KK Partizan

1. Mislim da će na nagovor i Finiksa da ide negde. Nije im u interesu da im pik igra Cipiripi kup, već da igra u što jačoj ligi, što jače utakmice i slično. Vas je ujebalo samo što draft nije bio pre jedno mesec dana, sad biste vi imali i kval. za LE. Al dobro, opet jedno 1,8 miliona do 2, malo li je?

2. Jeste sigurni da nema baš nikakve šanse da ostane u Finiksu?

3. Baš teško. A mislim da mu je bolje da ne ostane. Da ode na primer u Efes, Fener nebitno, odigra sezonu u jakoj ligi, i da ide u top 8, i posle može u EL. Nego, jel ide Bojan Bogdanović u NBA? Sad mi pade na pamet, znam da je bilo "NBA, dolazim, al sledeće sezone", da je tako izjavljivao prošle god.

4. Neće da ostane, ovi iz Finiksa su tako rekli. Sad im nije potreban a i on je sam je rekao da neće ko Nedović nego hoće da igra.
    Njemu je najbolje da ostane ali to je teško, s obzirom da nam pare previše trebaju a obeštećenje neće biti veće od milion evra. Ove cifre koje se pominju su za njegovu platu.
    Njemu treba još jedna sezona da potpuno sazri, i treba tim gde može da bude lider a to Efes i Fener nisu.

5. Tucani, mislim da njemu ne treba izivljavanje sa Partizanom u ABA ligi i sa boranijom u Evrokupu..
    Treba mu neki tim gde ce igrati manje,al gde nece smeti da ispali 15 lopti i da sledecu tekmu opet dobije toliki kredit.
    Zeljko je onog malog turcina Sipahija lepo ubacivao ove sezone, ocekujem da bi Bogdan igrao jos vise kod njega.

6. Ako je sudeci po twiteru Westermana, on ostaje u KKP.

Okacio sliku praznog Pionira i napisao nesto na foru " Nastavlja se, opet i opet. A i ovo je novi pocetak"

7. U ma koji tim da ode neće biti lider. Nije to Aba liga jebemu. Nek ode kod Željka na primer, ili bilo koji tim koji kažem smatra neuspehom ako bar top 16 EL ne prođe, ne može biti lider, ali može komotnu minutažu da ima. Da igra sa ograničenjem, ne kao ovde, gde je bilo pušteno sve da radi, pa ako ga hoće (jer ga je htelo). Imaće teške mečeve, a Sipahi je devedes peto, BB je 92, logično da će mnogo više igrati. Ako hoće da se izdrkava nek ide kod Pešića, Dlejni je imao skroz odrešene ruke ove sezone tamo. I nije da nisu dobro prošli. Ali treba imati u vidu da te Pešić pusti slobodno, ali da ti lomi noge ako usereš nešto.

8. Најбоље за богдана да остане у европи још годину две али не у партизану.

Сипахи 95 лолол

9. Lupio sam, tako mi deluje, koje je godište?

10. I koje je godište Sipahi? Sledeći put pre nego što se budeš smejao, razmisli da li se možda smeješ svojoj gluposti, džabe pojedeš govno.

11. Neće on propasti ni ako ostane. Napreduje se mnogo i na treninzima, a treninzi Partizana i Dule Vujošević su cenjeni u tom segmentu prilično mnogo, sudeći po izjavama drugih, tako da verujem da mu ne bi bilo loše.
    Ja bih voleo da ode zbog masnog obeštećenja koje bi nas približilo malo cilju, a to je, nadam se, pozitivna nula.

12. Сипахи је рођен у приштини, и крштеница му је прекуцана да би могао да доминира у категорији где су деца 2 3 године млађа од њега.

13. Kako god, ja mislim da će Bogdan biti glavni igrač ekipe gde god otišao sada u Evropi. Nije on tu neki lik da ga sputavaš. To je svakom treneru jasno. Naprži ga, daj mu slobodu i gledaj kako Lider Horde gazi.

14. Ako mu je do ispucavanja onda najbolje EK boranija i da ostane u KKPu, u NBAu je najbolja preporuka što veći PPG, RBG, APG, itd, a ne kvalitet Evropske košarke koji igrač pika. Bilo i biće.

