Јевреји у јавном животу Cрбије

  1. да ли су то завере или прикривена реалност, у то неко као ти не може да буде сигуран

    Фолозофе, реално...
    а и ако је трол, тј. ако је сретен неки дупи или нешто, искидо је, постао је популаран на сајту преко ноћи и људи су се испримали само тако. тако да ако је трол, врх је трол.

    Dao bi dlaku s čmara. Da ima 250 evra platu ili 100 evra penzije, jede paštete i leba svako jutro, vozi golfa dvojku ili nema kola, nema fasadu na kući il' je podstanar i oblači se na buvljaku. To je prosečan Srbin i poserem se ja onako kvalitetno na našu superiornost.

    Духовно Коматосое, духовно.

  2. важи. оно што си још пре питао за жидове из српског џет-сета, да набројим неке:

    ејдус, познати глумац. може да прође

    сека саблић, и она је ок, иако је ужасно иритантна по мозак.

    леон коен, био је близак тадићу. све је јасно.

    иван карл, онај што уређује филмове. познато је да редовно убацује "живот је леп", "пијанисту" и сличне жидовске пропаганда у теве шему.

    ана штајдохар, квази-певачица. није ни чудо што је једино код ивана ивановића може да нађе аганжман, а чуди ме и како су је ту угурали.

    и тако даље..

  3. и јасно је брате све о јеврејима. начи јаки су на глобалном нивоу, помажу се међусобно, воле паре и имају их и превише-

    ми овако не можемо да знамо шта све раде. ко зна. када си толико моћан, мож шта оћеш.

    а ово је стварно спрдња, ове две, мисим Мира Пољак и Леа Киш. ма дај бре. мутави Стојко из Бријања Доњег би боље водио телевизијску емисију.

  4. сека саблић, и она је ок, иако је ужасно иритантна по мозак.

    Није Сретене она јеврејка, али на пример Нада Блам јесте.

    Давид

  5. нада блам је баш оно што јој и презиме каже, тако да нисам ни хтео да је стављам на листу. и сабљићка је жидовка, а то што се она представља другачије, то није моја ствар. па и ивана жидов је наводно "велика" српкиња, док у сенци ради у срцу масонерије. е мој давиде, не дај се тако лако насамарити.

    сретен

  6. Valjalo bi naći kompletan i tačan prevod Talmuda, njihove svete knjige. Čitao sam neke odlomke, gnusni su mi, ali ne znam da li je to loš prevod ili istina... A pošto se, koliko ja znam, u toj knjizi nalaze i njihovi običaji i norme ponašanja, oni koji malo drže do svoje vere verovatno se i pridržavaju toga.

    "Нежидовка у другом стању (трудница) има се сматрати као бременита стока." (Шулхан арух, косен ха-Миспат 405).
    "Све Нејеврејке су курве." (Талмуд, Евен хекор).
    "Према Нејеврејима је дозвољена је свака употреба лажи." (Талмуд, Берахот).
    "Месија ће доћи и повратити Краљевство Жидовима, а остали народи сви ће њему и њима служити и потчињени бити." (Талмуд, Шаб 120А).
    ''Ко Јевреја ошамари толико је учинио греха као да је самог Бога ударио. "(Талмуд, Санхедрин 58б).
    "Нејевреја су створени да служе Јевреје. Они морају орати, копати, сијати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу." (Талмуд, Берахот 58а).

    Ponavljam, valjalo bi proveriti da li je ovo dobar prevod.

  7. па добро. али они иако су јевреју можда немају пуно или чак никакве везе са оним главним, моћним јеврејским лобијем о којем расправљамо.
    реално, погледај Секу, жена снима рекламе за Мерикс и не стоји баш најбоље имовински, што сигурно не би било тако да је део неке озбиљне јеврејске екипе.

    Давид

  8. EVA RAS!
    Kud Mađarica kud židovka.

  9. да, сигурно да секу нико директно не оптужује. не кажем да су сви повезани али скоро сви. и њу су вероватно избацили из групе чим је почела да се изјашњава другачије, осим уколико то није маска.

