Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Davide, nije ni NSDAP u Nemačkoj propagirala rat, njima se samo desio. Nije pitanje puštanja nekog da pobedi, pobediće onaj kome to EU dozvoli. Problem je u sledećoj rečenici:

    А друго је Немачка, они су знали да могу у рат са свима, ми знамо да не можемо.
    И нисам баш Брус сигуран ја за то да баш као ЕУ може тек тако да наметне свог претендента иако није победио. Наравно да имају огромна средства и утицај али то не значи нужно победу.

    Ako ti ne vidiš nikakav problem u tome, ja vidim. Vidim još od 1990. godine...

    Видим, матори, како не, али овде је рат неминовност, за 50 година или 20, али је увек реална могућност, чак хтео не хтео. Није ту више реч о било којој партији, то је неки природан след. Питање да ли ишта може да га спречи у једном моменту.

  2. Видим, матори, како не, али овде је рат неминовност, за 50 година или 20, али је увек реална могућност, чак хтео не хтео. Није ту више реч о било којој партији, то је неки природан след. Питање да ли ишта може да га спречи у једном моменту.

    Ne znam da li si svestan koliko cenim što održavaš razuman ton diskusije. Mnogo ti hvala na tome, bez sve šale. Meni valjda s godinama stižu takva razmišljanja, imam ćerke, pa mi uvek u glavi stoji kako bi mi bilo teško da odgajaju siročad...

  3. Iskren da budem,čisto sumnjam da će naredna Vlada biti suštinski drugačijeg sastava od dosadašnje. Jedina izmena bi mogla da bude LDP umesto URS-a i to je to.

  4. Ja za ovog glasam. Pametno je čovek rekao, još na početku svega ovoga.
    https://www.youtube.com/watch?v=4TK4SyBnXpU

  5. ali se otvoreno i direktno plašim svakog ko bi hteo da mi gurne pušku u ruke.

    Ja bih pre rek'o da oni hoće da odbrane ovu zemlju a ne da napadamo nekoga. Pre svega, taman i da 'oće da izazovu neki rat, čime bismo ga finansirali jebote? A i nije to više takvo vreme. Ratove danas mogu da vode samo jake sile, naravno pod izgovorom mirovnih misija ili države koje su međusobno već dosta dugo u sukobu a u međuvremenu nisu zaratile i koje su naravno beznačajne za nečije ciljeve. Ne možeš ti svakoga ko hoće da uvede ponovo vojni rok da tek tako nazivaš nekim ratoljubom (sad sam smislio taj izraz, žestoko verujem da isti apsolutno ne postoji, ali nema veze :D).

    nije ni NSDAP u Nemačkoj propagirala rat, njima se samo desio.

    http://www.youtube.com/watch?v=qUid97Z86uw
    :)
    Ne možeš brate NIKAKO da upoređuješ naciste sa Dverima, ali nikako. Prvo i osnovno, u Nemačkoj je tada bila kriza gora nego kod nas 90-ih. Tačno je da su i oni u početku imali jako mali broj pristalica, ali takvo poređenje je baš neumesno. Skroz je to druga priča.

  6. Ja bih pre rek'o da oni hoće da odbrane ovu zemlju

    Od koga? Srbija je poslednji put bila pod napadom 1999-te i potpisala okupaciju dela svoje teritorije Rezolucijom 1244. Od onda nas niko nije napadao, niti ima nameru, zašto se onda pojedinci oštre da hoće da "brane svoju teritoriju"? Nema tu šminke, ko je imao 16 godina 1992. njemu je sve jasno - i ko će da drži pušku i ko će prvi da sedne u avion za Njujork... neki će preživeti, a neki ćemo da poginemo...

  7. Bruce, aj molim te ne okreci pricu na rat jer dveri niti pricaju o ratu niti ga pominju kao opciju. Znaci ajmo da pricamo konkretnim stvarima.
    Na primer, ZASTO SU DVERI JEDINI POKRET KOJA JE PROTIV GENETSKI MODIFIKOVANE HRANE ?
    Da li znate da monsanto trenutno vrsi isptivanja na usevima u vojvodini iako zvanicno nisu u Srbiji?

