Prijava

bombas = slijep. kad se dodje do partizana. neces da priznas da je i partizan primio vucicev kurac i to je.

imao je 37%, preko 100 miliona čovek uzeo

Ako će za 3 godine napraviti jednog Vujanića, Pekovića i ajd Tepića - neka sve, i izbore, i pranje para i sve ostalo. Ne moraju ništa ni da osvoje, ako će izbaciti trojicu klinaca koji će jednom vredeti nešto u košarci, sve u redu.

Ja sam sve i svašta pročitao na ovom forumu, ali kad se sad nisam šlogiro nikad neću, jer je Milenko Tepić spomenut u izjavi zajedno sa sintagmom 'vredeti nešto'.

koj ti kurac bombas, niko ziv ne prica da je zvezda opozicija, iz aviona se vidi da je drzavni projekat, ne znam sta dokazujes?

smesno mi jer partizan sad postaje ista stvar, al kad je partizan onda je po tebi avantgarda, nije to, jok.

Tepić se u jednom trenutku skrljao i nikada se više nije vratio u formu. Momak je bio opasan potencijal ali nažalost nije ostvario ni 40% potencijala. Drugar (isto bivši basketaš) ga je jednom prilikom pre 5-6 godina pitao šta se dogodilo i ovaj mu objasnio - jednostavno, nije mogao da se vrati u ritam i to je to. Šteta. Mada za Vujanića je daleko najveća šteta, no kad smo već kod toga, on i nije ponikao u partizanu već u zvezdi al aj.

Vujanic tehnicki nije ponikao u dzvedzi, vec u Rumi. Otac ga je skoro svaki dan vozio iz Loznice u Rumu u nekoj raspaloj ladi, a u Partizanu je igrao koliko i u dzvedzdi koja je tad postojala.

usput, prekinucete kenjati kad vidite sponzora na dresu Partizana... vi mislite svako napredna kuckica ko fmp

Nek je živ precednik i kuj ga glasa XD

Kako ih jebe Vučko, dao im je milione, da glasaju za njega al nema šanse Evroligu da im da.

Kad bude opet Kalemegdan u junu, biće ko vas jebe paćo, sve sam vam dao i opet niste umeli.

Zvezdu jebu kurcem u pičku ha ha
Pa dobro jeste
Paću jebu kurcem u pičku
E legendo pa nije to kurac baš to je više penis

Thilmo zvache d00pe gache

Grobari 2012-2020: država se meša u sport

Panteri: Jebemo karamo grobarima kite usta
stavljamo

Partizan 2021: Ima dobar budžet

Panteri: ovo je strašno koliko se država meša

Zapata, ne brini za Thilma, on se sprda i nije klinac, zna dobro gde mu je mesto.
Problem mogu biti ovi klinci što su odrasli poslednjih šest sedam godina u uverenju da je fmp neki faktor u košarci. Prete samoubistvima na ciganskom forumu jebenl

Kolko ima bude do jaja kad patlidžan sa svim ovim pojačanjima opet ni ne uđe u top 4 u ABA ligi jebenoj

evo ti jedna insajderska informacija - Partizan boli kurac za Aba ligu, imaće na platnom spisku između 16 i 18 igrača i igraće Abu sa trećom petorkom

bombas
evo ti jedna insajderska informacija - Partizan boli kurac za Aba ligu, imaće na platnom spisku između 16 i 18 igrača i igraće Abu sa trećom petorkom

https://gumlet.assettype.com/afkgaming%2Fimport%2Fmedia%2Fimages%2F64144-5f5d9b481fe5863c196d3441322ab983.jpeg?format=auto

Mozda nisam normalan, al mi neki hajp sad kad pomislim na derbi. Malo tenzija, nismo više najjači. Ovako ušlo sve u monktoniju neku, lokalno osvajamo sve, u evroligi truba i tako godinama.