Prijava

kako jebeno da se riješim ovog govneta?

skoro sam se šišao i sad na 'vako kratku kosu perut samo izbija. msm imao sam je i ranije al ne ovoliko majku mu.
jebeni hed en šoulders ne pomaže!
gej i cimanje stop! pomozite

Isti problem i kod mene, već godinu dana. Šamponi ne pomažu ničemu.

Šampon od koprive ljudi.

dje da nadjem sampon od koprive?

Šampon od koprive ljudi.

Troluje načisto.

U prodavnicu lokuma o.O U svakoj prodavnici ga mora imat'!

Најбоље иди код дерматолога, постоје нека снимања коже главе после којих може да ти препише одређени препарат. Код мене су у једној апотеци могла да се ради та тестирања, моја сестра ишла и дали јој неки шампон, каже да много помаже.

ošišaj se na ćelavo i maži ćelu somborskom sapunjarom ekskluzivno, znam da deluje šašavo ali moja muda nemaju više perut!

Debeli pacov priča istinu.

узимам грумене перути и гађам пролазнике, после ми још остане да пржим јаја.

Nema na čemu Loksi. :)

Галеника производи шампон ''Микосеб 2%''. Ја сам га давно користио, и нестала је перут, али ми се вратила јер сам прешао на обичне шампоне.

Ljudi, ozbiljno pričam. Imao sam perut, i neko mi je preporučio šampon od koprive i stv djeluje. I još ima cijenu normalnog šampona a ne kao ta sranja iz apoteka.

КАО ПАПИР.

Имам перут к'о чипс!

"Ревитабион™ - спреј против опадања косе, себореје и перути."

кацам иш'о у школу, нисам носијо свеске, него сам чешао главурду над клупом, и кадиспадне довољно перути, узмем оловку и пишем по томе!21

у кагеу постоји апотека где раде бесплатно дерматолошко тестирање главурде неким јебачким инструментима и препаратима, шта ти ја знам. додуше, не знам никог ко је очо на то, али што да не, ако је бесплатно.
ја неретко користим хеденшоулдерс против перути чисто превентиве ради, али јебига, не можеш да га користиш само каце купаш (дакле на божић и на ускрс, евентуално на дан славе), јер је за дејство потребно нешто чешће прање косе (знам, делује сулудо и педерски, али јебига), иначе ћеш димаш вашке углаву к'о перинач!!21

додуше, увек можеш да пробаш са мистер пропером. оно истина, нећеш да имаш ни косу, али си се макар решијо перути!!