Moj ti je topli predlog ti je da se ne lažeš nego da uzmeš lepo neograničen net kao i svi. Moj protok za prošlu goinu je 835 GB, koliko li to košta da se plaća na taj način?
Moj ti je topli predlog ti je da se ne lažeš nego da uzmeš lepo neograničen net kao i svi. Moj protok za prošlu goinu je 835 GB, koliko li to košta da se plaća na taj način?
Imamo i mi to, ADSL itd, samo je on 25e, a okle meni to, kad ga sam plaćam. Sitotinja lolo
Nisam nigde merio, nego koristim exenet pa u okviru korisničkog servisa ima, tamo gde ti piše sve vezano za tvoj paket, računi itd ima da se vidi i ukupan download za svaku godinu. Ne znam da li to ima na netu.
@Comi PG
Mnogo vas deru tamo te haračlije. Vidi da deliš sa nekim taj od 25e, to ti se isto više isplati nego na mb.
U oktobru bih hteo da častim drugare sa sajta mesec dana kantera 1.6.
Uzeo bih server na KGB. Potrebno mi je brojno stanje, dakle kolko bi nas igralo, kolko slotova da se uzme, kolko admina je potrebno i ko bi bili admini (ja ne bih bio admin, ne znam komande u shell-u).
Razmišljao sam o sledećem:
-16 slotova
-Jedan od admina da bude Cokula
-mape i te zajebancije ostavljam vama
Da vas čujem.
Zainteresovani: Ja+3 padobranca(padobranci će biti ljudi koji će uletati na random a nisu na spisku, naravno sa sajta)
1. Sale d snajperist
2.Ombre
3:Ronnin
4:The Miljan
5:Anarchyst
6:Shomy23
7:Слепи Ретард
8:Skočimiš
9:electrolover
10:серјоџа
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sto ti ogranicen net?
Zato što je to ustvari kurac od neta. Plaćam ga 8e, a ta 2gb potrošim do 5og u mjesecu, i onda se jebem 25 dana.
Njega sam kupio još davno.
Како си то измерио баш ме интерресује да видим коод мене?
Imamo i mi to, ADSL itd, samo je on 25e, a okle meni to, kad ga sam plaćam. Sitotinja lolo
@serjoza
Nisam nigde merio, nego koristim exenet pa u okviru korisničkog servisa ima, tamo gde ti piše sve vezano za tvoj paket, računi itd ima da se vidi i ukupan download za svaku godinu. Ne znam da li to ima na netu.
@Comi PG
Mnogo vas deru tamo te haračlije. Vidi da deliš sa nekim taj od 25e, to ti se isto više isplati nego na mb.
ОЋе неко!
Neće niko. Hehe
U oktobru bih hteo da častim drugare sa sajta mesec dana kantera 1.6.
Uzeo bih server na KGB. Potrebno mi je brojno stanje, dakle kolko bi nas igralo, kolko slotova da se uzme, kolko admina je potrebno i ko bi bili admini (ja ne bih bio admin, ne znam komande u shell-u).
Razmišljao sam o sledećem:
-16 slotova
-Jedan od admina da bude Cokula
-mape i te zajebancije ostavljam vama
Da vas čujem.
Ja+3 padobranca(padobranci će biti ljudi koji će uletati na random a nisu na spisku, naravno sa sajta)
1. Sale d snajperist
2.Ombre
3:Ronnin
4:The Miljan
5:Anarchyst
6:Shomy23
7:Слепи Ретард
8:Skočimiš
9:electrolover
10:серјоџа
OP!
ja sam za 20 slotova, za admine me boli kurac, nek bude ko 'oće
Ako do 1.10. ne bude dovoljno zainteresovanih, nema potrebe za 20 slotova.
Može. Ja kanter, ja pro!
Mada malo je drknuto na lapu, al' nema veze.
Ja bi gemblo da mi je komp valjan, ne ide na lap topu a nije da nisam probao...
Ja bi Radijacijo i imam pomalo iskustva jebem ti ženo majku.
Može, a što se admina tiče imam popriličnog iskustva, mada sumnjam da će biti čitera, jebiga nije niko valjda toliki debil.
Оћу и ја, може и админа да ми туриш, знам све амиекс команде.
Ја бих играо, знам админ команде ал ме боли мудо дал ћу бити админ. позз
Slabi ste vi za mene.
Al ajde, igram.
JA NE ZNAM NISTA AL ZATO JEBEM
Evo i ja cu. Nzm koliko cu da budem redovan, ali banjavacu svremena na vreme ko da cujem stope ko da ides preko mog praga..