193.104.68.46:27026 Нови сервер, ко игра кантер нек сврати. Малко је ретардирано име сервера ололо ал постоји јасан разлог зашто. Сервер се зове отписана екипа и настао је као спајање екипе са Релакса и СПГ Алфе. ко игра онлајн знаће о чему причам. И тако, свратите, админ екипа је кул, добар мапсајкл, не само ДД2 и инферно и њук и тако. Ако банете уживаћете у квалитетном ПАБ кантеру
не играм више тамо, ово је отворила ова екипа са релакса у комбинацији са неким њушкама са СПГа и сад смо се пребацили тамо. још увек је у развоју па није стално пун ал оно, биће.
ne moze igra biti za sva vremena kao sto ne postoji ni film , ni knjiga. Hajde ti ceo zivot gledaj jedan film. A i gameplay nije nesto kad smo kod toga.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
193.104.68.46:27026 Нови сервер, ко игра кантер нек сврати. Малко је ретардирано име сервера ололо ал постоји јасан разлог зашто. Сервер се зове отписана екипа и настао је као спајање екипе са Релакса и СПГ Алфе. ко игра онлајн знаће о чему причам. И тако, свратите, админ екипа је кул, добар мапсајкл, не само ДД2 и инферно и њук и тако. Ако банете уживаћете у квалитетном ПАБ кантеру
jel igras ti sad_
e jbga nisam vido do sad ovo :) ne igram ovih dana slabo vremena imam. od četvrtka ću češće :)
а више играш ту него вамо на спгу? има ли људи ту?
не играм више тамо, ово је отворила ова екипа са релакса у комбинацији са неким њушкама са СПГа и сад смо се пребацили тамо. још увек је у развоју па није стално пун ал оно, биће.
Sad se pucamo ovde: 193.104.68.48:27022
Prošlih par dana je bilo žestoke akcije, naravno razvalijo sam Cokulu, eto mu njegova sirnica.
Dobro ljudi kad se skupite javite, da se pucamo malo uveče.
racunajte i na mene
Ima li neko od vas junaka CW server, da opalimo neki mix?
Kad vas vidim dođe mi da vam opet otvorim server :DD aj otvoriću na početku septembra :D
87.244.200.112:27015 aj neko na ovaj da odigramo malo :D ja sam Pete
ја играм на спг или отписана екипа а тамо је и фејс мада он ретко.
цокулићу мого би да направиш опет па да се зезамо има нас ваљда
samo da instaliram steam i sjetim se pw-a... i dignem fps na vise od 30 lololo
Meni glupo da otvorim server a niko ne igra :D
oce li ko sad da odigramo nesto?
Igrate jebeni kanter u 2012 godini, samo global offensive i source priznajem.
CS 1.6 je igra za sva vremena. Nekako nije poenta u grafici, efektima...što bi se reklo ima dušu igra.
ne moze igra biti za sva vremena kao sto ne postoji ni film , ni knjiga. Hajde ti ceo zivot gledaj jedan film. A i gameplay nije nesto kad smo kod toga.
Pa mogu ja da gledam onaj koji volim iznova više puta, a pored njega mogu i druge novije . Kapiraš?
you win this time