Kviz - ''Istorija''

1. Da nije klinatsko pismo b?

2. 'Bemu miša, a bio sam ubedjen da je to to. Čekaj da nije klinatsko pismo a?

3. Nije , ali blizu si jeste pismo a.

4. Brat mi je peti razred pa mi ostalo u pamćenu neko pismo a, ali ne mogu da se setim.

5. Oćete da pogadjate ili da kažem pa da idemo dalje? :)

6. Jeste vaš odgovor je točan :) Šalim se, msm za ovo točan. Ajde pitaj ti.

7. Neka pita neko ko ima nešto inteligentno, ja trenutno ne mogu ničega normalnog da se setim.

8. Ajde.Gde je nastala muzika?

9. Na 5:13 na klipu, prva muzika ikad, instrument - bubnjevi :) http://www.youtube.com/watch?v=ML1OZCHixR0

10. Xa xa xa e ajde vi postavite neko pitanje, glupo je ovo što sam postavio :) A odgovor je u Africi. Tako je i rep muzika nastala odavno nego što ljudi misle,robovi su prepričavali svoj dan i život jedan drugom uz ritam koji su pravili.

11. Pa po nekoj logica prva muzika je nastala tako sto se lupao kamen o kamen i tako stvarali kakvi-takvi zvuci, covek se pojavio u Africi, a da bi preziveo morao je da lupa kamenom o kamen (zbog vatre, ne da bi izigravao semsu) tako da je logicno da je muzika nastala u Africi, a nelogicno je to sto si ti rekao da je glupo pitanje xD.
    Ajde ja cu jedno

Ja sam smatrao da i najmanji prekrsaj zasluzuje smrtnu kaznu, a i vece prekrsaje treba kazniti na isti nacin jer ne znam za vecu kaznu.
    Ovako je pricao koji zakonodavac starog veka?

12. Onda Drakon ... jedino je on mogao na taj način da razmišlja ...

Drakonska kazna ...

13. E tako vec moze.

14. Sad ja treba da postavim pitanje jel tako ? ... Tako je ...

Ko je bio Džon Laklend ?

15. Odgovor nije točan ... Sabrina, odnesite takmičara ...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.