Brisanje komentara sa definicija - dokaz da si jadan i iskompleksiran ili nešto drugo?

  1. Črčo, možda ''sranje -'' jeste spem, ali zar onda nije spem i ''dobra +''?

  2. Највише ме нервира кад неко обрише с разлогом: "Видеће хејтери твој коментар па ће да дају минус намерно." Јеботе, као да хејтере заболе да читају коментаре.

  3. Ja sam sa svojih definicija kad sam postala mod i "+" i sl. brisala kad je to bio spem.

  4. Šo ovaj levo ima neku traku na ruci jel jevrejin

    Хаха Страју гура јеврејски лоби. Сад знамо како је тако брзо постао #1.

  5. Črčo, možda ''sranje -'' jeste spem, ali zar onda nije i spem ''dobra +''_

    I to je spem ako oprži šurnest takvih komentara

  6. Črčo, nemoj da se ljutiš, ali ne mogu da odolim da ne kažem kako si se lepo namestila...

  7. Črčo, možda ''sranje -'' jeste spem, ali zar onda nije i spem ''dobra +''

    I ja tako mislim. Ne ostavljam komentar ako nemam da kažem nešto što nije rečeno.

  8. Nisam se ništa namestila, kao što rekoh, ja sam sa svojih definicija obrisala i svaki + komentar i "dobra +" komentar. Meni je i to spem, meni kad je nešto dobro kažem, Odlična ti je ova, ili sl. "+" kao i "-" nije komentar.

  9. Изгледа Чрча није разумела. :Д

  10. Ne brišem nikad komentare, to je krajnje pičkasto... Imao sam slučajeva da ljudi brišu komentare i kada lepo argumentujem kritiku... Još pičkastije...

    Ali realno na Vuki i fali pravih komentatora koji će da ti kažu pravo mišljenje... Po odnosu pluseva i minuseva na svojim defkama, i odnos pozitivnih i negativnih komentara bi trebao da mi bude 3:1, a nije ni blizu...

    Uvek cenim kritiku, nebitno kakava ona bila, pomaže da budeš bolji... Pozitivne kritike uljuljkaju...

    Ovde se u 99% slučajeva viđa komentar: Odlično +, i - (neću da komentarišem da se ne zameram)... Kad je argumentovana negativna kritika je bolja od pozitivne!

  11. Hahahaha :D Mršćite bre :))))

    Neeee, to im je kapiten fan kluba :)

  12. Dejs, istinu zboriš. Ja npr. nikad ne napišem samo ''sranje'', nego to i argumentujem.
    A komentare tipa ''odlična'' i slično, uglavnom napišem na nedovoljno zapažene dobre definicije...

  13. Ma meni pišu i viđeniji autori takve pohvale, ali to je krajnje iskreno... Ja bih čak voleo da i od njih dobijem kritiku: Defka ti je dobra, al da si uradio to, to i to bila bi sjajna...

  14. Da, to i ja rekoh, ne bi meni bilo problem da mi napiše negativan komentar i napljuje me muški, argumentuj, nema problema. Ali ovako, i to na gomilu definicija isto, mi je debilno.

  15. Никад нисам обрисао коментар на своју дефиницију, чак ни коментаре у којима ме вређају. Безвезе би ми било да обришем коментар у коме ме неко критикује, али могу да разумем поједине ауторе који бришу коментаре, јер на Вукајлији има заиста мало аутора који умеју да конструктивно искритикују дефиницију, па лупају глупости у незнању. Е, сад, с друге стране, има и аутора који не подносе никакву критику, па макар она била и конструктивна, па бришу све коментаре који им не одговарају. То је већ убер-пичкински.

  16. Не бришем коментаре, ни позитивне ни негативне. Брисала бих евентуално неки жешћи спам али га до сада нисам приметила тако да све што је написано остаје ...

  17. Ja sam brisala samo Džankijeve komenare jer su isto što i on kaže za moje definicije.
    Ostavila bih da me lepo ishejtuje kao čovek i da kaže što su sranje, ali mi ide na kurac to što opiči na 25 definicija najnovijih od iole afirmisanih autora "Sranje -". To nije negativan komentar to je spem.

    Takođe. Desilo se jednom da su mi 3 moda i 2 jako popularna autora pohvalila defku, i na to Džanki komentariše:

    Zašto ovo još nije obrisano?

    I brisao sam Zezatorove i Matroksove komentare sa jedne moje odabrane definicije jer nisu ni imali nikakve veze sa definicijom, već su me optuživali za neku glupost.
    Ali dobro, brisanje Zezatorovih i Matriksovih komentara je dobro delo i svi bi trebali toga da se pridržavamo, zar ne? ;)

    Brisao sam, pored toga, jedino kada me osoba koja je postavila komentar zamoli da ga obrišem.

    A skoro sam imao slučaj gde sam 5 puta postavljao komentar, normalnu i opširnu kritiku na definiciju i taj autor je svaki put brisao taj komentar, a ostavljao samo dobre.
    Upozoren je od strane moda da to ne radi, jer je jako pičkasto.

    I predložio sam Kaizenu na njegovoj temi da uvede neke kazne za takve autore, jer je to zlupotreba ktitorske opcije, kao što je bio slučaj sa kompletnim menjanjem definicija.
    Čekamo odluku...

  18. Тетра педерски, али је још јадније када су неки модератори, док још није било критора, брисали негативне коментаре са својих дефиниција. Е, то је објаснило.

"Vukajlija predstavlja skup formi koje nisu definicije, nemaju smisla, često sadrže vulgarnosti i plagijat, ali zato čine duhovitu zbirku kreativnosti i lucidnosti svih svojih članova."

interfejs.tv | 25. Januar 2009.