![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Tu si skroz u pravu, ja se zajebavam ali ću ipak realno popuniti to sranje od popisa. Jedino mi ostaje pomalo gorak osećaj u ustima i potreba da dvaput operem ruke vrelom vodom...
Ја сам се изјаснијо као Великосрбин православне вероисповести. Те форе са џедајима су масонско-ватиканска завера да се затре православље и Црква, да се народ незнајући одрекне учења светих отаца.
Демократе, хоће да нас преваре!
JA POPISUJEM!KURCEM U PIČKU A I ŠIRE!
Јасно бре... Све се опет своди да на заверу светских моћника против часног српског народа који већ вековима одолева силама зла које долазе са Запада.
ЗАТО СЕ ИЗЈАСНИТЕ КАО ОНО ШТО ЈЕСТЕ И БУДИТЕ ПОНОСНИ НА ТО!
Ponosan sam što sam džedaj i sledbenik MOGŠIN!
Изјасните се као Срби православци да нам Хрвати не затру семе и пород и тим чином испуне своје вековне амбиције којима смо столећима успешно одолевали!
Са планине Динаре гину храбри момци, то су понос Србије, српски добровољци!
Види се да су те обузеле западњачке силе мрака.
Али нема везе! Све се опрашта ако увидиш своје грешке и вратиш се коренима!
ИЗДРЖИ БРАТЕ И ДАЉЕ СИ ДОБРОДОШАО!
JA VERUJEM U VOJVODU! ZA ŠEŠELJA I OTADŽBINU!
Imam kuhinju sedam kvadrata i računar, ne prodajem jaja na poljoprivrednom gazdinstvu. Rođena, ženskog pola, upotrebljavam internet. Pitanja su bila isuviše intimna.
ја ћу да се пописујем уз овакав репертоар!
http://www.youtube.com/watch?v=qD7sK581ptk
http://www.youtube.com/watch?v=2SeeSZ9oxTc&feature=related
наравно изјашњавам се као СРБИН ПРАВОСЛАВАЦ!
коначно неко Шомара!
ови остали су издали свој род!
и додао бих ово том репертоару. у духу пописа.
http://www.youtube.com/watch?v=Hkz5XUJlOk8
Vera: Flying Spaghetti Monster
Од Докинсових фора је много бољи Блек Џуџу ет ботом ов д си. :)
Mi Čedisti verujemo u Čedu narkomana, zmajeve i omaje.
Ja stavio za religiju rakijizam što ljude zbližava.
Ја сам џедај.
Је л' си био на паради? Била парада џедаја у петак у Кнез Михајловој.
Koja parada? Ja čuo da su se samo sastali da obnove horizontalnu signalizaciju po gradskim ulicama.
Немам појма, видео сам гомилу стормтрупера и Дарт Вејдера како шетају Кнезом, до му ваљда дође парада, јебем ли га.