![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahaha, i to sto kazes. moram i ja prvo da pitam moju da l smem, realno :D
sigurno ce da kaze nesto tipa: trl, ne izmotavaj se, treba sutra da ti prave problem, da ne mozes da se zaposlis zbog toga!? lol
вероисповест радеизам.
Odgovorite k'o na fejsbuku: VJEROISPOVIJEST - SRBIN!!!!!! ili SRPKINJA!!!!
Joj Skočimiše to su masovno radili ovi cigani što žive u Petrovcu, žalila se devojka na njih, hteli da je biju kad im je objašnjavala šta i kako...
http://www.youtube.com/watch?v=U6IPMI2-cGY&feature=share
radeizam? uputite me molim:)
Kad će da se završi popis?
15. октобра
либлет раде је (не)органска основа свих материјализованих створења кроз седам милијарди година
крочи у свет литурђија, прича, цитата о РАДЕТУ, пронашли смо доказе да је вечан
http://vukajlija.com/forum/teme/29292-rade-lackovic-ne-organska-osnova-svih-materijalizovanih-stvorenja-kroz-sedam-milijardi-svetlosnih-godina
šabačka 2 ola lalala..... hahahahhahahahaahahaha
pravoslavni džedaj ludo zaljubljen u Mariju.... hahahahhahahahahahaah
žigoli...... hahahahha
štijuni vatikasnki..... hahahahhaahahahhahahaa
jao poravi mi dan ovaj lik
hahahahahhahahahahahahhaah
Mene samo zanima kako će se u statističke svrhe iskoristiti odgovori na ona tri najnebuloznija pitanja:
1. Da li dobro čujete?
2. Da li dobro vidite?
3. Da li ste zaboravni?
Meni bio neki baš okej lik, zajebavao se. Mada i nekima su bile i neke ogorčene babuskare.
Mene zanima što ne popisuju studente iz RS? Mi im nismo dovoljno dobri? Pa nemam državljanstvo, al sam tu. Plaćam i struju i vodu i kanalizaciju.
Plaćaš Dube svom gazdi, a on pitaj Boga šta radi sa tim parama...Popije u kafani, eto šta! I gde su onda tvoje pare? Nema država leba od vas studenata....trebalo bi vas malo bolje iskoristiti, samo lenčarite....
Mene samo zanima kako će se u statističke svrhe iskoristiti odgovori na ona tri najnebuloznija pitanja:
1. Da li dobro čujete?
2. Da li dobro vidite?
3. Da li ste zaboravni?
Па лако. Ако се покаже да има више људи са овим проблемима него што се до сада мислило, онда ће држава више пара да издваја за кућне неге, установе које се брину о таквим људима итд.
Ma kako da ne...
Као што сада сви који шаљу писмо помажу изградњу православних храмова зато што је прошлим пописом утврђено да има много виши проценат православаца у Србији у односу на претходни (а како и не би).
ЕДИТ:
Ma kako da ne...
Како то мислиш? То и јесте поента пописа. Ако ти радиш у некој институцији која има мали буџет зато што држава мисли да то што ти радиш није битно, ти се обратиш надлежним службама и покушаваш да прогураш питање. Ако се утврди да си била у праву, онда тражиш новац од буџета за то чиме се бавиш. То да ли ће они да ти дају, то оне који врше попис не интересује.
Bolje da ne lajem...
VAU VAU
AV AV