многи рећи да је то због ваших повреда иако звезда ове године има добар тим. А и финална серија је могла бити врхунска, најзанимљивија у задњих пешес година... Под претпоставком да би вечити играли финале, што би се вероватно и десило да није било повреда.
Келте, прсо си...оћеш да ти скупимо лову за неку курву?
oću, što da ne. al ne kamenjarke, neka bude neka od onih "eskorta", one što se jebu dok ne postanu pevaljke, modelsice il starlete. posle poskupe te.
ali to nema nikakve veze sa tim da su navijači paljevine, i generalno zanimljivi za razgovor :)
FMP može duzme titulu jedino ako im Ćoki Legenda mlatne još koju paru iz fonda za djecu Kosova i Metohije pa kupi još dva crnca.
Jao kako serete i pušite kurac sa teorijama zavere o treninzima. Ligament puca u trenutku. To je trenutak u kojem ti se stopalo okrene na jednu stranu, ali ga ostatk tela ne prati, ili u kojem celom težinom nategneš ligament. To je milisekunda. I to nema veze sa premorom i time da li je neko igrao 31 minut u proseku, puzda mu materina. Nemojte nasedati na te glupave priče, moš misliti 31 minut za zdravog mladog čoveka. Pa nije ligament sapun pa da se istanji, ako mnogo treniraš. Drugo bi bilo da govorimo o hroničnim povredama (kao Novica ili Tripković), tu možda i ima nešto. A ligament je puka (ne)sreća. Setite se da smo već 10 sezona skoro bez ozbiljnijih povreda, recimo kad smo išli na fajnal for samo Marić zbog povrede nije igrao pet nedelja. Ovo jeste verovatnoća jedan u milion da ti tri od osam igrača koji vrede nečemu sjebe ligamente, ali to je tako. Nema zavere.
Kako god, moramo dalje.
Definitivno nam se desava ozbilino sranje ove godine. Medjutim, opet i sa 3 povredjena igraca, mi smo glavni konkurent za sve domace trofeje, a Tepic ce morati da uskoci i pokaze sada ko je.
Naravno. Ima jos da se igra. Povratak Berte ce biti ozbiljna stvar za ekipu. Jedva cekam.
Skocimis se isro za sve pare.
Kao prvo: sve tri povrede su MEHANICKE prirode i dogodile su se na utakmicama. Igraci su bili zagrejani, istegnuti itd. Jednostavno, Berta se povredio prilikom nadskoka, Leo se povredio prilikom promene pravca , a Milosav prilikom duela (nisam gledao a ladno nema snimak na tjubu!). To nema veze sa treningom, to je sklop nesrecnih okolnosti. Isto tako je i Derik Rouz sjebao koleno, a on sigurno nije previse trenirao, a o uslovima za trening i strucnjacima koji ih vode da ne pricamo..
Kao drugo: Ja se i dalje nadam da ce sutra dati neku lepu vest, pa makar to znacilo da ga nece biti "samo" 3 meseca.
Kao trece: JEBEM TE SRECO! Slobodno povredi poluigrace tipa Musli, Gagic, Bezbradica itd.. Greota da nekom zelim zlo,al mnogo bi manji gubitak bio povreda nekog od ovih u odnosu na Milosava, Bertu i Lea
Kao cetvrto: Ne treba sad Tepic da iskoci, mislim da neko treba da kaze nasim "centrima" MOMCI, IGRAMO SEZONU BEZ VAS, SPOLJNA LINIJA JE NADOKNADJIVALA AL SAD NEMA KO.. POKAZITE KOLIKE STE LJUDINE PRE SVEGA, RAZBISTRITE MISLI I POCNITE DA IGRATE KOSARKU! Jer samo ako oni pocnu da igraju imamo neke sanse, do sad smo drzali balans jer nam je spoljna linija mnogo kvalitetna, sad smo i tu spali na 2 slova - Bogdana i Kinsija.
Kao peto: I JEBACE PARTIZAN JOS DUGO, PA MAKAR I BEZ KECA, DVOJKE, TROJKE I PETICE!
Ма какав бре јебени интензитет тренинга, сере ми се више од таквих прича.... Свако ко мисли да Дуле преоптерећује играче или било шта слично нека прво погледа шта су лигаменти и како долази до јебене повреде истих, а не да се тупе празне приче само да би се тупиле....
Штета за Гагија, а чини ми се да је Копривица диванио да није немогуће да је само повреда менискуса у питању.... Видећемо сутра....
FMP koji se takmiči u prvoj ligi Srbije, koja je to ekipa ustvari? Ako smo mi FMP koji je kupio ime i grb Zvezde, koja ekipa je kupila ime i grb FMP-a i odakle su se oni pojavili, pa se takmiče u prvoj ligi?
EDIT: ne zajebavam, stvarno me zanima.
Čovićev klub za razigravanje mladih igrača koji su na pralazu juniori/seniori. Klub je osnovan u Novom Sadu kao KK Radnički, 2009. je preseljen u Beograd kao Radnički Basket i od 2011. je Radnički FMP.
Aha, to je to... Onda imaju ekstra talentovane klince, čim su ovako brzo do prve lige stigli.