Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ako se desi to imam nekoliko ozbiljnih pitanja za tebe, kako sporckih, tako i ovih iz života :)
Оксе купи Запати зимовање на Копаонику да блогоманише!
Јаруа отерали из Радничког сад би га требало покупити!
DOLAZI JARU DA BUDIVELJNIKU UVALI KARU!
Jbg, ostaje nam da jebemo Evrokup. Ionako nismo nikad.
A pre toga jebati Budjelar i Ceeska, cisto da i kad ispadnemo, ispadnemo kao pobednici.
Nisam gledao tekmu, nisam smeo. Imao sam tacno neki ovakav scenario u glavi, i znao sam da su nam male sanse za pobedu. To sam razmisljao jos dok se Westerman nije povredio. Ovako sam se samo usrao jos vise.
Nisam mogao da gledam, nisam mogao da istrpim da mi jedna od omiljenih generacija KK gubi od nekog tamo Nantera i tako nam se userava u top16.
Sta je tu je. Volim Partizan isto i na +41 i na -42
Ma bre bole nas kurci. Silovanje Limenki u finalu ABA lige i eto opet Evrolige. I opet nas bole kurci i sledeće godine šta ćemo d'uradimo jer tako smo u mogućnosti!
КУПИ НАМ ЈАРУА ОКСЕ ПЛЕАСЕ
JARUA I RAKOČA!
сад видим колико ми имамо избеглица зато су још увек повучени и плаше се.
Гагић из Бенковца, Мусли из Призрена, Шалић из Соколца, Немања Безбрадица из Книна
и Николу Лончара, Котуровића и Рашу Несторовића
Е ЏОНИ ЧУО САМ ДА ТЕ ЕЛА ПРЕВАРИЛА СА КУРДОМ
САД ЋЕ ДА ПРОМЕНИ НИК У ЕЛА КУРДАЈБЕРКА
ДЕФИНИШИ ОДМА "КУРДЊАК - ОНО КАД ЏОНИ ЕЛА И КУРД ИМАЈУ ГРУПЊАК"
нека стави курдом на анакурду
Idi bre ajakse, bukvalno pisam od smeha... Fala bogu pa sam na wc solji.
КУРДАШИНЕ КРСНА СЛАВО
Ајаксе, пародије на Страјине дефке сам патентирао, мораш да питаш да ти дам лиценцу лоло
можеш да добијеш само курдчину
Курдчина јесте најгора врста курчине.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/vujosevic-hteli-smo-morisa-ali-156401.html
Sad tek videh ovo što si napisao Ajakse i puši Kurdac.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=30&nav_id=783823
Jel vi znate da je Dalo sa nekog francuskog ostrva koje je udaljeno od Madagaskara koliko i Madagaskar od Afrike. To je ujedno i najdalja tacka EU, i najdalje mesto gde se koristi evro kao valuta. Jbt, do juce se jurio sa pingvinima, a danas ga Dule uci lopte..