KK Partizan

1. Ali onaj trenutak kad miniCovic pokusava da izigrava Westermana je nasmejao celu halu..
    Koja koma..

http://www.youtube.com/watch?v=XwXo1HHVwvY

2. Rekosmo Tucani i ja pre početka da će Čaki da izdominira, al Đekna nas iznenadio.
    Bobi silovao Radnički u sred Šumadije, zamislite šta će tek Musli da im radi. :D

3. To ti pričaj u svoje ime, ja čim sam video sa koliko ozbiljnosti i pažnje se Đekna priprema za ulazak odma sam reko da će da izdominira lolololo To što ste vi ostali sumnjali u Đeknu i verovali samo u Čakara to je vaš problem lolo
    Tatin sin ispao debil, suze mi pošle.
    Vidim da je Radnički poduvao kitu, ako ako zaslužili su to još u prošlom kolu.

4. Jos nisu dali otkaz ovom Muti? Dajte meni da budem trener, vise se razumem u kosarku od njega...

i da, karaj vosu hehe :) i karaj radnicki sugavi

5. Dzankee
    Jos nisu dali otkaz ovom Muti? Dajte meni da budem trener, vise se razumem u kosarku od njega...

Ne transferisi.

6. Ima li negde ovaj video sa titlovima, bar engleskim? Sta mi znaci da blenem kad nista ne razumem.

7. Ja odgledao ima delova i na engleskom i na srpskom a kad je francuski samo sam blenuo lolo. Nema titlovano nigde još uvek al ovo što sam razumeo me oduševilo tako da čekam da neko titluje ovo pa da doživljaj bude potpun.

8. Dragance carapan pisa po ciganima :)))

9. Baš krenuo da okačim, sad odgledao i sa titlovima. Do jaja film skroz.

10. S kakvom ljubavlju ovi momci (stranci) igraju za nas... To je ono zbog čega se za sve navija, a Partizan se voli... Čoveče oni izlaze veći Grobari od mnogih naših...A i brate dobra reklama za sve talente u Evropi...

11. Biće na kraju sezone OBRIŠI SUZE MALA MOJA

12. malo spama uz čuveni gif:

http://img690.imageshack.us/img690/4514/browserpreviewtmpx.gif

NEMOJ ZVEZDO SUZE LITI, JER ĆEŠ I TI PRVA BITI, TO ĆE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA!

13. PROSAO MI BAN , pa mogu da napisem da JEBACEMO ABAUA I AGROZIVLIGUA!

14. jel ima negdje prenos utakmice?

15. Nema nigde. Moz samo da se prati rezultat na rezultati.com

16. Imate na Vujiću. hehe

P.S. Ako hoćete hejtujte šta ću ja, al ja gledam Metalac na Vujiću, izValjeva sam...a link je da vam pojasnim kako Vujić u stvari funkcioniše, verujem da većina ne zna. Nemam običaj da se reklamiram.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.