KK Partizan

1. Pogresno sam se izrazio. Trebao sam napisati rezultatski znacaj. Prestiz, titula , ponos... sve su to motivi,al je glavna stvar da klub ne gubi nista osvojio nasu ligu ili bio poslednji.
    Cudna smo mi sorta.. 11 titula za redom imamo, i insistiramo na 12.
    VIdeli smo na pocetku sezone koja je strategija izabrana ove sezone. Svima nam je jasno da imamo najmladji, ali i najlosiji tim u poslednjih 15ak godina. Uz to imamo problem sa odlaskom jednog igraca pred poslednji deo sezone..
    I jos uvek bismo da kenjamo.
    Kad smo bili ocajni u ABA ligi, neki navijaci su rekli "samo da izborimo EL inace ode mast u propast", "samo da izborimo F4 ABA lige" inace smo retardi..
    Eto izborili smo F4, 99% smo ucesnici EL jer samo mi i FMP mozemo da je igramo a uz to pitanje je da li ce se F4 igrati a ako se bude igrao bice u BG, al i dalje se prica samo o manama..
    S obzirom na to da mi je KK Partizan u poslednjih 15ak godina priredio vise radosti nego svi ortaci zajedno, ja im necu da zameram nista. 11 titula za redom, ko zna koliko kupova, Jadranskih liga, surnajes pobeda protiv velikana u EL, plasman na F4 u Pariz , silovanje komsinice sa +41, +30... To je za mene dovoljno uspeha da im oprostim jednu losu sezonu u kojoj smo objektivno LOSI. I pored toga osim ispadanja iz EL, sve ostalo ide po planu. Ne moraju da osvoje nijedan trofej ove godine. Ne moraju da ga osvoje ni narednih 10 godina i i dalje cu navijati za njih iz sveg glasa.
    Zabole me patka da nakon jedne sezone u kojoj imamo vise od 15 poraza sveukupno kenjam kako smo raspad i kako smo promasen sistem, kako ne valja ovo ili ono..

2. al je glavna stvar da klub ne gubi nista osvojio nasu ligu ili bio poslednji.

Како, побогу? Прво треба изборити јадранску лигу следеће године. :)

3. Proguta mi post.
    U svakom slucaju, Gordonu su dugovali februarsku i martovsku platu.
    Mnogo boljim igracima su dugovali mnogo vece sume, mnogo duzi period.
    KO ga jebe,ako mu je zinulo dupe zbog 30-40 000e, i ako misli da ce vise igrati u Sasariju divljackom, srecan mu put.

4. Ma busika je bio, vadilo ga je to sto je bio jak ko konj fizicki, igre ledjima nigde ono sto je svakog igraca na njegovoj poziciji karakterise. Bice bas jebeno i za f4 i za ovo nase sranje.

Kad bi ikako nekim cudom uspeli za sledecu sezonu da dovedu ovog junosu
    http://www.youtube.com/watch?v=CMGR9UmfTmM

5. Gazimudo, jedno je da budeš totalni optimista i podržavaš klub makar ispao u Super ligu.

U svakom slucaju, Gordonu su dugovali februarsku i martovsku platu.
    Mnogo boljim igracima su dugovali mnogo vece sume, mnogo duzi period.
    KO ga jebe,ako mu je zinulo dupe zbog 30-40 000e, i ako misli da ce vise igrati u Sasariju divljackom, srecan mu put.

Ali ugovor je ugovor. Ovo mi mnogo smeta. Čitam juče onaj Kokeza ili kako se već zove rekao da će svim igračima koji imaju "štetan" ugovor smanjiti isti ili ako neće lete na klupu. I svi zvezdaši u fazonu "bravo" "kralju" itd.
    Papir je papir. Niko, pa ni Lučić koji je kapiten, ne igra za publiku. Dosta tih momaka mora da izdržava svoje porodice, pogotovo Gordon, koji je iz USA došao u jednu Srbiju. Možda lik živi u nekom getu, sa 10 članova porodice koji zavise od njega. Čak i da nije tako, da je neki bogati skorojević, ugovor ih obavezuje da isplate čoveka.
    Jedno je nemati para, drugo je napadati čoveka što hoće da ide da igra negde gde novca ima.

Šteta što nisu registrovali Čekovskog, čuo sam da je mali sledeći veseli.

6. Šteta što nisu registrovali Čekovskog, čuo sam da je mali sledeći veseli.

Како да га региструју кад је странац? Ту смо испунили квоту.

7. U pravu si, zaboravio sam za to.

8. Ali ugovor je ugovor. Ovo mi mnogo smeta. Čitam juče onaj Kokeza ili kako se već zove rekao da će svim igračima koji imaju "štetan" ugovor smanjiti isti ili ako neće lete na klupu. I svi zvezdaši u fazonu "bravo" "kralju" itd.

Ja sam prvi za postovanje svakog slova na papiru, i generalno me uzasava sto je u Srbiji takva praksa da nesto koristis/kupis odmah, a pare daje posle nekoliko meseci.. Ja bih uveo rok od mesec dana,pa ako ne mozes, jebiga..

A to sto se tice ovog za Zvezdu, mogu samo da mastaju. Kao sto si rekao, ugovor je ugovor, niko ne moze nekom da ga smanji jer je sad dosao Coki pa tako rekao. A i ne zaboravi da su u fudbalu (a sve vise i u basketu) menadzeri ti koji vode glavnu rec u mnogim klubovima i sa mnogim igracima.