15. Brate kog ste vi Bogdana gledali jeste drogirani? Ne ozbiljno? Njemu je bilo dopušteno sve u finalu i u par mečeva EL gde ga je evidentno išlo. Vi ladno pričAte kao neće smeti kod Dude i Željka da radi ono što radi kod Duleta a Dule je fazon 5 puta strožiji i od jednog i od drugog. Pogotovo oko šuta, Duda dozvoljava uvek, Željko ne toliko često ali opet češće od debelog. Da ne pričam o gubitničkom mentalitetu ekipa Fener i Efes, dva kurtona od ekipa koja nikad ništa nisu uradila u EL. Partizan ima bolje rezultate od te dve kurtonske ekipe bre.
    Ako ide bolje da ode kod Karija u Bajern gde će biti jedan od lidera nego da sedi na klupi nekom samo zato što je ovaj iskusniji. Ne razumem kako igrač može da stagnira tako što će da ima prosek 20 ppg u svim takmičenjima prvi put u karijeri i tako što će da bude lider ekipe. Nema bre on 25 godina ljudi. On je tek u finalnoj seriji počeo da ide do kraja da napada obruč, tek sad je skapirao da mu je tako lakše da dođe do poena. Ima on još mnogo da uči a nigde neće naučiti više nego kod Duleta. Dečko je rođeni lider a ne izmena nekog pajsera koji je eto stariji.
    Drugo bolji trening od Duletovog neće naći nigde. I Novica je usrao karijeru jer bio ubeđen da je prerastao sredinu. Vidim Luči sve loše što je bio u timu koji nije igrao EL.
    Za Bogdana je bilo kakvo sedenje na klupi pogubno, dovoljno je sedeo kod VJ i njemu treba 30 minuta po meču redovno.

16. To i ja tvrdim, samo si bio malo opširniji. Glavni igrač gde god da ode sa totalnom slobodom. Jedino da ostane u NBA ne bi bio zbog prepaklene konkurancije i neiskustva u totalnoj drugačijoj košarci. Ovde......gde god da ode, smešan bi bio trener koji bi ga sputavao.

17. Drugo bolji trening od Duletovog neće naći nigde.

I da dodam ovo.

18. Prerani odlazak je mnogo gori od godinu dana trpanja u ABA i cipiripi i ĆLS. Pogotovo to kao sedenje na klupi i igranje pod nekom ručnom, znači niđe veze.

19. Da Ketamin a majka mu Šveđanka jer se to tako plaća. Dobro je.

Tucani, nije to tako baš kao što misliš. Dešavalo se sto puta da neko šutne za tri u dva napada za redom, pa ga ovaj odma istera napolje, a isto se dešavalo kod Žoca, da Bjelica siluje omaši pa izgubi loptu, i da ga ovaj više ne uvodi do kraja utakmice. Kažem ti da jeste on "Zvezda u usponu", ali mnogo treba još da radi da bi bio prava zvezda. A neki timovi poput eto Fenera kad smo se njega uhvatili imaju gomilu zvezda, najbolje igrače i ni malo ne zavise od njega. Daje ti slobodu, šutiraj, nije problem, ali ako mašiš daji nekom drugom. Jeste BB dao 34 poena u poslednjoj plej ofa, ali zaboravljaš da je šutnuo 16 slobodnih, 14 za 2, i 10 za tri. Tako nešto mu neće dati nijedan tim u Evropi. Bez obzira koliko ga ide.

20. Prerani odlazak je mnogo gori od godinu dana trpanja u ABA i cipiripi i ĆLS.

+5000000

Znam ja sve to sto pricate za trening i Duleta, al to je ono sto mu je trebalo da se pokaze sta moze. Sad mu trebaju jace utakmice u kojima ce da nadogradjuje kvalitet.
    Jedna tekma u EL je kao 10 u jadranskoj. Za EK verujem da je 1 EL = 5 EK.
    Ne kazem da ce propasti ako ostane kod nas, naprotiv, al kao spremanje za NBA treba da okusi i neku sredinu gde nece biti glavni igrac, sto u NBA sigurno nece biti u prvih par godina..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.