U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A s obzirom da sezona jos nije zavrsena, da li mozda postoji neka mogucnost da smo uzeli neku kintu od Sasarija?
Ovo jeste logican potez,al ja sam ga ocekivao tek nakon F4 ABA lige..
Brine me malo jer nam je on najbolji skakac,al valjda ce Zofri umeti da odmeni kako valja..
Где може Жофри да одмени Гордона? Будимо озбиљни.
Vidim na nekim forumima da se priča da je dobio svega 2-3 plate, da je propustio nekoliko treninga prošle nedelje jer je bio nezadovoljan i da mu je menadžer već neko vreme tražio novi klub. Možemo mi da se tripujemo koliko 'oćemo da stranci igraju iz ljubavi prema klubu, oni dođu da odrade ugovor da bi se posle dobro prodali. Ako nema para, neće da igra. Ne verujem da je klub dobio neko obeštećenje, možda se samo dogovore da im Gordon oprosti nekoliko plata da mu ne bi pravili probleme oko papira. Postojala je mogućnost da Gordon igra domaću ligu a Lovernj da bude pozajmljen Megi do kraja sezone, tako da nešto ne verujem da je sve ovo planirano u klubu.
Јест. Убит ће нас Миле ко СДС на парламентарним изборима 2006.
Не знам ко се још трипује да странци играју из љубави према клубу. То не раде ни домаћи играчи.
Где може Жофри да одмени Гордона? Будимо озбиљни.
Jebiga, cinjenica je da je Gordon ostavio mnogo bolji utisak,al realno, imao je i vise sanse a i stigao je mnogo ranije..
Gordon jeste najbolji skakac lige i jedan od boljih blokera, ali isto tako nam prednjaci u izgubljenim loptama i primljenim bananama.. Dakle, daleko je on od idealnog, al svakako je imao onu energiju i divljacki momenat kad prikuca preko igraca pa digne publiku i moral ekipe..
Moguce da smo dugovali, dugujemo svima, tako da ni ova prica oko kompenzacije za prelazak nije nemoguca. U svakom slucaju, ima Zofri mesec dana da se uigrava kao prva cetvorka, pa da zablista na F4 :)
Пре ће бити да ће Бертанс да буде прва четворка, а Жофри да га мења. :) Гордон ће нам фалити у тренуцима кад Мусли и Гагић буду катастрофални да пређе на петицу док се не повежу редови. Овако сад дефинитивно имамо најслабији тим на Ф4.
Узгред, шта је са Ловерњовим шутом за три? У Валенсији је умео да припали кад затреба, а код нас се једва одлучи на шут, па онда баци циглетину.
Pa ima nekih navijača (da ih ne imenujem sad) koji se utripuju kad igrač na tviteru okači sliku sa šalom i dresom i kaže "došao sam baš ovde jer ovo je porodica a sve ostalo je posao". :)
Truce, mislim da je i Dule svestan da Bertans moze mnogo vise da doprinese na trojci nego na cetvorci.. OK je da on nekad krene unutra, al od konstantnog igranja na cetvorci , necemo se leba najesti :)
Sto se tice Zofrijevog suta za 3, pa to je verovatno "sindrom Vujosevic" :D Kod njega su ja mislim samo Tripko i Zumance imali 80% slobode da sutnu kad god misle da mogu.. Svi ostali dobijaju packe , pa ga je verovatno pojeo strah od promasaja..
Par puta je bio sam na trojci, dodao extra pas, oni mu vrate loptu, i kad skapira da je trebao da sutne, on onda sutne iz mnogo teze pozicije i retko pogodi obruc :)
Pa kako god, vreme je da jebemo ABA Ligoa.
Prvo Igokeu, a onda Radnički u finalu.
Odlazak Gordona nije katastrofa. Malo ćemo izgubiti u skoku, ali ako niste primetili mi od skoka nismo puno dobili ove sezone, jer Gordon nije mogao da pogodi zicer i po tri puta nakon toga. Neka igra Žof. Nije strašno.
Gordon zapalio zbog 20 000e odnosno 2 plate..
Газимудо, не видех јуче ово што си писао.
Неће он ни да игра константно на четворци, али ће сад да игра и више него на почетку сезоне. Значи, неких 15-ак минута сигурно. Није то више питање избора, поготову ако се узме у обзир колико лако Жофри прави фаулове.
Par puta je bio sam na trojci, dodao extra pas, oni mu vrate loptu, i kad skapira da je trebao da sutne, on onda sutne iz mnogo teze pozicije i retko pogodi obruc :)
Не знам баш да ли је само то у питању. Некако му је и механика сад лоша. Биће да проводи доста времена у теретани, па му то мало утиче и на шут.
