KK Partizan

1. Gordić će biti dobar ako shvati i prihvati da će igrati 10 minuta jer Partizan trenutno ima jednog od tri najbolja pleja Evrope. Ako za tih 10 minuta ne pokuša da šutne 18 trojki nego da se uklopi, biće dobar, možda dobije i koji minut sa Vestermanom u tandemu mada ne verujem jer na dvojci se vraća Bogdanović, Anđuša je počeo da igra, a Milosavljević je jednostavno nezamenjiv u odbrani.

Što kaže Dog, Barsa može da se dobije kod kuće svakako lakše nego Bamberg u gostima. Ključ je na centru, ako ih pune kao u Španiji sve je moguće jer Barsa nikada tanje centre u odbrani nije imala. Kao da je lupom tražila dve najgore defanzivne petice sveta, Džavaija i Tomića. Uz to, naravno, potrebno je da neko ubaci 5 trojki kao Bertans tamo. Ali opet, matematički ni ta pobeda ne bi vredela ako se ne dobije BAmberg u Nemačkoj.

A za navijanje pitam zato što kada sam ja išao na tekme grmelo je celu utakmicu, a sad mi se čini da ponekad krene pa stane. Naravno da ne mogu klinci da vode navijanje, pa neće neko 10 godina stariji da ih prati. Gde su one starije vođe? Po zatvorima? Je li Čegi još tu? Čini mi se da sam čuo ono pitanje-odgovor navijanje koje on obično vodi.

2. pa izmedju ostalog dosta njih i bojkotuje cegija zbog lickanja sa zabarima,a samo jedna grupa se slozila sa tim,sve ostale su bile protiv.
    Sukob Zabunjenih i Znackatraza jednostavno se odrazava na navijanje. Losa atmosfera generalno vlada pred i u toku utakmice i to je to. Na interu je jug bio pun,al dzaba kad je navijanje bilo smesno. Osim onog GDE GOD TI DA IGRAS 5 min pre pocetka tekme i to je to. Juce nisam bio na tekmi,al po onom sto sam cuo na TVu, ne moze da se meri navijanje sa onim iz recimo sezone 09/10 i 10/11.
    Tacno se poklapa da sranje pocinje sa sukobom i verovatno ce se resiti kad se sukob zavrsi.

3. Čegi je i vodio navijanje a inače navijanje ne može da bude kao nekad zbog svih podela koje nas jebu. Navijanje je budimo realni u odnosu na pre par godina kerov kurac. Ali recimo ono sinoć je na periode delovalo odlično i podsećalo na neka ranija izdanja, generalno gledano slabo je to bilo jer se navijalo dve četvrtine utakmice. Ali je recimo bilo bolje nego mnoga prošlosezonska izdanja. Jebeš ga dok se ne reši sukob ne može to mnogo bolje.
    Teško da će Gordić da igra samo 10 minuta po meču, nije ga Dule dovodio zbog toga. Gleda se da se smanji minutaža Vestermanu jer igra previše i da je optimalno za njegove godine i ovaj ritam četvrtak nedelja do 25 minuta po meču. Gordić nije divljak a i zna gde je došao tako da ne očekujem od njega da se ispucava.
    Vesterman ima padove u igri i tada treba neko kao Gordić da ga zameni.
    Inače sinoć Vesterman odigrao tekmu bez greške.

4. Оксе, Чеги и води навијање, али не грми као пре три-четири године. Као да се формирала нека средња класа навијача која попуњава добар део хале. Ваљда и цена сезонске утиче на то ко може да приушти одлазак на утакмицу. Рецимо, губи се од Бамберга 4 разлике у последњем минуту, а неких 500 људи напушта халу иако је наш напад и имамо реалне шансе да стигнемо. Или звиждање после бацања...

Стварно, одавно нисмо имали оволико младих играча и треба их максимално подржати. Ако изузмемо Чакаревића (88) и Гордића (88) најстарији играчи су Милосављевић и Лучић који су 89. годиште. А види се да им подршка значи. Што се тиче утакмице, одлична игра у одбрани у кључним тренуцима. Затворили смо рекет кад је било најпотребније. Иако је Бешикташ играо очајно, ово је много вредна победа, поготову што смо добили и Милутинова у ротацији а дечко има 17 година. Вестерман експлодирао. Да му Мусли и Гагић нису упропастили пар асистенција, имао би врхунски учинак.

5. Vestermanove greske prouzrokovane su umorom. decko je prethodnih nedelja igrao preo 30 minuta po mecu. I vodjenje lopte levo desno 30 minuta ce te iscrpeti,a da ne pricamo o duelima i svemu ostalom..

6. Шо се тиче навијања... Чеги је водио са шипке али није ни приближно добро као некада. Мени је он лично пао у очима након овог пријатељства са жабарима. Не треба заборавити да је због Партизана пар пута рањен и све оно што је прошао на југу али опет. Колико сам прочитао на форумима, против Интера се на шипку пењао момак који је 94. годиште. То је смијешно.
    На овом тренутном Југу, по мени, Сијенке и Ловци су екипе за респект... остали мање-више. Значе напоље.
    ЕДИТ: МОЖДА БИ ТРЕБАЛИ ЗАОБИЋИ ОВО О НАВИЈАЊУ, НИЈЕ ТЕМА О ТОМЕ.

