Prijava

ja sam u prvom srednje prevarila momka dok je bio u Petnici.

Ово је скроз погрешно. Треба он ТЕБЕ да превари док је у Петници, јер ТАМО је јебарник.

То је прво што ти стоји на профилу на фејсу, ако се не варам.

Ne ide mi u glavu to što svi sa sajta znaju ko sam na fejsu. lololo

Е, кад смо већ код овога, немој да се хвалиш у петници да си раније јебао. Чуо сам да су те девојке из Петнице махом неискусне и несигурне и да воле да подаре своју чедност некоме ко је такође неискусан, тако им ваљда лакше. Дакле, памет у главу, ако си већ јебао, а ти ипак кажи да си невинашце.

Tako je, glumi jagnje i neiskusnog, a kad spusti gard i dozvoli ti pristup kreni u napad!

Ne ide mi u glavu to što svi sa sajta znaju ko sam na fejsu. lololo

Тебра, ја не стокујем људима профиле док ме не додају. Е сад, то што ти не знаш кога додајеш, то је твој проблем, да се тако духовито изразим.

Тебра, ја не стокујем људима профиле док ме не додају. Е сад, то што ти не знаш кога додајеш, то је твој проблем, да се тако духовито изразим.

Pa namešteno mi je na "public", da svi kad uđu na moj profil da vide ta neka osnovna sranjca. Nije to do dodavanja, znam tačno koga dodajem.

Sada da vam iskusni Petničar kaže. Petnica je sve, samo ne štrebersko mesto! Doduše, nađe se 2-3 izroda, ali niko njih ne jebe ni 2%. Išao sam na lingvistiku, iako sam pao 3. godinu gimnazije. To je nebitno. Ako biste želeli da odete u ISP, savetujem vam smerove Psihologija i Elektronika, jer oni zaista kobjašnjavaju!

Što se tiče Petnice, prvo da spomenem okruženje u kom se nalazite. Zamislite da živite sa 30 ludih ortaka u sobi u kojoj jedva kofer može da stane, a pored stacionara Petničko jezero, pećina i šuma. Na 16km jedan od najlepših gradova u Srbiji-Valjevo! Svaki dan bleja na pečurci, pika se mafije do zore! Ako spavaš jedan sat-e tad te smatraju za štrebera!

Što se tiče seksa, imao sam ga samo 2 puta, oba puta poslednji dan letnjeg seminara i verujte mi neverovatan je filing kada riba lupa glavom o krevet na sprat! Štreberke se štancaju k'o zečice, verujte mi! Indijanac sam što sam ove godine izabrao more umesto Petnice, jer verujte mi, na leto je Petnaja keva!

Što se tiče drogiranja-nosite šta hoćete. Likovi sa psihologije bez dnevne doze bendžosa i kofeina ne mogu, poneki nose unk a svi puše!

P.S. Pozdravite bosanku što radi u kantini, jer je ona keva! Najveća kraljina u ISP.

Uglavnom, idite, uverićete se i sami.

Pa namešteno mi je na "public", da svi kad uđu na moj profil da vide ta neka osnovna sranjca.

Па то је онда још горе!

Štreberke se štancaju k'o zečice

Ја шта сам рек'о... Ево информација од човека из прве руке.

neverovatan je filing kada riba lupa glavom o krevet na sprat

Сад бих само због овога ишао.

Leksa objasnio neke stvari. :)

Јеси сигуран да си у Петници био Лекса? лололо

Da li se neko prijavio za istoriju?

Bio više puta, krajem prošlog milenijuma. Veoma je bitno kakva se ekipa okupi, ali uvek bude dovoljan broj onih spremnih na dobro druženje i ozbiljan rad. Što se seksa tiče, ima ga nešto više jer se mnogi prvi put odvajaju od kuće, opušteniji su, sve te upućuje na seks i doživljaj ISP nije kompletan ako ako nije upotpunjem seksualnim iskustvima. Zna da bude toliko zanimljivo da je greh spavati i ne spavati!

Ово је скроз погрешно. Треба он ТЕБЕ да превари док је у Петници, јер ТАМО је јебарник.

on bio zaljubljen, a ja bila vješta u prijetnjama..... al možda je i on mene prevario, ko će to znati... prošla je cijela decenija od toga, al baš ću da ga pitam jednom kad ga sretnem :)

a sunce vam, pa niko ne piše o stvarima koje nauče u Petnici,o programima i sl.... samo je bitno jebe li se išta...

Ah, Petnica... Mladost, jebote, kad pogledam, ja sam već nekako žena. Tada sam bila klinka, ludovala, ali sam dosta toga naučila, da se ne lažemo. Prvi put sam otišla u sedmom osnovne, ludovala, otkrila čari nauke, i rekla: ,, Oću ja i u srednjoj!‚‚ , i stvarno, pozvali me opet. Bože, ja sam se tamo prvi put napila, imala romantični izlazak sunca, vaćarenje po livadi i tako dalje... Idi u Petnicu, barem za moju ljubav. Ako i ima štrebera, oni se klanjaju ovih što imaju lud provod. Mene su prozivali jedne godine, dok nije otišla jedna faca tamo (faca, a imao solidne ocene), i svima rekao kakvo ludovanje je tamo. Tada su svi hteli da idu, ali pozvali su samo mene i njega opet, tako da je bilo baš fora... :)

S OBZIROM DA SAM OTVORIO OVU TEMU, DOĐOH DA SE POHVALIM DA SAM PROŠAO!