![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ај ми сад објасните како да дефинишем површину кухиње ако живим у гарсоњери у којој је кухиња уједно и спаваћа соба, дневна соба, трпезарија.
Kažeš, biće :)
Do kreveta ti je kuhinja :)
Ај ми сад објасните како да дефинишем површину кухиње ако живим у гарсоњери у којој је кухиња уједно и спаваћа соба, дневна соба, трпезарија.
Па брате Џими одлучи се. Не мож и јаре и паре, дај део кујни део спаваћој део дневној. :)
ме обљуби анално.
I ja se toga bojim. Za pravnicko izrazavanje
+1
:)
ПОПИС ЈЕ ЗАВЕРА, НЕ ОТВАРАЈТЕ ВРАТА ПАКЛА
http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=18665%3A2011-09-26-21-51-55&catid=39%3Adrustvo&Itemid=66
Znao sam jevreji i masoni vrebaju svuda
spasi nas sretene
Устао сам пре пола сата и цимер ми каже да била јутрос нека тета да врши попис, па да ме не би будио дао моје податке. Е, сад могу да замислим шта је помислила када је разговарала са њим мамурним у стану пуном празних и полупразних пивских флаша од синоћне пијанке.
Ја се не сећам да су ми раније овако долазили, али ово није никаква слобода! Неко ти дође у гајбу и измери те само тако, то бре није демократија, ако те казне јер нећеш да му се исповедаш.
Је л питају да сексуално опредељење, то питање нисам запазио на овим папирима?
само сретен србију спашава!
а ово што ђембели чанак спроводи?
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/178740/Vojvo%C4%91ani+ili+Srbi+-+pitanje+je+sad.html
Мораћеш да смислиш нешто много оригинално ако намераваш да их импресионираш. Нагледали су се и наслушали свакаквих варијанти. И да не причам шта мисле о томе.
Је л питају да сексуално опредељење, то питање нисам запазио на овим папирима?
Нису мерили ништа. Не питају за опредељење.
Дааа, има оних који су се изјашњавали као Марсовци. Крајњи степен дуовитости.
Лупи неке бројеве, ал да се слажу у збиру. Није битно.
Сами пописивачи немају појма. Ич их нису обучили. Ова што је мене пописивала ладно писала оловком, пошто "није сугурна шта нека питања у ствари значе, па ће да пређе хемијском кад провери".
Moj muski roditelj je drzavni instruktor za jugoistocnu srbiju, tako da nam stalno zvoni telefon oko tog popisa...jbg, ne znaju ljudi sta da rade...A ja se inace izjasnjavam kao liliputanac i fudzida(verujem u troruku zabu! O SVEMOCNA OPROSTI STO IME SAM TVOJE POMENUO!)
zar je problem reći ćale? :) lolo
pa eto, ovako mi je kulije ;)
Не разумем ич овај попис. Ако то раде само због статистике, шта ће им моје име?
Капирам да се нико неће изјаснити као припадник племена Хујнми из последњег дела Гуливерових путовања.
Мислиш, отац?
Leteće špageti čudovište i Klingonac.
Ok, to sranje mora nekako da se odradi. Svi smo manje ili vise toga svesni, ali mogli su bar da se potrude da pitanja smisle i organizuju za IQ > 5. Za pocetak, da li je normalno da neko daje podatke za bilo koga?!?!?! Sta njih boli kurac da li ja hocu ili ne da se upiesem u taj njihov jebeni spomenar (a cak nisu napravili rubriku za postavi pitanje vlasniku). Pitanja vredjaju inteligenciju na svakom nivou. Npr. kroz pitanja dodjemo do zakljucka da studiram u BG-u, da nisam iz istog, da roditelji nisu pored mene i njeno sledece pitanje je da li se sama oblacim. Jok, zovem kevu svako jutro! Jebote, kakve su to gluposti! Ovo je samo jedan od genijalnih primera.
Ja ću biti Kaledonac.