U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mislim da nam je odlazak Gordona u Sasari transfer sezone :D
Nemojte samo da Gordic uzima suteve za 3 i lagano dobijamo (verovatno) Zvezdu u finalu.
Pa Gordic im je fino suknuo kurcinu na F4 aba lige..
A pazi Novicu Ubicu sto nece da propusti tekmu sa FMP ni za zivu glavu.. Inace, tu mora pasti kec vcrs. Miloje ce bar tu jednu da dobije , samo da bi se Partizan vise odmorio od musavih pred finale..
Mada mogu opusteno i da izbace FMP
Jesi ti video kako ih dobija FMP cele godine, sramnim sudjenjem? Pa i Miloje, koji je (kao trener, za igracku karijeru ne znam) smiren lik, poludeo zbog sudjenja. Naduse Marjanovica sa faulovima, nije smeo u odbrani ni ruku da podigne. Ali neka, dobijamo govna.
Е, ako garagani večeras dobiju kad kreće finalna serija? Ja mislio termin prve utakmice fiksno određen za 5. a onda vidim da Dule kaže: "Čekamo sada našeg protivnika u finalnoj seriji, koja možda počne već u nedelju, naravno ako to bude Crvena zvezda."
Drugog kreće finale ako niko ne igra treću tekmu.
Mada mogu opusteno i da izbace FMP
Jel vi izvaljujete kako malo govance Micic sasvim "slucajno" najgore tekme ima bas protiv FMPa, kako ne moze ni jedno bacanje da pogodi od dva u bitnim momentima, i kako bas on gubi lopte kad se lomi rezultat, ili ako ne izgubi onda sutne iz okreta preko 5 igraca?
Ma Micić je klinac, nije još zreo za neki ozbilnjiji nivo. Jeste talenat ali mnogo je izvikan pa ljudi dosta očekuju od njega, a njega povuklo pa počeo da se ponaša kao zvezda. Treba još mnogo muda da oznoji da bi postao ozbiljan igrač, lako mu je da trpa u prvoj ligi kad je zaštićen kao beli medved.
Prehlađen sam pa sam juče celo poslepodne spavo ko top sad vidim da sam pogodio da će biti 3 utakmice.
Ajde, ajde Gazimudo brate promašio dva pogodio dva klinac je, nemoj odma teorije zavere. I protiv nas sem one tekme u kupu se nije baš naigrao da se ne lažemo. Što kaže Mlatoni klinac je još, bljesnuo je par puta sad se više pažnje obraća na njega i to je to. A imao je Nelsona naspram sebe, vrlo ozbiljnog defanzivca plus fizički dominantnijeg od njega. Njegov posao je da razigrava Novicu i Bobija.
Gazimudo, da si pratio KLS video bi da MIcić bez problema po tekmi gubi 4 lopte bar, a na 25 poena otprilike izgubi i 6-7, to je uobičajeno za njega, baš zato štoe neiskusan.
Gazimudo, da si pratio KLS video bi da MIcić bez problema po tekmi gubi 4 lopte bar, a na 25 poena otprilike izgubi i 6-7, to je uobičajeno za njega, baš zato štoe neiskusan.
Pa neke tekme sam gledao, nisam sve.
Ne kazem da su teorije zavere,al protiv musavih je u beogradu oba puta krenuo sa glupiranjem u zavrsnici.. neki fejd avej preko katica i simovica, masenje bacanja, izgubljene lopte koje direktno otvaraju kontru..
GLedao sam sve tekme protiv FMP sto je igrala Mega, i u svakoj tekmi je tako bilo. Do poslednjih 5 minuta i igra nekako,a onda ko da zaboravi sta je kosarka..
Pa ne bi krao Nelsonu loptu u trenutku kad se lomi tekma nego bi lepo pustio Nelsona to bi bilo manje sumnjivo nego da maši oba bacanja. Klinac i ništa više. Ti misliš da bi ga Miloje držao u igri da postoji i jedan posto šanse da si u pravu.
Pa i ja sam tako razmisljao,al 4x gledah njihovu tekmu, i svaki put iste scene :D
Mada mu je sinoc Novica prisao nakon ona dva promasena bacanja , i odma je sledeca dva bez koske nabo lololo
Micic je izvikan, klosar ne moze da ima jebeno 50% sa linije bacanja, baci 7 trojki jednu pogodi, izgubi 6-7 lopti, i eto, to je njegova uloga.
Ali tu su Novica i Drca da napune amatere.
EDIT: 2 od 2 u Krusevcu lolo...bas ih nece...a najjaci ovi naslovi 'ŠOK U KRUŠEVCU'', pa nisu igrali protiv jebene Slobode...
Задњи дуел против Звезде Београд у регуларном делу Васа је имао 18 поена и 7 асистенција.... А и није извикан већ је само клинац и неискусан превише.... Он има 4 изгубљене лопте у просеку по мечу.... А то ће се све са годинама поправити.... Он има 5-6 година простора да итекако напредује....
DIperu, slazem se da ima on jos mnogo zileta da promeni dok ne postane igrac..
U principu, gledacemo ga i u finalu, posto ce MMM veceras da sjebe FMP.
MMM= Miloje Micic Novica
Sramotno suđenje al neka ovako će biti lepše kad ih dobijemo u finalu
Vujošević je onomad rekao, poslije poraza, da je dobro da Zvezda pobijedi, bilo kako, ako će Srbiji biti bolje. Zato ćuti i navijaj za Zvezdu, za bolju Srbiju, za bolje sutra.