Vukajlija Counter Strike

1. Ко ти је скинуо админа ?

2. питам јел јесте =))

Мислим реално може да стоји а и може да се скине, немам нешто времена а ни воље за кантера ових дана.

И ај ако оћете сад да опичимо коју партију. Хм?

3. Ма дешавају се чудне ствари у панелу, Смарко тура админе у слотове па пориче то.
    ДОШЛИ СМО ДО ЗАКЉУЧКА ДА ЈЕ ХАКОВАН ПАНЕЛ :)
    и тако...

4. Јеб се цокулићу :)

Мајке ми, само сам додао бојану админа, ставио му да може да мијења мапе само јер је то тражио и то је све, нисам више ништа дирао :)
    Ада рекао бих ти, нисам говедо :)

5. Ko me banovao mamu mu jebem onu klinačku da mu jebem u po usta škrbavih?

6. Па ко је био од админа тамо?

7. Ma zaboli me kurac više, jebo vas vaš server i vaši admini u po usta kad ih svakakvim klincima dijelite.

8. Био је фејз и саншајн тамо кад си банован. Саћу видим

9. Ja sam ga banovao nisam stigo da napisem ovde pre njega. Evo zasto si banovan dechko i nastavljas dalje. Znaci isto ovo si mi i na serveru rekao i to dva puta. Skoocimise nisi ok. Hteo sam da te banujem na 180 minuta ne znam da li sam uspeo, mozda je perm to će se srediti. Al kažem ti psuješ i to direktno mene kao admina. Nemoj tako neće ni biti banova.

Ja napišem ako ti se ne sviđa mapa izađi a ti mi kažeš citiram "Puši mi kurac klinac"

Nit sam klinac nit bih da ti pušim kurac što znači da si ga pretero.

10. Јеб'о вас пас ненормалне, око тога се свађате...

Који вам је курац бре...

Дајте воте, па која се одабере и нема што, него играјте...
    Ја играм редовно нешто што ми се не игра него што већина одабере.

11. Ajd daj taj print skrin da vidim.
    Ja sam ti napisao da ne jedeš govna klinac.
    Bilo nas je 6 na serveru, znači imam 4 svjedoka.

Uletio si ko kabadahija, igrali smo awp, tebi se ne sviđa i počneš se kurčiti -MIJENJAM ZA TRI RUNDE. I botina stavi assault. Sunshine mu kaže - ŠTO STAVLJAŠ OVO KOG KURCA? a on opet mali mudaš sa 4 dlake na jajima - KOME SE NE SVIĐA NEK NAPUSTI SERVER. I normalno da ću ti reći da ne jedeš govna na ova proseravanja. I reći ću ti uvijek.

12. I da, poserem se ja na tvog admina. Klinčadijo botovska.

13. Сине јебе се мени за све, реално и за то што се вама игра АВП ја сад кажем да кад се ја будем налазио на серверу АВП мапа се неће играти дуже од 10 рунди. Е сад, дао сам гласање 4 крш мапе јер сам тако хтео. Ко ће да игра бомбе кад су те мапе огромне, значи дајем таоце. И ви сте изабрали асолт. да није асолт био би естејт итако даље.

Значи не дајем принтскрин што се мене тиче можете да одбанујете скочимиша и да мени скинете админа јер ме боли курац да се три дана препирем са човеком који је написао прво да сам сељак а после и да једем говна ил пушим курац а да не помињем ово "Ko me banovao mamu mu jebem onu klinačku da mu jebem u po usta škrbavih?"

Значи кад ја играм нема АВП мапа, ако се неком не свиђа боли ме курац. Ако се не свиђа админима изнад мене нек ми скину админа. Е тако!

14. Seljak jesi. Ulijećeš na server ko Kalamiti Džejn i kažeš MIJENJAM OVO ZA TRI RUNDE. Krava kad uđe u tor kaže muuuu. Čovjek kaže zdravo, pozz, pomaže bog. E zbog toga si seljak.

а после и да једем говна ил пушим курац

I reći ću ti svaki put kad počneš da jedeš govna. SVAKI AMA SVAKI.

Ko me banovao mamu mu jebem onu klinačku da mu jebem u po usta škrbavih?

I ozbiljno sam to mislio i misliću svaki put kad me neko TRAJNO banuje BEZ IKAKVOG JEBENOG razloga.

Bem ti sunce balavo.

EDIT:

Значи кад ја играм нема АВП мапа, ако се неком не свиђа боли ме курац.

Pa i ta mapa je bila izglasana. E moje dijete...

15. Скочко цар си! Кобедијо си. Идем да једем говна

16. Скочко цар си! Кобедијо си. Идем да једем говна

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.