Popis stanovništva 2011.

1. Ja sam Đarmu koji je na ovoj adresi prijavila kao pravoslavnog Srbina.
    Toliko je glupa bila da je stvarno počela i da piše.

2. jos mi nisu dosli, picke evropjeske, vec mi idu na kurac, kacam vido ona pitanja odlepio sam! ima da se izjasnim ko mrtvorodjeno dete!

3. Овај клип са пописа је толика једна шитина и транфер блама да неверуем.

4. Je li rekao ko za vjeroispovijest Radeizam?

5. ДЕМОНСКИ КУЛТ БЕЛФЕГОРА БЕЛФЕГОРИЗАМ БЕЛФЕГОРИСТА!

6. Meni još nisu bili, kao da sam gubav majke im ga evropejske...

7. Meni još nisu bili, kao da sam gubav majke im ga evropejske...

8. Мени била риба из краја, одрадио сам посо како доликује.

9. ja sam popisana iako nisam državljanin Srbije, znači totalni ilegalac sam i popisaše me ljudi...
    Jako sam se iznenadila činjenicom da nigdje nisu upisali da sam iz RS, nego samo BiH, znači kao da RS i ne postoji, donekle sam bila i uvrjeđena tom činjenicom al aj dobro....
    I mislila sam da neće naći moju gajbu jer živim u ćošlu, ćoška iza ćoška, al nađoše me ljudi... eto popisana sam u petak, dušu sam im otvorila, sve sam im rekla i ko sam i šta sam i u šta vjerujem i koliko sam školovana i matični br sam ima dala, ma sveeee...

10. Veroispovest: Džedaj

maj mišn iz komplitid!

11. Imam osecaj da ce sutra da mi navrate.

12. meni su bili, al ja nisam njima. zujala sam napolju i ostavili mi na vratima broj mobilnog da se javim da se dogovorimo za dejt. nisam jos zvala.

13. Ja sam se izjasnio ko bunjevački Hrvat, ko inače.

14. Вјечна пјамтај, Дечко.

15. Meni još nisu bili, kao da sam gubav majke im ga evropejske...

+1

16. чуо сам да су срали ако се изјасниш као атеиста... јебаћу им кеву бре

17. Ja se izjasnio kao Džedaj.

18. Кад ме питала да ли верујем, ја рекох да верујем у љубав на први поглед. И јеб'о сам.

19. haha, jesi dzela? carski. sta moze da mi bude, da l smem i ja?

20. Zavisi ako naletiš na nekog od onih tardova što neće da upisuju kako ti kažeš, meni veći problem bila keva koja je izvodila besne gliste iznad mene kad sam odgovarao to lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.