Kviz - ''Istorija''

1. У којој бици је погинуо кнез Часлав Клонимировић?

2. У зао час дођох на тему. Јебем ли га како је официјелни назив, Битка на Сави?

3. Јес'. Терај.

4. Aj' неко лако.

Које је било друго име за Аваре?

5. вероватно скити, што византинци не мењају имена него оно што било ту пре 1352 година и даље су исти шљам.

6. Не мислим како су из Ромеји звали, већ ми.

7. Обри је други назив.

8. Вози, Цоле.

9. Како се звало келтско писмо?

10. гаелик? ал то није писмо него језик јел да...

11. Није гелик, има баш назив писма.

12. Ja sam samo za rune cuo.

13. Руне су норманско писмо.
    Звало се огам. Нека тера ко хоће.

14. Ajd vidim niko neće pa da uskočim s jednim sad aktuelnim.....Koji arapski vojskovodja je imao nadimak Mač Alahov

15. on je stub vere ili tako nešto :D

16. Saladin je bio Kurd, a ne arap
    Čitao sam nešto o skorije, ne sećam se imena, al' je Faisal I navodno čuo njega u snu kako mu naređuje da pomeri njegove mošti. Osim ako nisam utripovao nešto žešće.

17. Jeste Saladin poreklom Kurd, al se borio za arapsku stvar....i zauzima značajno mesto u arapskoj istoriji, živeo je kao arapin, umro je kao arapin, on je arapin. i Ataturk je bio Jermenin pa je najveći Turčin ako me razumeš :D

ne znam Faisal se svašta tripovo pa si možda dobro i pročitao, ne znam stvarno za to :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.