KK Partizan

1. Treba, izgleda nemoguće, ali za mene je bilo nemoguće i da nas dobijete.
    A baš bih voleo da ih dobijete, iako praktično ni jednima ni drugima ne znači ne znam kol'ko, budućnost je prva pa prva, a vi imate druge lake utakmice gde treba da se zapne. Doduše s ovom pobedom bi bili daleko bezbedniji na tabeli.

A da ih dobijete, treba vam da ih nekako ubijete pod košem, i odličan šut, a s obzirom da vilijams ne igra (zar ne?), biće jebeno samo sa đumićem na centru, daj bože da izgura 3 četvrtine bez 5 faulova. Moraće i džouns da pripomogne, a to nije sjajno jer će tadija da natrpa preko vitkovca. Jebem li ga, videćemo.

2. De si salabe, coveku od reci, kako lazni penis danas? jesi uspeo da ga nadrkas?
    Jesu ti pomogli drugari da ti ranije iskoci cuna, a ne da te poliva poludeli gazi govnima 2 cuke pa tek onda da kita izadje?

http://i.imgur.com/URf3eD6.jpg
    Gazimudo malopre

3. E, stvarno, Gazi, trebao bi iskulirati sa sajta na neko vrijeme, ovo je previše za tebe, otići ćeš u kurac skroz. Najozbiljnije ti ovo kažem.

4. A baš bih voleo da ih dobijete

Evo usracu se.

Šalabajzer
    E, stvarno, Gazi, trebao bi iskulirati sa sajta na neko vrijeme, ovo je previše za tebe, otići ćeš u kurac skroz. Najozbiljnije ti ovo kažem.

da li ste znali: muskarac ne moze da ostane bez sperme bez obzira koliko cesto ejakulira?

5. Nisam tebi pisao, nego ckm-u, zaobiđi me kad si u toj degeneričnoj fazi, meni nisu zanimljivi ti "hijene informer vučić" postovi.
    A boli te kurac, šta, faca si, izvukao si najnebitniju rečenicu iz mog posta i spustio me, vau. Bravo brt samo tako nastavi.

6. nisam te spustio, samo mi je nevera koliko ste sad odjednom objektivni pratioci kosarke i sporta pa vam je drago da Partizan nekog pobedi.
    skoro si cakan ko one njuske sto su u prvom derbiju "navijale" za KKP iz ciganskog kopa.

7. Da sam dovoljno lud, tražio bih sad moje postove s ove teme od prošle ili pre par sezona, kad ste igrali EL ili protiv budućnosti, cedevite i ostalih, nego me mrzi pošteno, a i što bih se pravdao... Okej, "voleti" je prejaka reč, ali da ne ulazimo u detalje, gledam utakmicu i navijam za partizan protiv budućnosti, razumem da ti je to nepojmljivo, meni nije i to je.

8. Ne znam što je ljudima nepojmljivo da navijaš za Paću kad igra na strani a Delija si?!

9. Zato što ne navijate i samo tu kao serete i licimjerno provocirate.

Božo Đumić je najgluplji igrač košarke ikada.

10. Boleo bi me kurac da na internetu pišem nešto a da ne mislim tako. Nemoj daun da budete pls

11. Nedostaju mi analize mečeva Partizana, da naučim košarke.

12. Jel to neka direktiva Red star foruma, da se sažaljevate kolektivno na jadni, mali Partizan ili vi to spontano, kao konačni odgovor podsvijesti na sve godine inferiornosti pa sad kao da pokažete da ste milosrdni iako u vama kulja sreća?

13. Jeste tuzni cigani?

Bas smo lose odigrali jebem mu radonju da mu jebem

14. Fala kurcu, izgubismo, znači nismo debilčine koje je mrtvi Pera pokopao.

15. Fali tema "Tako je govorio Gazimudo".

16. Đoto
    Fala kurcu, izgubismo, znači nismo debilčine koje je mrtvi Pera pokopao.

Ma jok, uopste.

17. Ono, kad Džile bude išao, Božu Đumića na mesto trenera.

18. Dobra utakmica, košarka je pobijedila.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.