KK Partizan

1. http://www.youtube.com/watch?v=RcRaBxRVlNg&feature=watch-vrec

ko se ne naježi u prva dva minuta nije grobar (: ja sam skoro zaplakao od dragosti u četvrtak u pioniru (:

2. Ali komentator: Dobar pos'o radi Blažić, koga niko ne može da stigne...

3. Citat iz vesti:

"Crno-beli" su u prethodnom kolu ostvarili prvu pobedu u takmičenju, a ukoliko želi u Top 16 fazu mora da dobije sve mečeve do kraja.

Ček ne smemo ni jednu do kraja da izgubimo? Pa valjda sa 4:6 možemo dalje?

4. Ma lupaju možemo samo treba da se poklope rezultati i da favoriti dobijaju a ako dobijemo barsu kući zadnje kolo odlučuje 100%

5. Ја се и не надам превише

6. sve zavisi, možemo i sa 3:7 dalje, ako bamberg i ritas pogube sve do kraja. budući da njih dvoje imaju i međusobni duel, tu bi nam više leglo da pobedi ritas, i tad sigurica idemo dalje ako dobijemo bamberga sa više od 6 i ritasa sa više od 8. kad bi dobili te dve, već imamo 3:7 i najbolji međusobni skor u trouglu i idemo dalje bez po muke, samo da nas pogledaju malo barsa i cska. da budemo realni, nemamo previše šanse protiv cska, mada sve može da se desi, vesterman ne igra pa će anđuša dobiti malo veću minutažu. on je meni odličan, ne znam što ne igra malo više. i ono u šta duboko verujem je da GAZIMO KATALONSKE CIGANE U PIONIRU!

7. Ја се и не надам превише

Ni ja neko sam bio malo zbunjen informacijom da nam treba 5:5 za 4 mesto...

8. Situacija je sledeća (kucam napamet, ne znam tačne skorove):

Cska 5-1
    Barsa 4-2
    Bešiktaš 3-3
    Bamberg 2-4
    Partizan 1-5
    Ritas 1-5

četiri od šest ekipa idu dalje, a još četiri utakmice je u igri, tako da je sasvim realno da prođemo!

9. Jes realno, mislim da si pogodio tabeli, elem, ne nadam se previše da ne bih bio previše razočaran eventualnim ispadanjem... da, teoretski su nam 2 pobede potrebne, ali moramo pobediti Bamberg, to je najvažnija utakmica...

10. bamberg je kurac od ekipe, pacerski smo izgubili... dobijamo bamberga i ritasa i idemo dalje, nema greške!

11. Ako me je KK ikada razočaro, to je bilo protiv tih nemačkih govana, onakav poraz jednostavno boli...

12. A protiv Olimpijakosa ti je bilo lakše?

13. Узмемо Бамберг у гостима, Ритас и оне каталонске смрадове (дабогда се никада не одцијепили, говна она сепаратистичка) кући и ћао.

14. Da, jer tada nisu razočarali, a protiv Bamberga su itekako.

15. Ovo je neka moja računica

7 KOLO

Mi gubimo od CSKA (Ako napravimo senzaciju i dobijemo lagano prolazimo dalje)
    imamo skor 1-6
    Ritas gubi od barse takođe 1-6
    I za nas mnogo bitna utakmica bešiktaš-brose mnogo nam je važno da bešiktaš dobije i da brose ima 2-5

8 KOLO

Brose gubi od CSKA što je očekivano ima skor 2-6
    Mi moramo da dobijemo ritas kući ako se to desi imamo skor 2-6 a ritas 1-7

9 KOLO

Ako napravimo senzaciju protiv barse što se potajno nadamo bili bismo sasvim u igri sa druge strane ako bude očekivano 2-7 opet imamo šanse
    Sad ovde već ima mnogo kombinacija ali u svakom slučaju pobeda od 8 poena protiv ritasa u 8 kolu nam obezbeđuje šansu u desetom ma šta da se desi u utakmici ritas-bamberg

10 KOLO

Odluka protiv bamberga.Čak i ako ritas dobije brose u 9 i bešiktaš u 10 kolu mi bi išli dalje ako bi dobili više od 8 poena kući

16. Не заборави да нам је и битно којом разликом се заврши ритас-бамберг. Ако се направи круг од три екипе можда нам не буде довољно да имамо позитиван скор са обе екипе. Мада, кад је у питању Партизан и евролига, из искуства знам да шта год да израчунаш и смислиш десиће се нешто треће.

17. Опет нема Богдановића? Или га чувају за Цедевиту?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.