Битка код Велбужда. Како то не знате?
90% sam siguran da je KURSK. Ako sam ubo nek pita neko drugi, idem.
Kursk
Косовска, Жарко Лаушевић је прегазио Мурата Шерманом.
Ama nije Kursk, zna se, bitka kod Maratona, kada su Grci sa T34 tukli Persijance u Panzerima. :D
aj jedno malo zaguljeno, dugujete mi pitanje.
šta je ostrakizam?
izguglah, zanimalo me...dobro pitanje inace :)
Kad gađaš ciganina u vuglu ciglom.
Proterivanje na 10 godina u antičkoj Atini, sa pravom zadržavanja imovine. :D Jedan od najpoštenijih načina na svetu.
A sisitije? :)
Idemo malo o braci spartancima...ja postavljam ko vas jebe ....Spartanci su poznati po lakonskim odgovorima...
1) Sta su odgovorili Spartanci kada im je Filip II Makedonski rekao da ce spaliti Spartu?
i moj favorit...
Sta je odgovorio Dijanek u iscekivanju Persijanaca, kada mu je glasnik rekao da protivnika ima toliko da kad odapnu strele prekrivaju Sunce?
na prvo pitanje ne mogu da ti odgovorim jer je nekako čudnovato... a ludi dijanek je rekao do jaja, borićemo se u ladovini.
odgovor jna prvo pitanje je
:)) reci koji smekeri haahaah teraj
a ovaj ostrakizam je tolko dobra stvar, zamisli da u srbiji imaš prava jednom godišnje da oteraš nekog iz zemlje... ko bi sve leteo.. kiki lesendrić i ivan ivanović bi leteli među prvima što se mene tiče
realno :D
AJMO DALJE
hahah ja baš razmišljam šta bi pametno mogli da kažu na to ne veruješ kolko sam se udubio. istrolovali me, nevera.
arijevska jeres?gde šta kako?
jok sisarke id u kurac odo da spavam :D ja reko sad ce neko do jaja pitanje kad ono .. :))
jbg
oš hint možda?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Битка код Велбужда. Како то не знате?
90% sam siguran da je KURSK. Ako sam ubo nek pita neko drugi, idem.
Kursk
Косовска, Жарко Лаушевић је прегазио Мурата Шерманом.
Ama nije Kursk, zna se, bitka kod Maratona, kada su Grci sa T34 tukli Persijance u Panzerima. :D
aj jedno malo zaguljeno, dugujete mi pitanje.
šta je ostrakizam?
izguglah, zanimalo me...dobro pitanje inace :)
Kad gađaš ciganina u vuglu ciglom.
Proterivanje na 10 godina u antičkoj Atini, sa pravom zadržavanja imovine. :D Jedan od najpoštenijih načina na svetu.
A sisitije? :)
Idemo malo o braci spartancima...ja postavljam ko vas jebe ....Spartanci su poznati po lakonskim odgovorima...
1) Sta su odgovorili Spartanci kada im je Filip II Makedonski rekao da ce spaliti Spartu?
i moj favorit...
Sta je odgovorio Dijanek u iscekivanju Persijanaca, kada mu je glasnik rekao da protivnika ima toliko da kad odapnu strele prekrivaju Sunce?
na prvo pitanje ne mogu da ti odgovorim jer je nekako čudnovato...
a ludi dijanek je rekao do jaja, borićemo se u ladovini.
odgovor jna prvo pitanje je
:)) reci koji smekeri haahaah teraj
a ovaj ostrakizam je tolko dobra stvar, zamisli da u srbiji imaš prava jednom godišnje da oteraš nekog iz zemlje... ko bi sve leteo.. kiki lesendrić i ivan ivanović bi leteli među prvima što se mene tiče
realno :D
AJMO DALJE
hahah ja baš razmišljam šta bi pametno mogli da kažu na to ne veruješ kolko sam se udubio. istrolovali me, nevera.
arijevska jeres?gde šta kako?
jok sisarke id u kurac odo da spavam :D ja reko sad ce neko do jaja pitanje kad ono .. :))
jbg
oš hint možda?