Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da nije klinatsko pismo b?
Nije. :)
'Bemu miša, a bio sam ubedjen da je to to. Čekaj da nije klinatsko pismo a?
Nije , ali blizu si jeste pismo a.
Brat mi je peti razred pa mi ostalo u pamćenu neko pismo a, ali ne mogu da se setim.
Oćete da pogadjate ili da kažem pa da idemo dalje? :)
Linearno A.
Jeste vaš odgovor je točan :) Šalim se, msm za ovo točan. Ajde pitaj ti.
Neka pita neko ko ima nešto inteligentno, ja trenutno ne mogu ničega normalnog da se setim.
Ajde.Gde je nastala muzika?
Na 5:13 na klipu, prva muzika ikad, instrument - bubnjevi :) http://www.youtube.com/watch?v=ML1OZCHixR0
Xa xa xa e ajde vi postavite neko pitanje, glupo je ovo što sam postavio :) A odgovor je u Africi. Tako je i rep muzika nastala odavno nego što ljudi misle,robovi su prepričavali svoj dan i život jedan drugom uz ritam koji su pravili.
Pa po nekoj logica prva muzika je nastala tako sto se lupao kamen o kamen i tako stvarali kakvi-takvi zvuci, covek se pojavio u Africi, a da bi preziveo morao je da lupa kamenom o kamen (zbog vatre, ne da bi izigravao semsu) tako da je logicno da je muzika nastala u Africi, a nelogicno je to sto si ti rekao da je glupo pitanje xD.
Ajde ja cu jedno
Ovako je pricao koji zakonodavac starog veka?
Hamurabi ? ...
Ne.
Onda Drakon ... jedino je on mogao na taj način da razmišlja ...
Drakonska kazna ...
E tako vec moze.
Sad ja treba da postavim pitanje jel tako ? ... Tako je ...
Ko je bio Džon Laklend ?
Научник ?
Odgovor nije točan ... Sabrina, odnesite takmičara ...