РАДИЈАЦИЈА ЈЕ ГОЛО МУДО
Пиши ме он лине 24 сати! Треба пар админа због тога што неће на серверу бити само људи са вуке него ће дулазе и са стране!
Кад постанем велики ја би волео админ да будем!
Admina će dobiti SAMO i ISKLJUČIVO ljudi sa iskustvom i koji znaju šta rade. Ne na lepe oči.
I njega će izglasati ostali, Cokula je tu upao po difoltu jer sam čuo dobre stvari o njemu.
Ja bi' šinuo dust1, jer je baš old skul;
onda dust2, jer je klasika;
i snow, jer je dobar kad je manje ljudi na serveru.
A da se stavi pass da ne bi ulazili stranci. :)
Što se tiče admina, ja znam komande i te fore, mada mi je svejedno. Možda bi bilo bolje da ima više admina da menjaju mape, da se ne igra npr. dust2 2 vs 1, nego da se tad rokne nema manja mapa, snow ili nešto.
RAŠUJ A!
Taman da cepam dzisu.
To dziso dodji na rende. :)
РАДИЈАЦИЈА ЈЕ ГОЛО МУДО
Пиши ме он лине 24 сати! Треба пар админа због тога што неће на серверу бити само људи са вуке него ће дулазе и са стране!
Кад постанем велики ја би волео админ да будем!
Ne, nego je samo za ljude sa vuke.
Sa sifrom.
Neka rade da svakom sifru, a ne da se provlaci po forumu.
Ај дајте ИП и пас
Server još nije otvoren.
Naravno, oću i ja admina, ipak smo Smarko i ja glavni u ovoj igrici što se Vuke tiče.
Realno, smarku admin. One oduvek bio lololo
Mada ako vas bude dovoljno može server i da se ranije otvori, što da ne.
Evo vec nas ima 11
Да се не заборави да сам покренуо прво организовано играње ЦС-а на овом сајту, оћу и ја неког админа лоло
Admina će dobiti SAMO i ISKLJUČIVO ljudi sa iskustvom i koji znaju šta rade. Ne na lepe oči.
I njega će izglasati ostali, Cokula je tu upao po difoltu jer sam čuo dobre stvari o njemu.
Rade, za smarka znam da je dobar admin, bio je na proslom serveru admin.
Moj predlog:
DA SVAKO PREDLOZI PO 3 MAPE KOJE VALJA DA SE IGRAJU!
Moj predlog za mape:
Westwood
Snow
I ono u kuhinji kao de smo mali.
Ja bi' šinuo dust1, jer je baš old skul;
onda dust2, jer je klasika;
i snow, jer je dobar kad je manje ljudi na serveru.
A da se stavi pass da ne bi ulazili stranci. :)
Što se tiče admina, ja znam komande i te fore, mada mi je svejedno. Možda bi bilo bolje da ima više admina da menjaju mape, da se ne igra npr. dust2 2 vs 1, nego da se tad rokne nema manja mapa, snow ili nešto.
RAŠUJ A!
Rats matore Rats lolo
TO NICE!
1. awp - snow
2. awp - school
3. awp - india lolo
Jebovas awp
E i knife mapu neku