Pa bas zato sto je dosao iz Amerike u Srbiju. Sta kao, mnogo je dobar bio tamo, nigde nije prosao test periode, nikog od njihovih nije zadovoljio i sad oce da zaradjuje isto toliko u Srbiji. Ako je tako dobar, nek ide u USA pa nek tamo dobija platu redovno.
    A sad generalna spika. Njihova plata je 10-40 000e mesecno. Pa da sad dobijem 10 000e u Srbiji bih mogao da zivim do jaja bar 6 meseci , i to da ne pomislim da se u necemu ustrucavam.
    Lucic konkretno moze sa svojom platom da izdrzava svoju porodicu narednih 5 godina,a ne da se strpi koji mesec dok klub ne uzme neku kintu. Za razliku od CZV, Partizanu igraci i bivsi treneri ne oprastaju dugove, nego su im isti namireni kad tad.

9. Deranje, nije los ovaj, al ja sve nesto mastam o Zirbesu ili onom Dejvisu iz Himkija.. Bas prave petice, osecam da bi kod nas pokidali uz Duletov nacin igre.
    Znam,znam, puste zelje.. necemo imati kinte za ove ni kad budu imali 40 godina..

10. Njihova plata je 10-40 000e mesecno.

Ovo je preveliki raspon kinte Gazimudo. Mislim da 40 soma mesečno nije imao ni Mekejleb u Partizanu, niti bilo koji drugi stranac koji je iole nešto valjao. Mislim da stranci u Srbiji nisu imali preko 200.000 godišnje, nijedan od njih iako ne mogu baš sa sigurnošću da to potvrdim.

11. Mekejleb je imao 350 000 za godinu dana. znaci 30 000 mesecno. Dule ima 30k isto, tj Dule ima blanko cek, pa sam pise koliku ce kintu.. Al kaze da ne uzima vise od toga :)

Nego Gonzo,znas li ti koliko ima vas najplacenija limenka?

12. Mekejleb je imao 250 k, jedini stranac koji je u KK-u imao više od 300 k je Kurtis Džerels. A kod limenki pouzdano znam da su Kešelj i Stradija Tragićević imali preko 300 a i još po neki iz te Pešićeve ekipe, sad Rakoč ne igra za manje od 500 k i ima Braun 350 k naši mu nudili 100 k manje i on potpisao za njih a ostali ne bi trebalo da prelaze 300k al ko će ga znati. Ovo za Rakoča nemam informacije nego je to neka polovina od onog što bi realno mogao da uzme u nekom Prokomu i ostalim pizdarijama.

13. Gazimudo i Tucani, ono što ja znam (mada nije potpuno pouzdana informacija), jeste da je Rakoč dobio pola miliona i gajbu u Beogradu. Braun takođe ima dobru cifru, mada mislim da nije u pitanju 350.000, a koliko znam ostali imaju manje odnosno niko nije blizu 300.000. Naravno kao što rekoh, ovo nisu potpuno pouzdane informacije, pošto je opšte poznato da samo u našoj zemlji visina nečijeg ugovora predstavlja poslovnu tajnu.

14. Новица намерно очајно одиграо да би Партизан победио, а и Милојевић наредио Бобију да вас не разнесе. Зајебавам се. Дошао сам да напишем да овај Богдановић и Оман и Јемен сваки пут кад ја гледам ваше мечеве. Контам да не игра тако стално, али опет ми се чини да се не помиње дечко довољно.

15. E da i mi nakantamo nekog ove sezeone, pa makar to bila i Vizura. Bogdan objasnio neke stvari danas, Milosav u drugom pokidao Micića u odbrani. Bertans slabo šutirao za tri, na kraju malo i preterao sa forsiranjem, čudi me da ga Dule nije izbacio :D
    Bobi Marjanović ko što sa i pred kup rekao može da dominira protiv igrača u KLS al je daleko taj od ozbiljne košarke. Lepo smo odigrali drugo poluvreme.
    I samo da dodam pošto me nije bilo ovih dana da nam nije trebalo ono za Gordona, jbt ugovor mora da se poštuje a ako on nije za dogovor i za čekanje ne možemo zbog toga da ga prozivamo u javnosti. Glup potez kluba. Zvučali smo kao ćoravi mafijaš iz predgrađa tom izjavom.
    JEBALI SMO VIZUROAAAAAAAAAAAAA! OPAAAAA!

16. Разбили смо их, него нисам гледао текму, је ли играо за Визуру Немања Мишковић???
    Напредујемо баш кад треба!

17. Kao i obično april je naš mesec i lepo je krenuo.

Bili smo bolji ovu utakmicu i želeli pobedu više.

Gordić me je iznenadio priajtno. Lovernj odličan. Nisu se odvojili, publiku smo umirili na vreme i da onaj trenutak kada je Dule pogođen, najzad je momenat kada oni nisu mogli da profitiraju od stvaranja tenzije kao poslednjeg oružja, što ioanko pokušavaju godinama, a ove im je pošlo za rukom u finalu kupa.

Vetserman odličan kada je trebalo. Falio Lučić da razlika bude jedno 15. Njima kada je publika masovno tu, kao da se malo svežu ruke, što su par puta pokazali ove sezone igrajući bolje na strani.

Bolji smo bili, pobedili smo i to je to.

18. Gordić odigrao najbolje- očekujem sutra sneg. Ili, pošto je ovo zajebana zima, i sneg je svakodnevica, očekujem sunce. Očekujem potop.

19. Ja se u potpunosti slažem sa Džonijevom analizom utakmice sa one druge teme, ne bi ja tu ništa dodao:

Inače da dam ozbiljnu analizu utakmice:
    http://farm1.staticflickr.com/39/104108837_2ede9fe4ca.jpg