    Za to vas boli kurac,al ajmo da se okrenemo izmisljenim pricama.

    U srbiji se 2012. vise nego ikad oseca posledica bombardovanja osiromasenim uranijumom. I za to vas boli kurac. o tome nije kul da se prica. Zasto mi kao drzava nemamo pravo da trazimo neku pravdu sto su nas bombardovali sredstvom koje je zabranjeno? Zato sto smo srbi jel? Niza rasa?
    Zasto ne pricamo o tome da je juce u vojvodini usvojena deklaracija o formiranju SAVEZNE REPUBLIKE VOJVODINE koju ce sacinjavati republika Srbija i republika VOJVODINA? Da li znate da je ovo direktno krsenje ustava te evropske srbije ?
    Znamo,al cutimo, jer nije kul da se prica o losim stvarima. Kul je ici u evropu. PO SVAKU CENU!

  8. Pa to sve vreme i govorim, zar vi stvarno mislite da se neko od nas pita? Izbori dođu i prođu, jedne svinje zamene druge, a mi konji i ovce i dalje pravimo vetrenjaču u koju ćemo vući žito... genetski modifikovano ili ne nije naša briga...

    Prošle godine su u selu Ratkovu spalili svu GM soju. U Bačkom Brestovcu nisu nikom. Niko iz Ratkova ne radi u opštini, pogodite koliko Brestovčana tamo radi ili ima veze?

  9. Da, dveri će sve probleme da reše, i još da pretvore Moravsku vodu u čisto zlato, da možemo da kupimo nuklearku da bombardujemo Zagreb!11 Glasajmo za dveri!!11
    Ne zaslužuju da im ime bude prvim velikim slovom ispisano čak ni kad se nalaze na početku rečenice. Prodaju gluposti, izvini na ovome, glupima. Pre bih glasao za SNS i Tomu nego za njih.

    Ili neću da izađem na glasanje, ili ću dodam nešto apsolutno retardirano na listić.

  10. Bruce, koliko tvojih drugara, poznanika, ljudi iz porodice zna nesto o genetski modifikovanoj hrani?
    Sta mislis zasto toliko (ne) znaju?

    Ja cu pre crci od gladi nego pojesti genetski modifikovanu hranu. Ima onih kojima je svejedno. Meni nije.

  11. Hahahah
    Ovaj nasao da kudi genetski modifikovanu hranu u dvajest i prvom veku.
    Ej bre covece! Pa sta mislis kako se dobijaju hibridi i nove sorte otpornije na boljke svojih prethodnika??

  12. Nash Bridges
    Hahahah
    Ovaj nasao da kudi genetski modifikovanu hranu u dvajest i prvom veku.
    Ej bre covece! Pa sta mislis kako se dobijaju hibridi i nove sorte otpornije na boljke svojih prethodnika??

    Nek je tebi prijatno. Steta samo sto tvojoj deci i unucima nece biti jer ih neces imati.

  13. Na primer, ZASTO SU DVERI JEDINI POKRET KOJA JE PROTIV GENETSKI MODIFIKOVANE HRANE ?
    Da li znate da monsanto trenutno vrsi isptivanja na usevima u vojvodini iako zvanicno nisu u Srbiji?

    Za to vas boli kurac,al ajmo da se okrenemo izmisljenim pricama.

    U srbiji se 2012. vise nego ikad oseca posledica bombardovanja osiromasenim uranijumom. I za to vas boli kurac. o tome nije kul da se prica. Zasto mi kao drzava nemamo pravo da trazimo neku pravdu sto su nas bombardovali sredstvom koje je zabranjeno? Zato sto smo srbi jel? Niza rasa?
    Zasto ne pricamo o tome da je juce u vojvodini usvojena deklaracija o formiranju SAVEZNE REPUBLIKE VOJVODINE koju ce sacinjavati republika Srbija i republika VOJVODINA? Da li znate da je ovo direktno krsenje ustava te evropske srbije ?
    Znamo,al cutimo, jer nije kul da se prica o losim stvarima. Kul je ici u evropu. PO SVAKU CENU!

