KK Partizan

1. Ja imam ortakovu sezonsku a on nije tu za vikend al ako se predomisli pa dođe moraću nekako da se umuvam u Pionir... Valjda će biti karata u slobodnoj prodaji, bitan meč treba nam što više ljudi.

2. Piše da će biti karata, jebem li ga.

Bitno je sada da ih krnemo i onda laganezi dalje. Proteklih godina, kada je Dule bio trener, najbolje partije smo počinjali da pružamo krajem februara pa sve do kraja sezone, tako da mora još ovaj period da se pretrči i onda gaženje.
    Ipak to Dule svake godine tempira, tako da se ne bojim.

3. Mica Beric, legenda.. secam se kad sam ga jednom sreo kod blagajne na JNA, dok sam kupovao karte za neku tekmu.. Samo sto nisam poceo da placem od srece.. al jebiga,tad nije bilo telefona sa kamerama da ovekovecim,al pamticu dok sam ziv..
    I secam se jos, igrali smo sa Skavolinijem (ili tako nekim zabarima), u koje je presao Mica Beric.. Tekma u pioniru, natezemo se sa zabarima, a Beric preko 30 poena, tipa jedno 7,8 trojki..
    Secam se dobro da nam je dao u poslednjem minutu tricu i odveo zabare na neku vecu razliku, tipa 5,6 , i ide krupan kadar na njega, a on covek brise suze..
    Covek place i trpa..
    A dok sam bio bas klinac, secam se da sam stavio onaj plasticni kos u sobu, i posto sam lopticu izgubio, gadjao sa zamotanim carapama.. i sve kao odbrojavao 3,2,1 i onda dreknem CUBRILO ili RADOSEVIC i kao resim tekmu..
    Secam se da je taj Radosevic dao neku trojku pod faulom, i da je bas lud sut imao..

4. Лучић почео да тренира, требало би да буде у тиму за суботу.

5. I Francuz bi trebalo da dobije veću minutažu, uigrao se. Videćemo...

6. Овој екипи треба времена.

7. Ja sam zadovoljan generalno košarkaškom ekipom. Ipak su to mladi momci, a ne bi se pravio tako mlad tim da ne postoje šanse da ih zadržimo, tako da ni za to ne brinem. Jedna godina slabije igre mi ništa ne znači, mada pitanje je koliko je slabija bila uopšte. Malo je falilo da prođu grupu u EL, drže priključak u JL, sasvim je OK za nihove godine i vreme koje su proveli zajedno. Ova ekipa će da gazi, rekoh na početku, kažem i sada, a mi samo treba da ih bodrimo i imamo strpljenja za neke njihove, ponekad klinačke greške, jer oni to i jesu...klinci.
    Sledeći protivnik Budućnost.
    AJMO CRNO BELI OOOOO
    http://www.sportskacentrala.com/kosarka/partizan/2012-13/kkp-kalendar2013-01.jpg

8. To je ta centarska linija - suma kilograma njih petorice = sumi pekovica i koste perovica lololo.. Al guze se lepo, pa nadoknadjuju :D

9. Secam se da je taj Radosevic dao neku trojku pod faulom, i da je bas lud sut imao..

Ja sam se ko klinac ložio na njega... Uh, došo valjda iz Čačka. Prvo trpo nas, pa ga mi kupili. Posle ludo trpo za nas.... Još jedan koji mi je ulepšo mladalačke grobarske dane...

10. Jel istina da nam odlazi Lucic?! Procitao na forumu nekom, pa reko da vidim jel lazu dusmani.

11. Pa upravo tu sam i procitao. Ne razumem cemu ovakvo lupanje, stvarno ne razumem takve ljude..

12. Ja nisam nigde procitao za odlazak Lucica. Nego, Pera Bozic raskinuo ugovor sa metalcem, a nama Vujanic otisao.. Cenim da dolazi pera kao pomocnik..
    BOZIC PERA CIGANIMA STERA!
    BOZIC PERA MOZE IZ PARTERA!

13. ULAZNICE ZA MEČ PARTIZAN MT:S - BUDUĆNOST VOLI BIĆE U PRODAJI NA DAN UTAKMICE PO CENI OD 100 DINARA ZA TRIBINE I 200 DINARA ZA PARTER, U PERIODU OD 18 DO 21 ČAS. PRI KUPOVINI ULAZNICE OBAVEZNO JE PRILOŽITI I FOTOKOPIJU LIČNE KARTE!

14. JEBEMO BUDUĆNOSTEEEEEEE

15. I JEBEMO I USI ZAVRCEMO!

16. Ovi pederi mi opet isključili RTS.

17. Gledaj na areni jbg.

18. Majku im jebem ustašku i ovaim sudijama pa ovo nije moguće šta se radi....

19. Ал штурнуше забрањени.