Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Os da kazes da sad ima prenos Metalca?
Pu leb mu jebem, te lokalne televizije uvek imaju ono bitno na programu :D
Nego, ja tek sad vidim da su Miloje i Novica jebali EFEMPE!
EDIT: U vezi ove poslednje recenice
http://www.youtube.com/watch?v=S80QaQ_TZpM
Da, prenose Metalac.... :)
Bertrans ne zna ni da zakuca...lololololo
Valjda ima prst viška pa mu smeta... hehe
Prema rezultatu i poenima, vidim da je ovo sasvim lagana tekma bila.
Musli se izgleda vraca na pravi put. 10 poena, sut iz igre 4 od 4. sa bacanja 2 od 3. 3 skoka, 1 ass, i po jedna IZGUBLJENA i osvojena lopta. SAMO JEDNA IZGUBLJENA.
Inace, kadar nevera da je Cakar igrao kod Duleta , i to skoro celu cetvrtinu.
Zofri standardno. Mali milutinov dobar.
Sve u svemu, vidim ja da je forma tempirana tacno za pravo vreme. Za razliku od nekih :)
http://www.sportske.net/vest/kosarka/vujosevic-sad-i-drugi-vide-nas-talenat-124129.html
Musli je bio panj kao i obično, nemoj da te zavara statistika. Čovek kao da neće da kuca kad može, al' se zato zaleće da zakuca sa slobodnjaka preko Slavkana. lolo
Pa ja gledah sinoc na Sosu snimak utakmice. Gledoa sam nekih 20ak minuta. Ono sto je igrao, i od lopti sto je dobio je dobro iskoristio..
Ma ništa posebno, otvoren put ka košu može da kuca kao životinja i on lik polaže loptu. Nema bre života u njemu. Mora to bolje al je odigrao solidno.
To ide sa samopouzdanjem. Video si Gagica, u poslednje vreme podigao formu, puca od samopouzdanja, i onda na tekmi kad ukrade loptu , skoro pa razvali kos. Samo nek on igra ovako nekoliko tekmi, i kapirace da moze on jos stosta da uradi :)
Ladno su Limenke otpustile najboljeg coveka kog su imale u klubu. Sad cemo ih jebati, i to cemo ih jebati jos jace. Ovaj cicaglisa nije ni prici Vukoicicu..
JEBI CIGANOA!
Kakav kiks zvezdane sa ovim otkazom...tacno su veci nubovi nego s'o sam i mogao misliti
Cemu otkaz? Je l' on kriv sto ovi klosari nisu mogli da pogode vola u dupe protiv Mege? Sto je Bobi pojeo Katica? Sto Simonovic baca kamen sa ramena? :) Nelogican potez...mada sad tek ima da ih karamo...prpa heeh
Samo nek se raspadaju musavi, mnogo su se bili prokurčili.
I da, kaze se jebeno Bertans. I kaze se jebeno Samardziski, a ne SamardziNski.
haha vojvodin dobila radnički
Biće zanimljiva borba za polufinale. lolo
Jebote ovaj FMP i Radnicki od evroligaskih ambicija ima da strepe za plasman u aba ligu...
Pa jel ima igdje prenos utakmice jebo ga kolje ga jeblo i zvijezdu, sve nju prenose i rts i arena...
Који мој опет преносе Звезду!
Izduva ga komsinica, he he