Vukajlija Counter Strike

1. 193.104.68.46:27026 Нови сервер, ко игра кантер нек сврати. Малко је ретардирано име сервера ололо ал постоји јасан разлог зашто. Сервер се зове отписана екипа и настао је као спајање екипе са Релакса и СПГ Алфе. ко игра онлајн знаће о чему причам. И тако, свратите, админ екипа је кул, добар мапсајкл, не само ДД2 и инферно и њук и тако. Ако банете уживаћете у квалитетном ПАБ кантеру

2. e jbga nisam vido do sad ovo :) ne igram ovih dana slabo vremena imam. od četvrtka ću češće :)

3. а више играш ту него вамо на спгу? има ли људи ту?

4. не играм више тамо, ово је отворила ова екипа са релакса у комбинацији са неким њушкама са СПГа и сад смо се пребацили тамо. још увек је у развоју па није стално пун ал оно, биће.

5. Sad se pucamo ovde: 193.104.68.48:27022
    Prošlih par dana je bilo žestoke akcije, naravno razvalijo sam Cokulu, eto mu njegova sirnica.

6. Dobro ljudi kad se skupite javite, da se pucamo malo uveče.

7. racunajte i na mene

8. Ima li neko od vas junaka CW server, da opalimo neki mix?

9. Kad vas vidim dođe mi da vam opet otvorim server :DD aj otvoriću na početku septembra :D

10. 87.244.200.112:27015 aj neko na ovaj da odigramo malo :D ja sam Pete

11. ја играм на спг или отписана екипа а тамо је и фејс мада он ретко.

цокулићу мого би да направиш опет па да се зезамо има нас ваљда

12. samo da instaliram steam i sjetim se pw-a... i dignem fps na vise od 30 lololo

13. Meni glupo da otvorim server a niko ne igra :D

14. oce li ko sad da odigramo nesto?

15. Igrate jebeni kanter u 2012 godini, samo global offensive i source priznajem.

16. CS 1.6 je igra za sva vremena. Nekako nije poenta u grafici, efektima...što bi se reklo ima dušu igra.

17. ne moze igra biti za sva vremena kao sto ne postoji ni film , ni knjiga. Hajde ti ceo zivot gledaj jedan film. A i gameplay nije nesto kad smo kod toga.

18. Pa mogu ja da gledam onaj koji volim iznova više puta, a pored njega mogu i druge novije . Kapiraš?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.