Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Раднички из Новог Сада бивши, скорашњи Раднички из Београда.... Који наравно нема везе са Радничким са Црвеног Крста....
pa to, došlo je do promene u stručnom štabu i eto, neka se ne ogleda to samo u povredama, nego i u generalnoj fizičkoj spremi. Inače, mi tu kao košarkaška nacija, dal l' što nam je takav mentalitet, imamo problem prebrzog vraćanja na teren posle povreda...
A šta se to promenilo u generalnoj fizičkoj spremi?
Najlakše je napraviti osvrt na prošlosezonske padove u produžecima. Promenjena koncepcija treninga sa loptom, kao i same fizičke spreme. Koprivica je govorio da mu nije problem kad dođe do poslednja 3 minuta, zna da je ekipa spremna za to, a do tada je frka. A i manje se trče kontre, tranziciona rešenja slabija zbog umora.
Pa nije loš zaključak lepo što si uveo i koncentraciju. Naravno, povreda se desi situaciono, ali tokom trenažnog procesa bi trebalo dovesti mogućnost povrede na minimum dobrom spremom, što ove sezone, nažalost, nije slučaj u Paći.
Ok krivi su trener, fiziotarapeut, dule, ali i sami berta leo i milosav. Razumeli smo.
KKP je fabrika za pravljenje igraca,a u fabrici se radi maximalno,nema zabusavanja.. I to sto je neko povredjen ne znaci da sme da izostaje sa posla.
Evo vesterman, bertans (a sad ce da dobiju podrsku u vidu milosava) vec 6 meseci treniraju sa gipsom jer je dule rekao da je treniranje od minimum 7 sati obavezno.
O fizičkoj spremi Bandi teorija ti ne pije vodu nikako, jesu oni padali početkom sezone ali su na kraju sezone kad je bilo najbitnije igrači Partizana leteli po terenu u 40-om minutu tekme dok ostali nisu znali gde im dupe a gde glava. Mi smo na fizičku spremu na kraju i uzeli sve trofeje jer ste vi padali početkom četvrte a mi tek tad ubacivali u petu brzinu i mleli sve.
Taj početni period padova je bio period privikavanja na novog kondicionog i na novi i drugačiji rad. Smorili ste više padovi pa padovi. Mi smo na kraju ako se ne sećaš onda pogledaj snimke fizičkom spremom mleli sve pred sobom.
Drugo manite se više treninga i minutaže, jeste vi ikada pratili i gledali NBA leba vam? Tamo bre zvezde ekipa igraju po 38-39 minuta u proseku svaki drugi dan. Mladom čoveku to ne može da predstavlja problem. Drugo ligamente niko nikad nije pokidao na treningu. Treće ligamenti se kidaju kad je igrač u naponu snage, u trenutku kad je najeksplozivniji pa iz eksplozivnosti napravi određeni pokret previše brzo, to umoran ne bi mogao da odradi. Četvrto svi stručnjaci tvrde da to nije zbog umora već zbog nepažnje u deliću sekunde a ta nepažnja je posledica eksplozivnosti a ne umora. Peto jedino što na tome može da se radi jeste PREVENTIVA odnosno jačanje mišića zadnje lože.
Znači da kondicioni očigledno ne posvećuje pažnje toj preventivi, ako pak posvećuje onda se izvinjavam, i da on treba da snosi krivicu za to.
Moguće je i da je to jebeno splet nesrećnih okolnosti. Dragan je krenuo na kucanje na minus 20 svom snagom odbio se od crnje a to nije očekivao, telo mu nije bilo spremno za tako nešto pao je nezgodno i tad je došlo do pucanja.
Nije on bilo ko, pričao je Koprivica koja je on fizička zver a vi sprema, umor, kurac palac.
Ja sam ubeđen da je problem u preventivi i da na to mora da se obrati pažnja ubuduće mada je sad već kasno ipak treba sprečiti ponavljanje ovoga. Nadam se da će Dule da preispita rad Šćekića, ne verujem da će kondiciong da menja u sred sezone jer bio to bilo samoubistvo ali da mu se skrene pažnja i da se vidi šta i kako dalje.
I za kraj Kelte puši kurac.
Aj u zdravlje.
https://pbs.twimg.com/media/Be1ajzdCQAEqJIz.jpg
Bogdan ga sprda već neko vreme, taj Jakovljević je toliki debil da je to nenormalno. Dva tri puta ga je Bogdan pokačio u svojim izjavama. Pre ga je hvalio jer je tako vaspitan svaki naš košarkaš al sad je već počeo da mu se penje na kurac pa je i Bogdan promenio ploču.
da znate vi ljudi šta je Gagula oženio
njemu je karijera zapečaćena
http://prntscr.com/2mhqtg
Bezbradica je tezak nemac pojma. Nek batali basket...
a rekoh
A gubili smo tekme jer ste jednostavno bili bolji, bolja košarkaška rešenja. Samo je Vesterman prodao onaj jedan meč, Bogdan je pokazao muda protiv Rakoča itd...
EDIT: I da, zaista nema rezona porediti NBA igrače sa igračima ABA lige. Oni su fizičke mašine i zdravije žive od evropskih igrača kao prvo. Sportsko vaspitanje je u Americi na mnogo višem nivou nego u Evropi.
BRAĆO DONIRAJMO SVOJE LIGAMENTE MOMCIMA! MENI MOJI NISU POTREBNI
http://s30.postimg.org/mjlsyjpi9/Berta_Car.png
TK, dobar avatar!
ma daj
Primećujem porast aktivnosti navijača suprotnog tabora kada se igrač Partizana povredi, valjda im porastu apetiti, a sve u fazonu mi brinemo za interes srpske košarke. Dule robovlasnik, Dule Hitler, Partizanovi treninzi su kao holokaust, igrači od njih imaju traume, smaraju, žestoko.
Ako ništa drugo, bar Dule kaže da ćemo dovesti nekog, mada taj neko bi morao da bude ekstra igrač, tj. da odmah igra dobro.
haha, da, još je preostalo tako nešto otebe (CKM) i toeto
elem, ono što sam kopirao komente Tucanog i moj toeto u principu i Pakao štoe rekao. Pošto vam je opet iz nepoznatih mi razloga zanimljivo da se pprepirete navijački dodaću da znam 2 bivša igrača Paće koji potvrđuju o Vujoševićevom intenzitetu i Koprivičinoj kontroli i savršenim treninzima, a i javno mnjenje košarkaških trenera bar u VA i okolini je da je to do Koprivičinog odlaska (jedan od njih je bio i njegov sagovornik više desetina puta). Sve bude u granicama normale, čovek ode- krah. Jebiga, ne može biti bez uticaja. Toliko. Uzdravlje.