Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sta se desilo gledao sam samo prvu cetvrtinu?
Алкатрази тамо негде у другом полувремену почели да певају "правда за ухапшене Гробаре", па певали једно пет минута сигурно и ови се покупили и изашли.
A sad ne kontam u čemu je fora, ovi se smorili što su ovi pjevali 5 minuta ili šta?
VOLIM GA KO OKA DVA!!!
Па фора је што забрањени увек певају ту песму јер им је доста чланова у затвору. Ови сад кренули због њих да певају, забрањени сачекали мало па изашли. Неће никакве везе са алкатразом очигледно, због тога напустили халу. И показивали средњи прст, да не кажем курац овима прекопута.
Јебе Дуле :)
http://kapiten.rs/kosarka/vujosevic-dobili-smo-disciplinovanu-buducnost-svaka-cast-igokei/
Jebote, kako se kane ko neke sose.. te na fudbalskom derbiju zabunjeni dobacivali PEROVIC IVAN, pa im alkatrazi nisu odgovorili, i sad kao alkatraz njima , a ovi se dure..
Jebao vas dizni da vas jebo, jeste li picke ili navijaci?
Dogovorite peglu tamo negde u batocini na nekoj njivi, isibajte se ko ljudi, bez nozeva i tih sranja, istresite negativnu energiju, onda za sve okrivite cigane, i opet zajedno da se grmi.. a ne da se bre nesto trte tu, ko da se razvode pa se sude oko starateljstva..
Гордон и Мусли одлични. Свиђа ми се како играју.
Jebe dule ne vadi lolo
Ja od početka pišem na ovoj temi da smo bolji od zvezde i uveren sam da će tako biti na kraju jer mislim da ovi mladi igrači to više zaslužuju od alavog penzionera rakočevića i kompanije.Na ovoj i onoj temi su već počeli da slave prvo mesto a ima još da se igra do f4 mada to me od njih ne čudi imaju naviku da osvajaju trofeje kad ne treba lolo.Neka dobijaju još mesec dana pa da ih razmontiramo u februaru tako će biti najslađe
JEBI FMPOA
ТАКО ЈЕ ЈЕБИ ВУЧИЋА У УСНУ ДУПЉУ!
Из дана дану у дан све дубљи проблеми између Забрањених и Алкатраза. Проблеми који се неће ријешити у скорије вријеме јер Забрањене, вјероватно оправдано, боли чињеница да су Алкатрази у уским везама са управом и КК и ФК Партизана.
Један од вођа Алкатраза је од скоро у кумству са цијењеним нам тренером Вујошевићем... у питању је Клемпави Џони, један од 10 људи који воде трибину и један од оних због којих је настала група Забрањени.
http://www.b92.net/news/pics/2010/06/15546826184c0e176f6777c566167548_640x512.jpg
Парола упућена Вујошевићу http://www.dodaj.rs/f/32/UJ/3Nf9nbNx/za-svinju.png
Срамно враћање момака из ЦГ који су прешли стотине километара да би из хале били истјерани само зашто су имали обиљежија Забрањених.
То је оно што се може прочитати по форумима. Замолио бих некога да напише анализу текме, ако није фрка, пошто нисам гледао.
Ne nije sramno, k'o ih jebe kad da bi se izborili za sebe štete klubu,(prekid u rukometu u LŠ, prekid u ABA.... ima tu još ispada, gde ih je boleo KURAC za voljeni klub) nek se teraju u tri pičke materine, barem što se mene tiče.
Nerealno je da jedan tim cele sezone ima onakve procente suta, i sasvim je realno da ce morati nekad da padnu.
Ne mozes svaku tekmu da dajes 90 poena i tako osiguras pobedu.
Sad kad im se sut vratio u normalnu, imaju problema jer su gotivili igru na kos vise..
U svakom slucaju, ima i igokea sad jeben raspored, morace i oni neku da puknu..
Ono sto je najvaznije, mislim da su nasi puleni sad dobili malo samopouzdanja, igraju sve bolje, pre svega mislim na napad, jer se vidi sve vise uvezbanih akcija,a i musli se prilicno popravio.
