KK Partizan

1. Hahaahahhha ladno ih metalac dobio

2. ХАХАХА Дашић која легенда!

3. Slepac. Vezao bih ga za drvo i pustio Raška da ga bije dva dana. Nosem.

4. Dašić je seljan tu nema šta ali je i Raško smradina neopevana što se mene tiče. Ko ih jebe.
    Jebasmo i Konstantina. Elem imaju plejeve i jedan i drugi su niži od mene, mogao bi da im lupam banane bez da skačem lolo

5. Jel vi izvaljujete da ih opet jebemo toliko jako da su poceli sami da sire guzove?

6. Stiče se utisak da smo svaku utakmicu osim s fmp-om mogli da dobijemo s 30+ lagano da nije bilo nekih opuštanja i razigravanja ovih što su manje igrali. Počeli smo mnogo više da koristimo tranziciju, igramo atraktivno i uživanje je gledati utakmice. Kad se setim kakvo je mučenje bilo većina utakmica u ABA ligi, ovo i ono sad je nebo i zemlja. Porasli smo kao ekipa, a ovi što su nam se smejali kad smo pričali da će ekipa da bude u najboljoj formi kad se dele trofeji su se nešto ućutali u poslednje vreme. :)

7. Ja sam ubeđen da bi njih timovi partizana iz prethodnih godina otresli ko slinu jebote njima je raško glavni igrač koji je ovde bio daleko od vođe tima.Još je smešnije što oni sa raškom napadaju top 16 evrolige :)

8. Dosta o musavima.
    Kako seju tako i zanju.
    Da pitam ja vas, sta je igoekea igrala od zavrsetka ligaskog dela ABA lige?
    Pretpostavljam njihovo prvenstvo.. Koji im je skor, mada ko da je bitno, posto tamo samo oni i siroki znaju nesto, ostali verovatno samo tapkaju loptu..

9. Знам да су изгубили су од Широког у гостима. За остало немам појма, претпостављам да нису имали проблема.

10. Ček malo.
    Znači ako smo mi izgubili od Barse samo tri razlike, a oni su bolji od nas i dobili nas u finalu kupa. Njih je dobila Galata, znači Galata bi dobila Barsu, ali bi je i oni dobili. Himki bi dobio Lietvus. Sasari bi dobio nas pet razlike. Konstantin bi sigurno izgubio od Bamberga. Oni su dobili Ulm, što znači da bi Ulm tuk'o Barsu. A njih je pobedio Metalac iz čega proizilazi da bi oni ušli u TOP 16 gde bi bili sa Metalcem koji bi igrao fajnal for na kraju sa Sasarijem, Galatom i Mega Vizurom.

11. Jebao vas FMP vise, nebitni su totalno...jebeni amateri.

12. YouCantHandleTheTruћ
    Знам да су изгубили су од Широког у гостима. За остало немам појма, претпостављам да нису имали проблема.

Jes. Siroki ih dobio 8 razlike , ove ostale su uglavnom tukli sa 20+.
    Jebem li ga. Mislim da je nasa prednost jaca liga. Koliko god da smo se mi prosetali kroz ovih 6 tekmi, mislim da su i Mega i Vojvodina i Metalac jaci od KK Radnik BN BASKETa, KK Capljine.. AJ kao ima i KK Bosna,al ko zna sta je od njih ostalo.. verovatno nista..

13. Videćemo šta će da bude. U principu to nam je tekma sezone. Bolje igramo nego na početku sezone. U formi smo. Vidi se da je atmosfera na nivou, prema tome ulazimo u taj meč kao najmanje ravnopravna ekipa.

14. E upravo to kod nas u Bosni imamo 2 ekipe, dok ostale imaju vjerovatno budzet za pragnje i gajbu piva na kraju sezone, a KK Bosna je otisla u 3 lepe, koliko sam upoznat igraju sa juniorima....Mislim da ce upravo psiholoski momenat presuditi, Partizan ipak ima jace utakmice i vjerovatno do sada nisu se previse psihicki opterecavali sa Igokeom, dok je vjerovatno Igokea zbog kvaliteta lige iskljucivo mislila na nas....

15. Haha, okacio jedan lik na fejsu koji je totalno van navijackog prepucavanja. Cak ne znam ni za koga navija:

Pa dobro u ABA ligi ce sledece sezone igrati 4 kluba,Partizan,Radnicki,Vojvodina i Fmpcrvenamegavizuratelekom :)

Ubo je sustinu :)

16. jaci od KK Radnik BN BASKET

Čuj jači... Mega Vizura je za njih NBA liga... :)

17. Fmpcrvenamegavizuratelekom :)

Znaš li ti koji će oni problem imati da nazovu svoje SD nekim imenom za koju godinu.

SD Fmpcrvenamegavizuratelekommetalacbari91omladinskoravnogorskopolicijskoobilićdelijebeogradpančevonovisadužice

18. Nego ovako, nisam gledao poslednje dve tekme, ali deluje da fino igramo.
    Opet, ekipe poput Konstantina nisu neko merilo, ali drago mi je što poslednjih mesec dana ličimo više na ekipu i vidim neku raznovrsniju igru.
    Svakako, nije kraj sve dok ne podigneš trofej, ali malo je olakšanje kada se ovako dobro uđe u neko takmičenje. Ostaje Igokea, kao najbitnija utakmica sezone i dao bi domaću titulu odmah sada + ABA ligu za pobedu u toj utakmici.

19. Kaže Čeda Jovanović da ga nisu napale delije nego mutanti, hahahhaha pa njih bre i Čeda ćoman zajebava.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.