Prijava

Pa recimo da nije baš da moram da se ubijem od traženja da bih našao ono što mi se sviđa, ali opet je to neka "alternativa" :)

pa, dzoni nije imao vremena kada da bude javno balavac mozda :)
gotivan je lik, dobar muzicar i seronja

ono što su pistolsi za rok i metal, ganci nisu ni deseti deo toga, čisto da se ne mešaju neki pojmovi.
što ne znači da su pistolsi bolji bend, lol. glupo bi bilo i porediti.

Muzika bi evoluirala sa ili bez Sex Pistolsa, kao i sve ostalo, jer mi zvuči nekako EKV-ovski to o njihovim zaslugama. I Metallica je izmislila treš pa ih sad nazivaju pičkama prodanim, a ljudi jednostavno eksperimentišu s albumima, pokušavaju da stvore nešto drugačije.

A brate Mesa, jel stvarno vjerujes u to? Mislim ni da sam ne vjerujes u to da eksperimentisu, vec da su uboliu zvuk koji lezi jednoj hordi ljudi, a i ne vjerujem da je izmislila trash, vise da ga je ucinila popularnijim

S Vikipedije: he band's fast tempos, instrumentals, and aggressive musicianship placed them as one of the founding "big four" of thrash metal alongside Slayer, Megadeth, and Anthrax.

Nisam puno pogriješio.

Moja poenta je da i ako izađeš iz andregraunda moš da praviš dobru muziku. Kao Kventin Tarantino, snima eksploatacijske filmove od po nekoliko desetina miliona dolara kad može da snima niskobudžetni snuff i opet bi narod svršavao na to.

Nema teme za Black Sabbath, koji vam je bolji, sa Diom ili Ozijem?

naravno da mozes, nisam niti rekao niti pomislio da ne mozes.
Sa Ozijem, uprkos tome sto je mrmljajuci bariton, bolji je frontmen.

Sex Pistolsi su jako važni, kao što je objasnio Valdemar, ali nisu jedini. A Metalika nije izmislila treš, nego neki mešani bendovi, recimo D.R.I. i slični, pa i Motorhead čak. Njih tad nisu svrstavali u metal jer nisu fensi, a nisu ni u pank skroz. Takvi bendovi su pokrenuli treš, Metalika je to samo izbrusila u stanje u kome je treš postao skroz poseban pravac, kakav se svira od početka 80ih.

Gotivan je Antraks, ali je Skot Jan mnogo iritantan lik...

Dobra je Mećalika. A ne moš ni očekivat da istu emociju provlače kad su mlada američka sirotinja i kad su matori milioneri.
Kad smo već kod gotivnih bendova a sranje likvoa, Megađed i Dejv. Brate, kolko se on naložio na pišanje po Metalici.

Dejv je car. Ali sad je lejm jer je postao new borb christian.

Sagnem se ja Knut Schreiner-u, ko jebe te pederalike.

Meni to smiješano taj nju born vjernik sranje. Al nekad zvuči ko nedojeban tinejdžer šo se tiče Larsa. Koji jeste svojesvrtsan govnar.

Dejv je car. Ali sad je lejm jer je postao new borb christian.

ahahah, unfollowo sam ga, koliki je smarac

https://www.youtube.com/watch?v=XEZOJ3MkCh4

Proputovase svet sa ovim... Dalje ne treba komentarisati.

Volim Ganse od malena. Omiljena njihova mi je "Smells like teen spirit".