Bilo bi dobro da, npr, skroz dole kod uslova koriscenja i groblja, stoji i jedan deo sa brojem vukajlijasa koji su onlin...ima to na travianui jos nekim forumima, pa sam mislio da bi bilo dobro i ovde, cisto da znamo da li se isplati postavljati definiciju...
Moze u jednom trenutku biti 10.000 onih koji gledaju postere, a moze u jednom trenutku biti 10 ljudi koji citaju definicije, tako da, za tu tvoju potrebu to ne bi bilo uopste merodavno.
Sa druge strane, dva puta je vec predlagano i potpuno je nepotrebno.
jegiba hipnose, uvek pisem onlin..navika...stefane, objasnio si mi razloge za zakljucavanje teme moje.
Posto da dodam vise nista nemam, neka moderatori istu ugase.
Rekli o sajtu
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
Bilo bi dobro da, npr, skroz dole kod uslova koriscenja i groblja, stoji i jedan deo sa brojem vukajlijasa koji su onlin...ima to na travianui jos nekim forumima, pa sam mislio da bi bilo dobro i ovde, cisto da znamo da li se isplati postavljati definiciju...
Nepotrebno
PROTIV
Još više bi usporavalo sajt
Ne znam oćete dobiti lizalicu ako sakupite određeni broj pluseva i ako oćete što mene niko nije obavestio
oce neko da skloni ovog dusana odavde lik samo sere po ljudima na forumu
i uopste nije losa ideja
bice, bice.
Nije loša ideja ali je pitanje kako bi ionako spor sajt podneo to.
Sranje
Proljev od predloga.
Некорисно.
Moze u jednom trenutku biti 10.000 onih koji gledaju postere, a moze u jednom trenutku biti 10 ljudi koji citaju definicije, tako da, za tu tvoju potrebu to ne bi bilo uopste merodavno.
Sa druge strane, dva puta je vec predlagano i potpuno je nepotrebno.
Костић хез споукн, клоус д дор.
jegiba hipnose, uvek pisem onlin..navika...stefane, objasnio si mi razloge za zakljucavanje teme moje.
Posto da dodam vise nista nemam, neka moderatori istu ugase.