![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Само кажем, за сваки случај.
Fali mi ljubavi - doduše na kraju ću toga imati u višku...
Nekih 10 cm u visini, duza kosa i par tamnih farmerki.
MNOOOGOO kilograma, i par cantima kose. Inace sam srecan covek.
Фали ми и сто хиљада евра, а имам превише гриња у постељини.
Фали ми простора а имам превише ствари...
Fali mi ferveks, a imam previse slina.
Фали ми занимација нека са људима за викенд...
Fali mi odeća, a imam previše hrane koja mi ubija apetit.
Iam previše kose fali mi dva tri kilca.
Fale mi pare, a opet, nekako ih uvek imam previše...
Imam previše vode i meda, fali mi limun.
Фали ми још један кокос.
Фали ми слуга да ми чисти пећ...
Фали ми још један кокос.
Pa da budeš k'o kralj Artur iz Monti Pajtona..? :-)
imam prevlika stopala, da ih smanjim jedno 2 do 4 broja.imam previse kose, ali to ne dam. to je moje kestenjasto blago. i visina mi dobra. i tezina. fale mi bolji nokti. meni stalno pucaju, i nikako da izrastu. samo nokti, manje noge, i normalnije oci. imam dosta krive oci. neki su me zajebavali da mi baba kineskinja. i da, poklanjam mladeze, male, one ravne, previse ih imam. licim na leoparda. nestaju preko leta i proleca. po zimi se i ne vide, al me neriraju. izuzetno brzo pocrnim, pa posle izuzetno brzo pobelim, pa dobijem mladeze. jednokratne
Ahahah:)))))
Višak u sisu i manjak pročitanih strana Ilijade. Kako bih trejdovala ta dva. Mogu ja sad da lažem tralala vrhunac antičke književnosti, ali istina je da mi je dosadno da čitam i ilijadu i odiseju.
:)
Svakom je dosadno da to čita, samo se foliraju da bi ispali što intelektualniji... :-))
"Фали ми љубав, а имам превише љубави."
Енеми, 2011