Šta vam fali ili imate previše?

1. Само кажем, за сваки случај.

2. Fali mi ljubavi - doduše na kraju ću toga imati u višku...

3. Nekih 10 cm u visini, duza kosa i par tamnih farmerki.

4. MNOOOGOO kilograma, i par cantima kose. Inace sam srecan covek.

5. Фали ми и сто хиљада евра, а имам превише гриња у постељини.

6. Фали ми простора а имам превише ствари...

7. Fali mi ferveks, a imam previse slina.

8. Фали ми занимација нека са људима за викенд...

9. Fali mi odeća, a imam previše hrane koja mi ubija apetit.

10. Iam previše kose fali mi dva tri kilca.

11. Fale mi pare, a opet, nekako ih uvek imam previše...

12. Imam previše vode i meda, fali mi limun.

13. Фали ми још један кокос.

14. Фали ми слуга да ми чисти пећ...

15. Hipnos

Фали ми још један кокос.

Pa da budeš k'o kralj Artur iz Monti Pajtona..? :-)

16. imam prevlika stopala, da ih smanjim jedno 2 do 4 broja.imam previse kose, ali to ne dam. to je moje kestenjasto blago. i visina mi dobra. i tezina. fale mi bolji nokti. meni stalno pucaju, i nikako da izrastu. samo nokti, manje noge, i normalnije oci. imam dosta krive oci. neki su me zajebavali da mi baba kineskinja. i da, poklanjam mladeze, male, one ravne, previse ih imam. licim na leoparda. nestaju preko leta i proleca. po zimi se i ne vide, al me neriraju. izuzetno brzo pocrnim, pa posle izuzetno brzo pobelim, pa dobijem mladeze. jednokratne

17. Pa da budeš k'o kralj Artur iz Monti Pajtona..? :-)

Ahahah:)))))

18. Višak u sisu i manjak pročitanih strana Ilijade. Kako bih trejdovala ta dva. Mogu ja sad da lažem tralala vrhunac antičke književnosti, ali istina je da mi je dosadno da čitam i ilijadu i odiseju.

:)

19. Svakom je dosadno da to čita, samo se foliraju da bi ispali što intelektualniji... :-))

20. "Фали ми љубав, а имам превише љубави."
    Енеми, 2011

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.