    Imamo mi pravo da tražimo pravdu,samo što bi dobili kurac umesto nje. Dalje, tu deklaraciju o kojoj govoriš su usvojili neki pokreti, a ne neke bitne političke partije. Svaka veća partija se ogradila od toga. Verujem da ti nije palo na pamet zašto se takve stvari pominju,već samo misliš da su u pitanju separatistička gamad. A u Evropu, koju očigledno ne podnosiš, ne idemo radi Evrope, već zato što smo i mi sami svesni da samo nećemo uvesti red u ovu državu jer smo realno idioti(mislim pritom na političare,ne na običan narod). Suviše daleko seže korupcija da bi je sami iskorenili. Pa na kraju krajeva, ne bi ona mladost u Novom Sadu poginula da je inspekcija radila svoj posao kako treba.

  14. Znaci mi u stvari treba da uvezemo politicare i tu je resenje svih problema?

    ja bih to voleo. Na sve bitne funkcije u drzavnim preduzecima dovesti japance. I nema da ne radi.

    Hocemo u JAPANSKU UNIJU!

    a ne neke bitne političke partije.

    Ovako je krenula i prica o kosovu,pa 20 godina kasnije siptari imaju drzavu. Mislim da ne treba da cekamo da problem postane veliki da bi ga resavali - i mali problem je ipak problem.

    A kurac na toj zeljnoj pravdi bi dobili jer zavisimo od evropejaca koji su nas toliko zaduzili da vise ne smemo ni koru leba da trazimo.

    i samo jedna ispravka. Ne mrzim Evropu ni njene narode. Ne mrzim ni jednu zemlju. Mrzim EU i ceo sistem koji se oko nje okuplja!

  15. Ја сам још увек малолетна, али бих гласала за чика Бориса. Он се свима увлачи у дупе, а то воле ови из Европе што деле паре. И леп је човек, од милине да га примиш у резиденцију или палату неку.

  16. Znaci mi u stvari treba da uvezemo politicare i tu je resenje svih problema?

    Ako već ne bi da ti ono govore šta i kako,da.

    Mislim da ne treba da cekamo da problem postane veliki da bi ga resavali - i mali problem je ipak problem.

    U tom grmu leži zec. Treba uvideti da se žitelji Vojvodine(bar neki od nas) osećaju obespravljenim,skrajnutim u odnosu na Beograd. Ne treba pizdeti što neki žele veća ovlašćenja za Vojvodinu(ti bi verovatno rekao nezavisnost), već videti šta je uzrok svemu tome i neće se ponoviti kosovska priča.
    A što se EU tiče, ne bih imao nikakav problem da se sredimo kao društvo i država na tom putu priključivanja,pa kad skontamo da je sa Srbijom sve u redu, da im kažemo prc milojka.

  17. Ja cu pre crci od gladi nego pojesti genetski modifikovanu hranu.

    ААААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА! Боктејебо човече, зашто живиш, зашто не разбијеш главурду ћоманску од јебени бетон, зашто не попијеш курац, самоубиј се и сачувај човечанство идиотизма калетовог нивоа.

  18. Zivim jer sam se rodio,a prirodna smrt me jos nije stigla.
    Necu da razbijem glavurdu od beton jer ako ne udarim dovoljno jako da na mestu umrem bolece me mnogo,a mozda i ostanem covek biljka.
    Necu da popijem kurac jer se kurac ne pije. Kurac moze da se pusi, ne da se pije.
    Ne zelim da se samoubijem jer sam kul. Kad bude sva hrana genetski modifikovana onda cu se samoubiti jer cu odbijati da jedem takvu hranu,sto prakticno znaci da cu se samoubiti od gladi.

  19. Da se opet ubacim na pola, čito sam samo nekoliko komentara posle mog komentara.

    Za Dveri ne bi glasao jer se ne slažem sa tom politikom, i zato što mislim da su instruisane od strane Zapada da bi Tadić uzeo još glasova od radikala, dakle ista priča kao i SNS, SDP, LDP i tako dalje.

    Razmislio sam i trenutno sam u zonu da glasam za DSS jer me njihov slogan podseća na dečje novine.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.