KK Partizan

1. Ja bih pre rekao da je to trenutak kad Musli pogadja sa kapice. Klupa u transu, Zofri koma, a Djekna ne verue

2. A mogo je i đekna da da dva poena kad je već Čakar dao lolo

3. braco Grobari, dajte da napravimo gif sa Duletom, ono kad na kraju tekme sa osmehom pokazuje ispruzen palac u kameru! moze sigurno dobra fora da se usput smisli! :D

4. I Bertans kažnjen jednom utakmicom, Lučić nije siguran tako da Čaki mora da izdominira na krilu sutra.

5. Ma mogu samo kurac da nam poduvaju. Čuj Bertans vinovnik nereda a jasno se vidi na snimku da se dečko sklanja dok na njega skače ono imalinsko govno Braun i onda na njega nasrće Subotić. Nesportski faul jeste bio ali nije on inicirao frku to je sigurno.
    Al ono ne znam jeste čuli da smo JEBALI EFEMPEEEEE OPAAAAA!!!

6. http://www.dodaj.rs/f/3Z/3B/2ufM7uzB/yqfq.gif na ovo sam mislio i napravih reakciju (ono kad te pitaju jel si karo)! valjda nece da obrisu! :D

7. Kako jedu govna, Bertans duplo više novčano kažnjen od Subotića plus utakmica neigranja a musavi prvi nasrnuo da se bije.

8. ladno su mi cigani obrisali reakciju, ja ne verujem koji kompleksi! PRAVDA ZA GROBARE!

9. Uaaaa ondulatori!!! Što obrisaste čoveku reakciju? Dule je jebo kurvu i to ne možete da promenite OPAAAAA!!!!

10. Stara priča...
    A onda kenjaju o gepekovanju i kako nas pao pustio da pobedimo

11. A onda samo skontas da su tako pokusali na silu da pobede, a izgubili su, tako da ih ovo samo jos vise boli.
    I tacno su spremali neku frku sa navijacima, cim su nudili karte. Fala kurcu pa su dobrano razmislili i odbili karte..

12. Opaaa, Tijanic se otvorio za prenos basketa u 17h.

13. Lolo, djekna 8 poena, cakar dvocifren, musli 9..
    Musli imao bolji index od Gagica..
    Lovernj 15 poena , 16 skokova.

I na kraju, imali smo 49 skokova leb ti jebem!

14. I na kraju, imali smo 49 skokova leb ti jebem!

Хаха, ко да смо играли против ФК Барселоне.
    Екипа која има Човића на терену мора да изгуби са бар 25 разлике. Само је фалило да Чакар и Ђекић направе дабл-дабл.

15. Ali onaj trenutak kad miniCovic pokusava da izigrava Westermana je nasmejao celu halu..
    Koja koma..
    Dobro realno, Vosa skoro uopste da nije igrala.. Masili su sve zivo, tako da i ne cudi toliki broj skokova..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.