Ja sam nesto ubedjen da mi nismo videli ni Z od Zofrija. Na onoj jednoj utakmici je odigrao stvarno korisno (ne mogu se setim protiv koga). Odlican u napadu, i za divno cudo nije svaki put napravio faul u odbrani..
Moguce da i teretana sjebava tehniku, nisam toliko upucen u tu tematiku. Mada, ne znam koliko njemu forsiraju teretanu, posto je on zivotinja sam po sebi :)
Ko zna sta ce sve da bude na kraju. Igokea hoce da otkaze F4, vrlo moguce da ce tu da nastane neka nova sarada. Igokea ce odustati, mi i FMP u EL, a Radnickom EK.
Mada, kako stvari stoje, sta god da se desi na tom F4, vec se zna ko ide u EL.
EDIT: Posto ovaj drugi pasus deluje kao nepovezan, teo sam da kazem da su mozda upravo zbog takve situacije olako pustili Gordona, tj da su svesni da nam preostala dva takmicenja i nemaju neki takmicarski znacaj.
То у сваком случају. :)
Па не би требало ако се правилно ради. Али немам друго објашњење. А он на тренутке тако изгледа и игра да сам помислио да је нека опасна дрога у питању.
Mrzi me da čitam sve pa ću samo da napišem da smo dosta izgubili Gordonovim odlaskom, sad će verovatno dosta da širimo igru sa Bertansom na četvorci. Na skoku ćemo pasti debelo i tu mislim da je najveći problem njegovog odlaska. Iako ga na početku nisam gotivio ni najmanje on je jedini kod igrača koji je izrazito napredovao u odnosu na početak sezone. Videćemo već, Žofri je pokazao da može a sad će imati i mnogo više vremena na terenu. Nisam pametan ali sam se nadao šutiranju Gordića iz tima za našu ligu a nikako najboljeg skakača i blokera ekipe. Za F4 se i ne nadam mnogo sa ovakvom postavom al to i nije toliko bitno. Ne mogu da gledam Đeknu opet pa ni na klupi a ne mogu ni Gordića da gledam na terenu al izgleda da nam to ne gine. Nisam pametan šta i kako al sponzor mora da se nađe, jebeš ga ne može igrač da ti ode kad ti je najpotrebniji, pred F4.
Tucani, pored toga sto je Gordon najbolji skakac i bloker, isto tako je i igrac sa najise izgubljenih lopti i primljenih blokada :) Nije savrsen, al da ce nam faliti, hoce.
Sto se tice Gordica, na utakmici protiv Solnoka, Bogdan je dobrih 10ak minuta igrao jedinicu, i tad smo ih i poceli da meljemo. E sad, Dule je bio primoran jer je Westerman bio bolestan, al nadam se da ce uzeti to u obzir i kad ovaj bude zdrav. Ume i Gordic dobro da odigra,al ja mu ne bih dao vise od 10-15 minuta.
http://static.mozzartsport.com/img/news/6/d/f/13511932527113.JPG
Води овог Гордића, не могу више да га гледам.
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/04/1304n/sp-todoric.jpg
Сале, раскидај са Гордићем, сад рек'о Дуле! Са Гордићем! Јесте, Гордићем.
http://sport.blic.rs/data/images/2010-04-30/34579_0106-danilovic-foto-m-djurica_f.jpg
Мала, куцај тамо раскид уговора са ово мало црнца што имамо.
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/06/26/308040/vujosevic.jpg
Шта је урадио?
http://sport.blic.rs/data/images/2010-07-30/61763_todoricdragankkp01-blic-aleksandar-dimitrijevic_ff.jpg
Ја сам му лепо рекао, славе ми! Ако нисам, нека попадам све тикете данас!
http://srbin.info/wp-content/uploads/2013/01/dule-vujosevic-prekid-1357422548-249293.jpg
Јебем вам сунце да вам јебем сунце, па је л' морате да се дерете и на тајмауту?
Ххаахахах браво труће...него да не буде офтопик да кажем и ја пар речи...слажем се са газијем да не би давао Гордићу неку велику минутажу...а Ловрењ и нема неку слободу у игри, нека узима мало више шутева за 3 кад будемо играли нашу лигу, против неких жњ екипа, нек се уигра мало...иначе је добар...а Гагића нико да помене, поправља се, што не важи за Муслија :)
Aj ne seri Dzanki.. Popravlja se i Musli. Igra sve manje i manje, i to se vidi po rezultatima.
Фала богу да је тако...нема више нервирања...нек га пусти кад водимо +30 против тих фењераша, мало да се радује...не сећам се кад ме неко оволико нервирао...можда страхиња милошевић...вранеш...и можда чеда витковац...