![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vraćanje iz mrtvih.
Dešavalo mi se da napišem definiciju, za koju sam manje-više bio siguran da će biti dobro ocenjena, a na kraju nije bila ili nije bila ocenjena uopšte, i sa'ranjena je (od strane autora, da ne dođe do zabune).
E sad, zanima me vaše mišljenje, koliko je kul i dopustivo da se opet piše ista definicija, ako ste tu-i-tamo sigurni da će ovaj put bolje proći, i da će je više ljudi oceniti.
Samo da postujem prije Stefana Kostića.
Ја мислим да је океј са'ранити неку дефиницију од пре две-три године и написати је опет, јер вам се у међувремену стил променио, а и хтели бисте да је оплемените свежим примерима и сл.
А то поновно писање ради поена, тј. зато што је првобитно лоше оцењена, то је већ педерски.
Samo da postujem prije Stefana Kostića.
Хаха, како шаљиво...
Ajd' zbog skora, nego što je oceni samo 5 ljudi za par sati?
То је већ проблем који имају сви које прати мали број људи. Реално, то може да се реши само укидањем постера и стављањем већег акцента на дефиниције. Знам како је било раније -- десет пута мање људи на сајту, а ипак ми за сат времена 30 људи оцени дефиницију. Сад буде једва десетак. Тек после пар дана имам солидан број оцена, али то је зато што ме прате. Шит је, знам.
Ne bi se ja bunio da me ocene ovih 40 mojih :) Doduše, neki su banovani... Ali ne ocene, jebem ih u usta. Šta prate koji kurac :)
Тај рад. Зато ја не пратим никог. Знам да нећу ревносно да читам те дефиниције које би ми излазиле, па контам да нема смисла да пратим.
Шта се ти Вагина буниш, сваки дан те баре? :))
Ја обично напишем дефку и одмах је умртвим, јер сам креатор па је окачим у време кад су ту модови, да би брисали шит. А сад могу и да качим кад оћу, пошто имам пар пратилаца, а ако је добра, мора ју неко видет...
Jebem li ga, Murinjo. Nekad se iznenadim skorom, a nekad mi baš sranje. Gledam da pogodim tajming neki, da se manje pišu sranja, a da bude normalnih, ali ono... Slabo mi ide. :)
a i zabranjeno je, koliko ja znam, ukoliko je slična kao i postojeća. ukoliko je potpuno novi pogled na pojam, po meni, može da se napiše nova i bez brisanja stare.
После поноћи слободно стави, око 1х. Тај неки Апофис зонфа прави. Побриши модови шит, па се увати да је чита и трећа и прва смена, а друга је чита кад поређају дефке по квалитету...
Mislim na pisanje sa'ranjenih
zabranjeno je, samo da nađem, ček
Ja се скоро увек изненадим скором у последњих годину-годину и по дана. Раније (2008-2009) сам, као што рече Целт негде, тачно знао унапред да ће дефиниција да ми буде дефиниција дана пре него што је напишем, у тренутку кад ми дође идеја. Некако се знало ко долази на Вукајлију и шта се тражи. Није да кукам за тим временима, али тако је било, некако хомогеније. Сад напишем квалитетну дефиницију и прође јако лоше. А често се дешава да напишем просер дефку, баш да буде глупа и инфантилна (нпр. за Антита) и прође зачуђујуће добро. Стичем дојам да је чланство све глупље и глупље кад погледам оцене.
Pa zato sam i ja, a i mnogi drugi predlagali prikaz definicija posle sat vremena... To bi dosta doprinelo. Jest' bilo bi više posla za vas, ali još dva, tri moda ne bi škodila.
Džimi potpisujem ceo post... Iako nisam bio tu, vidim po ocenama nekih defki...
Ali takođe postoje i defke koje imaju skor 200:100... E to mene nervira, što je 10 puta više ljudi čitalo... Ako bi bila proporcionalna čitanost i danas... Defke koje imaju 50:2, imale bi 300:12.. Zar ne?
Pa zato sam i ja, a i mnogi drugi predlagali prikaz definicija posle sat vremena... To bi dosta doprinelo. Jest' bilo bi više posla za vas, ali još dva, tri moda ne bi škodila.
Sa ovim su se složili i neki moderatori... Bilo bi dosta dobro...
Strogo je zabranjeno brisati svoje stare definicije ili ih prijavljivati za brisanje na ktitor podforumu, te iste kačiti ponovo u identičnoj ili vrlo sličnoj formi samo zarad slabe čitanosti originalne verzije.
Sve nove definicije tog tipa biće smatrane plagijatima i biće obrisane. O originalima će odluku doneti moderator, a autor će u skladu sa prekršajem biti kažnjen.
forum: važna obavještenja
Sve nove definicije tog tipa biće smatrane plagijatima i biće obrisane. O originalima će odluku doneti moderator, a autor će u skladu sa prekršajem biti kažnjen.
Искрено, ја немам појма кад су остали модови донели ту одлуку, нисам учествовао у томе, нити се слажем с њом. У ствари, слажем се делимично, јер треба дефинисати 'старе'. Дозволио бих поновно писање дефиниција које су старије од годину дана рецимо.