![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Елем данас смарам се на психологији кад погледам на телефон 21 пропуштен позив, све исти број :)
Прво се усрах да ми неко није рикнуо па ме неко покушава добити. Пошаљем поруку представи се на часу сам, оно опет зове, већ ме хвата језа и одем у вц зовем тај број, кад оно јесте ли заинтересовани за наше услуге. Еееее па јебао сам им све по списку.
Ti devetaru nisi slušao čika Dačića da se ne javljaš i odgovaraš nepoznatim pozivima na mob :)
Nije stvar u anketama i telefonskim ili mejl pozivima, nego čoveče lično, adresat adresant i ono nešto šalje...
Drugi primer, ajd kad već spominjete telefone, priča mi prijateljica neki dan kao hoće nešto da kupi na tele-šopu, zove lika i lik joj se obrati imenom i prezimenom i kaže Vi ste kod nas kupovali pre 9 godina. Pre devet godina, jebote! U međuvremenu je promenila broj (fiksni je u pitanju)telefona i on joj se javlja na novi/jer ima garant identifikator poziva/ i on zna da je to ta i ta od pre devet godina s drugog broja kad je zvala.
Zato ja nisam upisao faks. Studenti su pičke. Je l' tako, tajo? Tako je, sine.
Ћути ти мали. :р
Помислио сам на најгоре. Еееј 21 пут о.О
Pa vala dok se ti javiš čovek i umreti može ;)
Нису ме пустили у вц :) говна професорска :)
Стварно фрајери, ОТКУД ВАМ МОЈ БРОЈ???
Мени слали Хрвати и Мађари да се слободно изјасним као 'Рват/ Мађар.
Мени СПО синоћ платио два пива. Могло би се рећи да сам најбоље прошао.
Допуна:
Да појасним. Неки буцко није знао где је продавница и ортак и ја му рекли да ћемо га одвести, пошто идемо по још једно пиво. А он нам увалио паре да му купимо стомаклију и покријемо своје трошкове. И рек'о нам да је "ту, у овом улазу". Кад смо донели, видели неки људи држе састанак, а на вратима писало СПО. И тако ти ја отишао до ортака у крај да му вратим књигу, попио два пива и вратио се кући са 50 кинти више него кад сам кретао. Одлучио сам за кога ћу да гласам.
БЕЗ ВУКА НЕ ВАЉА!!
Stari si ti Bunjevac ;)
Ц. Србштина са родословом од 400+ година црно на бело. Проклето буњевачко културно друштво, 'оће да ме помаџаре!
Neki dan na pijaci stoji lik i ubeđuje prodavačicu da je ona Hrvatica, stoji čovek k'o Mesija i drži propoved. Kaže žena- Pa ja sam mislila da sam Bunjevka. E NISI, TO NE POSTOJI i razvezao...
Мени 12. маја, то јест на рођендан зазвонио телефон и ја се јавих, кад оно Новак.
Пусти ти то, ми Војвођани смо мултикулти друштво и тисућљетно културни, остав' се тих барбара кај су так нетисућљетно културно неовисни.
Jesi mu rek'o reme- E a da se i tebi nagovorim- pun mi te kurac po Vukajliji još me i na rođendan zoveš?
Благо вама, вас неко зове. Мене не зову ни Хрвати, ни Мађари, а ту сам где их има највише :'(
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617
Јок бре, рекох му да сам у најмању руку очекивао да искочи из фрижидера, а он рече да се заглавио и смрз'о к'о пичка.
Polako sinko, bićeš interesantan dok dobiješ pravo glasa na izborima.
Reme reanimacija u mikrotalasnoj.
@ Marko Ич се ти не брини. Тебе ће исто да до'вати дуга рука буњевачког културног друштва.
hahahhaha hahhhah idu kurac hahhahah