KK Partizan

1. Ako mu propadne karijera mož' u rimejku Sopranovih tog da glumi

2. E sad, 'de će, šta će, ko zna. Da l' ostaje il ide u Fener il' će odma tamo....

3. Video sam to, ali čini mi se da će on ipak u tom slučaju u Fener, a da teško ostaje. Možemo da mlatnemo neki dinar za njega, a treba nam para.

4. D'uzmemo milionće i vrh.

5. Kakav bre Partizan. Prerastao je Bogdan Partizan, a o Evrokupu da ne pricam. Pakuj kofere i pravac kod Zoca, nama kinta da sto krace traje ovo stanje.

6. I koji vam je kurac sa prozivanjem za frizuru kad je ono kacket ? :)

7. Ja se nadam da će ipak ostati još godinu dana kod nas iako je izgleda stigla i više nego bezobrazna ponuda i to vrv Fenera. Jbg bolje prodati i Bertu i VEstermana i strpiti se i skrpiti se nekako al da Bogdan ostane a onda ga sledeće godine uvaljati Turcima ako Finiks ne odluči da ga odvede.

Inače ove slike su mu objasnile, car mali. Ludak!

8. I koji vam je kurac sa prozivanjem za frizuru kad je ono kacket ? :)

Ma sprdamo se, nije da ne liči. Nismo baš tol'ko ćoravi.

9. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=27&nav_id=868762

Dule metnuo kurac i dacicu, da se ne ljuti sto samo covic i vucic dobijaju.

10. Naravno, opet je sve rastavio na proste cinioce i objasnio sve zakulisne radnje.

11. Sad sam u dilemi da l da postavim ovu bogdanovu sliku što postavi gazi

EDIT: ipak ostavljam gagulu

12. Ma ljudi, godišnji odmor. Nova sezona, novo karanje Efempea. Ne sumnjam da će oni opet uložiti kintu, mi ćemo da se krpimo sa nekim novim igračima iz naftalina i ovima što će ostati i opet karanje na kraju.
    Kao i svake godine, kurčiće se do aprila, a onda seks.

Najveće pojačanje Partizana je već stiglo. Radonjić je ostao njihov trener.

13. Jebem li ga da li je dobro za Bogdana što ga je uzeo Finiks, ovu dvojicu što su uzeli pre njega su kec i dvojka, tu je Dragić, tu je onaj Grin Džerald, Bledso, Barbosa... Ove sezone ne bih želeo da ga vidim tamo, da ne prođe kao Nedović. Mada je Nedović otišao u ekipu sa jednom od najboljih spoljnih linija u ligi.

14. PA neće ove sezone sigurno tamo, tek za godinu ili dve tako rekoše ovi iz Finiksa. Sad je pitanje oće li u Tursku, pominju i Bajern da nudi mas'an keš ili će da ostane kod nas(najmanje šanse).

15. Mislim da bi bilo najbolje da ostane. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.