Vukajlija Counter Strike

1. хоће л' неко да се игра?

2. AJMO, AJMO, AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3. Molim modove da ubaci ovu temu umjesto one na vrhu odjeljka IT KUTAK, tamo gdje su pravila ponašanja i online kratke igre.

4. I AJ DA IGRAMO SVETU VAM KRVAVU!

5. Evo ja ulazim Skočimiše.

6. па где сте сад кој' курац?
    'ајде, чекам тамо.

7. Скочко, 'ајде причај шта је било, ништа те нисам разумео тамо.

8. Moliću prepodobne admine da se manu moga lika i djela.
    Kome se ne sviđa moj stil igre neka istrpi, šta ću ja, tako igram već 10 godina i tako ću i igrati. Ne kršim nikakva pravila, čak štaviše - igram u originalnom duhu CS-a, na old skul način, na način kakav se igrao i prije 10 godina. Primjetio sam da jedini referiram taj stil što dovodi do neodobravanja pojedinih likova.
    Ovakvo obijesno ponašanje ne želim da trpim. Moj status igrača je ugrožen zbog samovolje i obijesti pojedinih admina (ne znam još tačno ko je u pitanju, pošto više ni ne znam ko je sve admin ali znam sa kime sam igrao). Prvi puta kada sam ugnjetavan sam istrpio, drugi put već neću i ne želim.

Dakle, kada me sljedeći put budete pratili - neka vam ne smeta moja taktika: "štekanje", hodanje, taktički položaji i slično. Moj stil igre nije razlog da budem kikovan sa servera.
    HVALA NA RAZUMIJEVANJU.

9. Skočko šta pričaš, ništa ne razumem.

10. јел се игра још? дал да улазим

11. скочко, који ти је курац, ко те је киковао?
    админи смо били лозничанин (мјетална ламица) и ја. и сигурно да те ја нисам киковао, а сигурно да није ни он, јер бих видео то у конзоли. може да се ради и принтскрин целе конзоле сад, па да видимо. и то је разлог свега овога?
    не сери јебига, ко би опструисао твоју игру, боле мене курци како играте, важно је да нас има.

12. Oćeraste mi Skočka, jebem vam sunce! Skočko daj ne zezaj, što se ljutiš?

13. Šteta pa sam izašao, da i ja opalim print skrin konzole i da vidite da sam kikovan iz nekog razloga, mada znam i šta je u pitanju, još jednom se desila identična situacija.

Nisam takav da bih optuživao i ljutio se bez potrebe. Do sada smo igrali sasvim korektno i odlično, ne znam čemu ovo glupiranje.
    Ic oke.

14. Šteta pa sam izašao, da i ja opalim print skrin konzole i da vidite da sam kikovan iz nekog razloga, mada znam i šta je u pitanju, još jednom se desila identična situacija.

Nisam takav da bih optuživao i ljutio se bez potrebe. Do sada smo igrali sasvim korektno i odlično, ne znam čemu ovo glupiranje.
    Ic oke.

Da nemaš neki kurac bindovan da te kicka?
    Ne znam, ja te nisam kickao, a nije ni onaj iz kragujevca, ne Straja, već aleksandar.

15. нека дође лозничанин па нека лепо каже шта је било и зашто си кикован, јер ја знам да те сигурно нисам киковао.

16. Nije sad ni bitno, samo bih da skrenem pažnju da nije u redu, ne želim da se sad nagađam il prepirem.

:)

17. Ја сам те киково ЛО ЛО ЛО

Јел сте ми скинули админа?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.