Prijava

Znam ja koliko nolajfera i štrebera na ovome sajtu. A i onih drugih poput mene, željnih znanja i novih saznanja koje ta ustanova može da pruži.

Koja su vaša iskustva?
Koliko ste puta bili?
Da li bi išli ponovo?

U svakom slučaju, ja razmišljam, tačnije odlučio sam da ove godine prvi put odem u Petnicu, kurs (ili kako se to već zove) programiranja.

Samo me je strah da budem etiketiran kao štreber i šta ti ja znam zato što želim da se bavim onim što volim? ZAR JE TO GREH? ZAR JE SRAMOTA BITI ŽELJAN ZNANJA? ZAR DA SE STIDIMO NAŠEG INTELEKTA I DRUGIH STVARI?

šta je 'Petnica'? pojma neam ozbiljno.

Како иде то са пријављивањем за Петницу, колико траје и вреди ли?

šta je 'Petnica'? pojma neam ozbiljno.

Ma neki kurac gde idu štreberi.

Šalim se, idi, profe će da te izgotive samo tako.

Како иде то са пријављивањем за Петницу, колико траје и вреди ли?

Ma kao napišeš neki seminarski, pa test inteligencije (čisto informativno), i onda ako te odaberu odeš tamo do 4 puta u toku godinu dana, zavisno od toga koliko ti traje taj "kurs" koji izabereš.

Звали ме да идем, нисам хтео.

Хтео да идем, нису ме звали.

Zvao sam ih, nisu došli.

Pišem Uz Vetar: Немој да те то шта ће да мисле твоји ретардирани вршњаци много брине, нико ко је иоле нормалан неће променити мишљење о теби (на горе) зато што радиш оно што волиш. За имбециле који могу потенцијално да те зову штребером треба да те боли курац, веруј ми. То и онако јако брзо престане да буде битно и фура се само типа 7. и 8. основне и прве 2 дине средње. Додуше, имам и на факсу њушке у том фазону, али су са планине и читају Треће око.

Мене примили у 2. средње на астрономију, ал' сам фасовао мононуклеозу, па не отидох. У трећем разреду ме већ болео курац да идем.

Такое. Уосталом, знам неколико ликова који су стално ишли у Петницу и већина су социјално прихваћени.

иди бураз, ништа не губиш.

Немој да те то шта ће да мисле твоји ретардирани вршњаци много брине, нико ко је иоле нормалан неће променити мишљење о теби (на горе) зато што радиш оно што волиш. За имбециле који могу потенцијално да те зову штребером треба да те боли курац, веруј ми. То и онако јако брзо престане да буде битно и фура се само типа 7. и 8. основне и прве 2 дине средње. Додуше, имам и на факсу њушке у том фазону, али су са планине и читају Треће око.

Ma znam :)
Je l' si ti išao?

Нисам ишао, цимала ме разредна али сам ја био много неозбиљнији од тебе. :)

U svakom slučaju, ja razmišljam, tačnije odlučio sam da ove godine prvi put odem u Petnicu, kurs (ili kako se to već zove) programiranja.

Ортака кога су исто примили на астрономију те године су пребацили на програмирање. Каже да су по цео дан радили док не ослепиш, па ти онда задају домаћи који радиш увече, па на спавање. А изјутра јово наново. Не знам да л' је и даље тако, али лик се истраумирао.

Ја сам чуо од људи који су били тамо да је Петница тежак јебарник и да дивљају похотне штреберке пуштене с ланца у паузама између предавања.

Је л' ти то причао Лаки? :))

da be to bi i trebalo da je poenta petnice.
mnogi streberi ne ukapiraju, pa rade od jutra do mraka.