Prijava

Маро, јбт, ево нешто за тебе онда. Песма о девојци која се тад родила хахаха

http://www.youtube.com/watch?v=9mo_XSLFtbw

Очекујем да плачем од среће у јуну кад се врати тријумфално.

Samo se ti nadaj. Ima ja prvi da mu oborim avion, neka njega tamo gde je dobrovoljno otišao.

Није смешно! :)

Извинте, маро :). Елек, не брабоњај. Плакаћеш ти ако се он не врати и уђемо у ову ЕУ која се распада.

Ne shvatam to zaplakivanje uvek na iste stvari. To mi je kao da se smejem dvaput na isti vic. Retko, stvarno retko na takav način. Inače, plačem na svašta i zbog svačega. Sama kad sam ili u kafani, na svoj račun ili tuđi. Nebitno. :)

Mi ćemo u EU, dvaesdva dana pre njenog raspada, a i koji ćemo kurac tamo, ako ne mogu da pečem svoju rakiještinu i da trujem druge njom!!!2 Još i da mi zabrane kiseo kupus i sarme i ima sa aviJon da uletim u ajfelov toranj!!!2

ВОлим овог Ремеа. Дечко је ретко паметан... ♥♥♥♥♥♥

Daj bre samo nam fali još govana koja misle da mogu da vode ovu zemlju. A ako je neko namerio da uđemo u EU, onda vaš cenjeni Vojvoda može samo da se pokorno sagne. Uostalom da je toliki čovek kao što nije, ostao bi valjda uz svoj narod, a ne bi bežao ko pička u Hag da ga ovde ne bi obesili na Terazijama.

I dosta oftopika, neću da se svađam sa tobom o nekome ko nije zaslužio ni da ga pomenemo.

To breee Dane, sad pustih suzu. :) ♥♥♥♥

Jbg,elektro-ljudi plaču od politikU...

Не свађа се нико, Елече, јбт. Само ти кажем да грешиш. Ја сам први био против ега, можда га чак и мрзео, али сад кад видим како је а како је требало да буде, а шта Председник ради онима тамо у Хагу, нормално да ми је прирастао к срцу. Можда бих га и гласао да има боље људе око себе, али ето. И даље нећу гласати. И доста офтопика.

Плакаћу ако Шешељ не буде председник Србије.

Ja nisam ni za koga, samo sam protiv EU!!!1 Ne može mi ništa ekonomska kriza dok god imam šumu, njivu i rakiju!
I da dosta off-a

Plakaću ako Legiju ne puste iz zatvora.

Lololo reme ajmo na prelo!

Plakaću ako ne odem na prelo!!!2 Totalno me pre godinu dana razjebala jedna situacija, niš ozbiljno al' ono ne volem da pričam o takvim stvarima ođe na sajtu. Al' od tad ništa. NE NISAM NI SUZU PUSTIO!!!2

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Odmah mi je lakše.

Ја плак'о кад је умро Чкаља и после кад су ми рекли даје умро Никола Симић.

Плачем сваки пут кад се погледам у огледало.

Ја плачем на недељној бази, значи минимум 4-5 пута месечно. Понекад се деси да не плачем месецима, а понекад се деси да плачем сваки дан, тако два месеца. Понекад сам као жена у јебеном ПМС-у, скењају ме баналне ствари, нпр. неколико пута сам плакао кад ми се поцепао лист из књиге коју читам. Једном сам плакао кад ми се убуђао качкаваљ у фрижидеру. Емотивно се везујем за предмете које поседујем и патим кад они пате. С друге стране, не плачем кад би требало да плачем, значи око ствари које би требало да ме тангирају.

Елем, углавном плачем кришом као нека пичка, у ВЦ-у, најчешће док кењам. Последњи пут ми је у глави био Бен Стилер док сам плакао. Добра ствар је што ми је сутрадан све до јаја, клиберим се као шипарица. Не знам зашто то.

ЕДИТ: Ако ме нахватају муслимани због слике Мухамеда, не да ћу да плачем, него ћу да ровем. Идем вечерас на трчање, ако се не улогујем до 23, значи да су ме нахватали и бачили на муке.

Да ниси ракун у хороскопу?