    али нпр, верујем да злочини у јасеновцу од стране усташа, или у новом саду од стране мађара, не би били толико "познати" да у њима није било и нешто жидова. јесте да их је мање изгинуло, али ми смо познати као народ који не цени много своје жртве, док жидови све преувеличавају и од тога праве велику пропаганду. тако да можемо бити и захвални што смо у пар наврата гинули заједно са њима, иако су опет ту они наводно испадали НАЈВЕЋЕ жртве.

    сретен

  10. У праву си сретене, у Новом Саду на кеју, на оном меморијалном споменику све жидовска имена и презимена.

  11. ана штајдохар, квази-певачица. није ни чудо што је једино код ивана ивановића може да нађе аганжман, а чуди ме и како су је ту угурали.

    Zašto me ne čudi što ivana guraju jevreji a posle kažete sreten trol ccc

  12. Ne znam za estradu ali evo političara:
    Žarko Korać (SDU u koaliciji sa LDP)
    Vlada Divljan (LDP, nije rođeni Jevrejin, primio je Judaizam)
    Leon Koen (DS, Tadićev savetnik)
    Srđan Šaper (DS, Tadićev savetnik)
    Miroljub Labus (bivši predsednik Gay17+)-čovek koji je bez neke pažnje javnosti 2001 ili 2002 potpisao da će platiti kamate na kamate i kaznene poene,zato što nismo isplaćivali neke kredite,koje bi isplaćivali da nam nisu blokirali račune,8 milijardi je u pitanju
    Mile Isakov (bivši predsednik Reformista Vojvodine, sada DSS)
    Zoran Šami (DSS)
    Avram Izrael (SPO)

  13. Da,sad vidim,ako je uopšte verovati Wikipediji.Uglavnom dobar deo detinjstva je provela u Jugoslaviji,pa nam vratila za gostoprimstvo

  14. Sretan je u pravu apsolutno za Zidove. Oni vuku konce u Americi i tako uticu na svetsku politiku, a samim tim na sve nas. Ceo svet banaka je u njihovim rukama, a kamate su njihova specijalnost. Ne mrzim nijednu naciju, ali Zidove da. Isuvise su opasni, teze da dominiraju nad svima ostalima. Sta mislite, zasto ih je Hitler toliko progonio?

  15. HITLER

    Y U NO ALIVE??

  16. JEVREJI

    Y U NO DEAD?

  17. Meni nije jasno zasto ova trolovska tema jos nije pod katancem.

  18. Oni vuku konce u Americi i tako uticu na svetsku politiku, a samim tim na sve nas

    Откуд ти то знаш? Одакле???

    Ne mrzim nijednu naciju, ali Zidove da.

    Који фејл. ААХХАХАХАХАХАХ

  19. Зна Мурињо
    Oni vuku konce u Americi i tako uticu na svetsku politiku, a samim tim na sve nas
    Откуд ти то знаш? Одакле???

    Imas na Internetu gomilu materijala o tome, samo potrazi. Znam sta ces reci, teorije zavere, ali one upravo funkcionisu na ljudima kao sto si ti. Njima je potrebno da neko misli da je sve to besmislica i kako je moguce da ako je to teorija zavere, da je tako ocigledna i dostupna svima. Ali to je stvar obrnute psihologije, najbolje je nesto sakriti ako ga naizgled ucinis dostupnim, jer ce onda ljudi verovati da od tajnovitosti nema nista cim svako moze da dodje do podataka. Plus, oni plasiraju uz informacije koje su tacne i gomilu dezinformacija, pa je jako tesko odrediti sta je laz, a sta istina. Zidovi prednjace u ovome, zato ih i mrzim. Ne krijem svoje stavove, i znam da vecina misli kao ja ali ne zele da iskazu svoje misljenje zbog satro politicke korektnosti.

    Ne mrzim nijednu naciju, ali Zidove da.
    Који фејл. ААХХАХАХАХАХАХ

    Ne mozes smatrati za fejl nesto sto nisi umeo da rastumacis, rekao sam da mrzim Jevreje samo, ne neku drugu naciju.

  20. Чекај, ти сад мрзиш свакој Јевреја? То си у 2 поста написао.
    Да није то мало морбидно?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.