7. Pa to i kažem ne može da igra 30 minuta i četvrtak/petak i subotu/nedelju a do juče je igrao 20 minuta po meču. Plus Duletovi treninzi nisu kao oni u Francuskoj nego mnogo jači.
    Sad će i njegova igra da se popravi jer sad ima ko da ga odmeni a da mi nemamo prazne minute. Kao što sam već jedno rekao on i Bogdan su suvo zlato!
    A Čakaravić se skroz pogubio više ni odbranu ne igra, ušao da odmeni Milosava i primio od Džerelsa 7 poena za minut i nešto.

8. Pa dobro,ne moze cakarevic da cuva dzerelsa ni u paralelnom univerzumu, pogledaj kakav je krakat.. dzerels ima nisko teziste,izvoza ga na prva 2 koraka po 5,6 puta, i dok cakarevic skapira sta ga snaslo,ovaj vec polaze u kos :D
    On je vise radi formalnosti usao,tj da odmori se Milosav. Mada, mogao je onda i neki faul da napravi ako nista...

9. Није Барса више слаба људи, отресли су ЦСКА без имало муке у сред Москве и играју одличну одбрану.... Лорбек се пробудио изгледа, његови поени су доста фалили Барселони, Наваро ће да одигра врхунски кад треба (као против ЦСКА нпр.), од њега очекујем далеко боље партије у топ 16, а једини проблем сада ће им бити у Хуертасу.... Томић је ОК играч, висок, дуги распон руку, може да користи обе руке једнако, а и за центра високог 2,17 је доста добро и покретљив, али му фали маса и фали му плеј да му доставља 10ак шутева по мечу.... А и Пасквал је одличан тренер, зна човек како да му екипа игра и ко да му игра....
    Но, без обзира падала је и јача Барселона у Београду, тако да мислим да вам не гину још две победе у БГ-у.... А и ред је да се реванширате Бамбергу....

10. Не могу гледати како се клинци који су 94. пењу на шипку

Колико ти имаш година?

11. Ђес Мулти 100 година лоло
    Ај закопамо ратне сјекире, пружам ти руку помирења. Ео и пристојан одговор, 21

12. Odgovorio je Todorić da neće. Gordon igra odlično, mislim da je tip koji može da ostane duže, da poraste zajedno sa ostalima jer je i on klinac. Prva je četvorka koja ne troši lopte , eno ga Gist gađao trojke 1/6, forsira stalno i normalno je da daje više poena nego što sada daje Gordon. Drugo, ovaj je upao u koncept gde svi igraju do 23 minuta, tako da njegovi zamalo dabl-dablovi uopšte nisu rđavi. Do završnice sezone će valjda i Novica moći da pomogne.

13. Dobar je igrač, igrao je u Evropi, navikao se. Skače i zna da zagradi nije kao Gordon. Nema neki šut i između je 4 i 5. Inače prošle godine je kucao ko životinja preko Bertansa i jedan je od retkih koji je u Pioniru dobio aplauz. Ozbiljniji igrač od Gordona svakako. Toša demantovao da dolazi znači očekujmo ga ovih dana :D

14. Ox-e, ne znači da će Gordon da leti ako ovaj dođe jer je cilj da se popuni pozicija 4. Ne možemo da izguramo sezonu ozbiljnije sa jednom četvorkom, Đekić ne igra uopšte a Bertans je nejak za guranje pod košem, ne može da gradi i ima slabu leđnu tehniku. Novica će verovatno potpisati kad se oporavi ali on tek može od januara da počne da igra, a moramo da se pojačamo pod košem. Šta znam, ja bih više voleo neku četvorku koja će da širi igru, da ima dobar šut za tri. Iskreno, nisam gledao ovog lika, samo sam čitao šta kažu o njemu. Ali ako Tucani kaže da je dobar, ja mu verujem. :D Svakako je pozitivno to što je dugo u Evropi pa se navikao na stil igre i to što može da igra na petici kad ovim klincima ne ide.

15. Ox-e Gordon je protiv Bešiktaša čini mi se uzeo 12 šuteva :D A i mnogo ispada u odbrani, popravlja se on vidljivo ali mislim da će i on kao Džerels tek za koju sezonu traženja u Evropi da pokaže šta zna a teško da će i tad da bude kod nas.
    Novica tek od februara može na teren a i daleko je on od nas. Bilo bi lepo da se vrati ali dok ga ne vidim u našem dresu ne verujem u to.
    A Mlatoni bilo bi do jaja da nađemo četvorku koja širi al jebeš ga finansije nas jebu a i ko zna šta je sad ostalo na tržištu.

16. Не изгледаш ми као неко од 21 годину. То је била поента питања. Не подјебавам, само питам.

Ђес Мулти 100 година лоло
    Ај закопамо ратне сјекире, пружам ти руку помирења.

У реду је.

17. http://sportsport.ba/bh_kosarka/coleman-collins-potpisuje-za-partizan/92025

СВЈЕЖА ИНФОРМАЦИЈА
    ТОДОРИЋ ДЕМАНТОВАО ПРИЈЕ ПАР ДАНА.
    ОПААА ИДЕМО!

ЕДИТ: ЗАКУЦАВАЊЕ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА ИЗ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ. ВЈЕРОВАТНО УПАМЋЕНО.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4KS1D2PNa0A

18. Partizan dobio Olimpiju. Sudije kao da su doveli iz duvačkog orkestra. Utakmicu su zbog 5 ličnih ranije završili Musli, Gagić, Lučić, Milutinov je od kraja prvog poluvremena imao 4 lične, Gordon je sa 4 lične igrao 7-8 minuta, Vesterman se povrijedi, Gordonu sviraju tehničku... ali, PRC! Nije im pomoglo.

19. JEBI OLIMPIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.