KK Partizan

1. Хехехе...рециклирај...свака част Ловерњу и Гагићу, ојебали су...Гордић исто добар, он нас је и извуко пред крај...супер смо играли без Лучића...она фрка је настала безвезе...пред крај се играло баш прљаво...пресудило бацање камена са рамена лименки за три...3/20 еј...слободњаци и једни и други слаби...какогод финиш утакмице смо сјајно одиграли наравно већином због Гордића...све у свему битна је победа...а да, ово је био најнебитнији дерби хехе...видећемо изговор за следећи дерби...

2. видећемо изговор за следећи дерби...

Sledeći derbi će biti izgovor da ih potresaju efekti globalnog zagrevanja koje je Dule Vujošević uspeo nekako da uperi najviše prema njihovoj hali u Železniku, pa im se zbog toga pokvario sav pasulj koji čuvaju u limenkama u hali i Rakoč je usled neuhranjenosti naglo još više oćelavio lololo

3. hahahaha to je sledeci...a onda ako dobiju radnicki, pa finale F4.....''BOLI NAS KURAC ZA OVE JADRANSKE ABA NLB LIGE, VIDIMO SE U EVROLIGI PICKE!!! i onda...nema vas u odbojci nesto OVIH GODINA!?!?!? NEMATE PETLICE U BASKETU BIJEMO VAS 30 RAZLIKE, E TO JE ZA MENE PARADA PONOSA...no kad smo vec ko odbojke...daj da ih bijemo sad da ih ucutkamo...neko vreme...

4. Nemoj odbojku da im uzmemo počeće da se samobanuju po ulici. Eto im jebena odbojka. Ugasiće se i tu i onda će se neki Poštar zvati Crvena Zvezda Diva Poštar Beograd, a Čova će ih i tamo pogasiti.

5. Miševi se zavukli u rupe, ne javljaju se :D

AJMO REZERVOAR DOŽE, ĐE SU HVALOSPJEVI O ĆOKIJU I ULTRAGALAKTIČKOM PROJEKTU? A? A?

6. AJMO REZERVOAR DOŽE, ĐE SU HVALOSPJEVI O ĆOKIJU I ULTRAGALAKTIČKOM PROJEKTU? A? A?

Nemoj opet će krenuti da kuka kako smo ga oterali sa teme olololo
    A rakoč ko da od juče igra košarku pa daje ovakve komentare
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=04&nav_id=701742

7. Ali nemoj tako Skočimiše, ko brže može da napusti halu od njih? Niko. Jesi video kako se bre ispraznilo za sekund?
    To im je Vukoičić taktički pokazao kako da izlete kada im opet napravimo provaliju od buljsona lolololo hnjo hnjo hnjo hnjo

8. Ah, da, njima je ovo najnebitniji derbi.... Ne znam samo za šta li se čuvaju.

I da...

AAAAAAJDE IGRAJ I BORI SE AAAAAAAAAJDE

9. svejedno, atmosfera najboljih navijaca na svetu u univerzumu, mudo sarma je bila ocajna..

10. Musli me iznenadio, jbt, nije toliko sranja napravio. Šta se dešava sa tim momkom?

Elem, ko ga nađe u gradu i prebije ima od Skočka 50€ i ručak. I pivo. Nije beg cicija.

11. Ja bih ga bio da imam 120 kila kao ti. :D

12. хахахаха до јаја Млато

13. Mlatoni jebo si mu kevu, suze mi pošle.

"Hvala pravim Delijama i Zvezdašima na stalnoj podršci bez obzira na sve“, dodao je Rakočević.

Rakoč se zahvalio petorici pravih navijača koji su ostali do kraja meča. Kad krenuli da beže izgazila ih rulja i kad ustali već je bilo gotovo.

14. KOOOOOOO JEBE LIMENE PO DUPETA SRED?

15. Hahahhahahha

ali kao što sam ranije napisao te njegove skokove nismo realizovali posle i to uglavnom zbog njega, lika koji zicer ne može da pogodi.

Da se nadovežem samo za ovo za Gordona. Istina je da je mašio mnogo zicera ali je da se ne lažemo 95% svojih promašaja i sam skupio i onda davao koš iz drugog i neretko iz trećeg pokušaja. Jedno vreme sam se zajebavao sa ortacima da on namerno maši zicer jer zna da će da uhvati loptu i tako upiše i skok u napadu i poene, da nabije statistiku lolo
    Njegova najveća mana je bila neinteligentno igranje odbrane, često ispadanje iz timske odbrane koje je prouzrokovalo da nam protivnici prave višak. Lovernj je odma na startu pokazao da ume da čita odbranu, da ne ispada kao Gordon a sad je pokazao i vrhunsku igru u napadu. Nek samo on nastavi ovako. Mada sam i dalje mišljenja da je bolje da imamo tandem Lovernj - Gordon na četvorci nego Lovernj - Đekna lolo
    I da citiram čoveka sa jednog foruma:

http://sport.blic.rs/data/images/2013-04-03/328912_kosarka-derbi030413-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic53_origh.jpg
    Док се обични смртници радују и препуштају приземним задовољствима, Ђекић већ размишља о наредном противнику.

Kralj :D

16. Đekić pogubljen k'o Aca Lukas.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.