Ako sam dobro zapazio , sinoc je gagic igrao jako malo (ili nije uopste), a prvi plej nam je bio Gordic , dok je vesterman bio zamena protiv buducnosti.
Svidja mi se to, Westerman je igrac koji ce da se iscima kad mu ne ide da se popravi. Nadam se da je takav i Gagic.
Onaj Lovernj mi decko deluje ko da nema srece uopste. Ja mislim da mu je ovo treca utakmica za redom da cim udje napravi faul u napadu (doduse svaki put u skoku posle bacanja). Vidim da ima znanje,al deluje mi pomalo zbunjeno.. To ce valjda svakim danom biti sve manje.
Sve u svemu, iako je juce bio opet rukometni rezultat, dobro je da smo pobedili.
Mada, ne treba ni da se zalecemo, posto je buducnost tim sa najgorim sutem za 3 poena, i sa bacanja, a mi generalno imamo problema protiv suterskih ekipa.
Ali, svaka pobeda ovim klincima znaci mnogo, tako da verujem da Dule vec slaze kockice za F4..
Боли људе неправда. Када мало боље отвориш очи јасно се види.
Lepo kaze neki lik na fejsu.
Jedino mi neutralni volimo partizan srcem a ne dzepom.
Nek mi popuse kurac i alkatraz i zabranjeni. Stoka su koja se bije oko para. Svi drugi razlozi su vestacki, ubijanje likova se nije desilo iz cista mira, nego zbog istih para zbog kojih je krenuo sukob.
tako da, JEBITE SE KVAZI NAVIJACI, JEBALE VAS PARE, JEBALE VAS SEZONSKE, JEBAO VAS VAS HULIGANIZAM ..
Zbog vas je jna prazan,zbog vas ce biti sve manje ljudi i na basketu.
Pa ošteti svoj klub, pametno razmišljanje, moram da zaključim.
Buhu, mi Kalimerišemo...
Boli ih sto alcatraz ima besplatne sezonske i gostovanja, i sto mogu da tapkaju karte.
Upravo tako. Ja ne podržavam nijednu grupu, ali posle utakmice sa Cibonom, savršeno me boli kurac za te "Zabranjene". Takav debilizam nisam dugo video, i nije mi žao da ih vrate iz Amerike.
Što se tiče utakmice, zrela igra u odbrani nam je donela pobedu. 35 minuta dobre odbrane, i mali pad koncentracije u trećoj četvrtini, recimo.
Bogdanović da bude agresiviniji, da Gordić igra više (Vesterman prvi put uspeo da nema više asistencija nego izgubljenih 4:4), Milutinov da šutira, Bertans, Luča i Milosav da šutiraju..
Ali problem je u Vujoševiću, koji im to ne dozvoljava. Sinoć je dva puta izbacio Bertansa zato što je šutnuo trojku, Lučića nakon pokušaja ulaza, Gordića takođe. Toliko su odsečeni ofanzivno da to nema smisla. Mora da se igra pozicioni napad po svaku cenu, i da se akcija odigra do kraja, makar to značilo da ćeš u 21 sekundi napada šutirati preko 2 ruke, ali da se odigra po njegovom. To mi ide na kurac žešće.
I još nešto. Budućnost najgore šutira u ligi + nemaju centra. Prva jača ekipa će da nas opere, ako budemo igrali ovako u napadu.
Heheheh oni imaju težak raspored. Pajsad:
28.01. Radnički - Partizan
02.02 Partizan - Split
16.02 Zvezda - Partizan
23.02 Partizan - Olimpija
03.03 Cedevita - Partizan
10.03 Partizan - Igokea
Ima da poprskamo kao pičke.
''Када неправда постане закон, отпор је твоја дужност.''
Какав год отпор био...
ЕДИТ: Немојте молим вас ту причу око ''неутралних''... Неутралне људе не волим у било којем сегменту живота.
Jebem vas usta i vas i Zabranjene, osta' mi 'noliki post na prethodnoj strani!