Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Как'а сам ја везара без мајке, то је смијешно...
U jednom momentu nas je bilo i 15!
Svaka čast momci!
ololo nemate pojma pogotovo ovaj smare, on je najgori:)
A u drugom momentu 3...
@Dedzon
Ne skidam ja to, ja gledam samo filmove po istinitom događaju.
хахахаха
лоло смаре кидо пре једно годину и по лол променила се времена једва чекам, кантер никад није издо и кад направиш паузу од две године ту је.
a lelek je najveći pro, jači je i od skočka narkomana koji se bode kreatinom u vene!!1
Kako igramo za svadbu smo taman!
U međuvremenu na CS okupljanju.
http://www.deviantart.com/download/278315570/memes___fail_de_counter_strike_by_dragonsbone-d4lp9o2.jpg
Na'ači sam!
А ђе, везе не'ам... Мада кад бих игра' овако сваку ноћ неких 10 дана, можда бих и зна' понешто.... Овако не играм паметно само улијећем ка' говече :)
Al nije me htio kill dok nisam promijenio nick u Smorka Megatronka. TO MORA DA JE NEKI ZNOK!
Ја док нисам ставио Смарко појма нисам има', али зато кад сам ставио Смарко нисам има везе с мозгом
Samo Smarko da nauči koji smo naši, koji su vaši, da našima ne baca fleš, nego vašima i na konju smo.
Dajte link za skidanje još jedared, i ip na kojem se igra.
Oćeš i da igramo umjesto tebe? :D :D
aj da igramo malo?
ОЋУ ЈА ДА СЕ ИГРАМ
Nije potrebno, načestitaću vam se ja rodjendana u igri lično. :)
Dajte linkove, da ne kopam po strana.. Sad kad je na 1. strani, a ja lenj da kliknem..
Dajte IP da pikamo momci :)
јел овај са прве стране а?
46.22.145.17:27015